ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ... ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

Ας είναι ο δρόμος σας όμορφος, αγαπημένος, ισορροπημένος και να μην ξεχνάτε ότι, για οποιαδήποτε τυχόν παρέκκλιση της προσπάθειας ευθύνεται o ίδιος ο άνθρωπος. 

Αυτό που σήμερα είστε, είναι αποτέλεσμα συνειδητών ή μη αποφάσεων. Είμαστε σήμερα αποτέλεσμα του παρελθόντος. Μην αποδίδετε ευθύνες στους άλλους, αλλά στο σήμερα κάντε κάτι για σας.

Δείτε τη ζωή, τα προβλήματα της με απαλότητα, θετικότητα, κατανόηση.

Και ας τ′ αφήσουμε στο Θεό.
Όταν ο άνθρωπος επιζητεί λύσεις και ο νους του δεν βρίσκεται σε ισορροπία και αρμονία, οι λύσεις που δίδονται και επιλέγονται είναι εσφαλμένες, ανισόρροπες. Δηλαδή λύσεις τέτοιες που στην προκειμένη στιγμή ευρίσκεται. Είναι απλό, ένας νους με αγάπη, με ομορφιά να δίνει λύσεις αγάπης και ομορφιάς. Ένας νους με κατανόηση να δίνει λύσεις κατανόησης. Ένας νους που επιζητεί το Θεό στην απέραντη εκδήλωση του, στην πραγμάτωση του εκδηλώνει τον Θεό απέραντα, ποικιλόμορφα και όλες οι λύσεις, θέσεις, πράξεις είναι θεϊκές.
Λύσεις μέσα στο Θεό και στην Αγάπη είναι μοναδικές και φέρονται διαχρονικές. Γι' αυτό αξίζει να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον εαυτό σου ώστε να γευτεί αυτή την ομορφιά που υπάρχει μέσα του.

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: