ΡΑΦΑΗΛ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ


Το όνομα του σημαίνει «Ο Θεός Θεραπεύει». Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο αρχάγγελος υπεύθυνος για τους θεραπευτές και τις θεραπείες σε όλο τον πλανήτη. Είναι συμφέρον για τον καθένα να επικαλείται τη βοήθεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ για μια θεραπεία. Ζητήστε βοήθεια από τον Ραφαήλ όταν έχετε οποιοδήποτε πόνο, είτε αυτός είναι πόνος του φυσικού σώματος, είτε είναι συναισθηματικός ή ρομαντικός, είτε νοητικός ή πνευματικός. Με κάποιο τρόπο θα σας εμπνεύσει με ξαφνικές ιδέες και σκέψεις που θα σας δώσουν ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει στη θεραπεία. Δώστε προσοχή σΥ αυτές τις οδηγίες, που είναι η απάντηση στις προσευχές σας, και μετά ακολουθήστε τις. Όταν ζητηθεί από αυτόν βοήθεια για θεραπεία, ο Ραφαήλ περιβάλλει και διαπερνά τα άτομα αυτά με το σμαραδόχρουν πράσινο του φωτοστέφανου του. Το πράσινο είναι το χρώμα της θεραπευτικής ενέργειας και οι ενορατικοί μπορεί και να βλέπουν πράσινες σπιθες όταν ο Ραφαήλ είναι παρών. Εκτός από περιπτώσεις κατά τις οποίες ο θάνατος ή η αρρώστια είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο , ο Αρχάγγελος Ραφαήλ θα προμηθεύσει πρόθυμα οτιδήποτε χρειάζεται για να προωθηθεί η θεραπεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι δεδομένο ότι πάντοτε θα βουτήξει να θεραπεύσει τα πάντα αμέσως. Μπορεί να σας υποδείξει ότι οι αρνητικές σας σκέψεις έχουν συντελέσει στην δημιουργία αυτής της αρρώστιας και για να απελευθερωθείτε από αυτήν θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Παραδώστε του τον θυμό του παρελθόντος για να τον καθαρίσει στο φως. ΄Οταν ο θυμός φύγει , θα νοιώσετε πολύ καλύτερα θα νοιώσετε γαλήνη και τα αποτελέσματα του θυμού και της οργής στο σώμα σας θα θεραπευθούν.
Ο Ραφαήλ εκπαιδεύει και δίνει δύναμη στους θεραπευτές ψιθυρίζοντας οδηγίες μέσα στ΄αυτιά τους, σε γιατρούς , χειρούργους, ψυχολόγους, νοσοκόμους και άλλους θεραπευτές συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων. Οι παρεμβολές του βοηθούν τους επιστήμονες να ανοίγουν νέους δρόμους για ιατρικές θεραπείες. Ζητήστε την συμμετοχή του Ραφαήλ για να θεραπεύσει προβληματικούς γάμους, εθισμούς, οδύνη, κατάθλιψη, απώλεια, οικογενειακές σχέσεις και αγχώδη τρόπο ζωής. Απλά επικαλεσθείτε το όνομα του ή κάνετε μια συγκεκριμένη παράκληση: « Αρχάγγελε Ραφαήλ παρακαλώ έλα στο πλάι μου και βοήθησε με να νοιώσω καλύτερα με/για ..................... . Σε παρακαλώ να με περιβάλεις με την θεραπευτική σου ενέργεια και να οδηγήσεις τις πράξεις και τις σκέψεις μου εκεί που πρέπει, ώστε να θεραπευτώ.» Ο Ραφαήλ είναι επίσης ο αρχάγγελος υπεύθυνος για τα ταξίδια. Όταν μπαίνετε σε αεροδρόμιο, ζητήστε από τον Ραφαήλ να προσέχει τις αποσκευές σας, το αεροπλάνο και το ταξίδι σας. Ο Ραφαήλ και οι άγγελοι του ταξιδιού μπορούν να ελέγχουν τις αναταραχές του αεροπλάνου, να σας δώσουν οδηγίες σε περίπτωση που θα χαθείτε, και να κρατήσουν ένα τρυπημένο λάστιχο φουσκωμένο και να αποτρέψουν το αυτοκίνητο σας να μείνει υπό βενζίνη ( τουλάχιστον για λίγο.)

Ζητήστε από τον Ραφαήλ να κάνει άνετα όλα τα ταξίδια σας. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τους αγγέλους για την βοήθεια τους!
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus