Πνευματικός ελιτισμός ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Μη φαντάζεστε ότι μπορείτε να σταθείτε μακριά από έναν κακό ή ανόητο άνθρωπο. Είναι ο εαυτός σας, αν και σε μικρότερο βαθμό από όσο ένας φίλος ή ο Δάσκαλός σας.

Αν επιτρέψετε στην ιδέα τoυ διαχωρισμού σας από καθετί κακό - πράγμα ή άτομο- να αναπτυχθεί μέσα σας, θα δημιουργήσετε κάρμα το οποίο θα σας προσδέσει σ’ αυτό ακριβώς από το οποίο θέλετε να διαχωριστείτε, μέχρις ότου η ψυχή σας αναγνωρίσει ότι δεν μπορεί να απομονωθεί.
Να θυμάστε ότι η αμαρτία και η ντροπή του κόσμου είναι και δική σας αφού είστε μέρος του κόσμου. Το δικό σας κάρμα συμπλέκεται άρρηκτα με το συνολικό κάρμα.
Πριν μπορέσετε να αποκτήσετε γνώση, πρέπει να περάσετε μέσα από όλες τις θέσεις, καθαρές και μη, εξίσου. Επομένως, να θυμάστε ότι το βρώμικο ένδυμα που αποφεύγετε να αγγίξετε, ίσως ήταν δικό σας χθες ή ίσως γίνει δικό σας αύριο. Κι αν το αποστρέφεστε όταν πέφτει στους ώμους σας, τότε θα κολλήσει ακόμα πιο πολύ πάνω σας.
Ο υποκριτής φτιάχνει για τον εαυτό του κρεβάτι από λάσπη. Να απέχετε από ό,τι θεωρείτε κακό επειδή αυτό είναι σωστό και όχι για να κρατήσετε τον εαυτό σας "καθαρό".

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus