(Αστρο 1) Αρχές των Θαυμάτων ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ.  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.  ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ “ΕΙΝΑΙ”.


1. Το Υπέρτατο, είναι άμεσα αποτελεσματικό για κάθε άνθρωπο χωριστά, και για όλους μαζί, προς ένα πιο λαμπερό κόσμο, που έτσι και αλλιώς είναι λαμπερός.

2. Δεν υπάρχει κανένας βαθμός δυσκολίας στην επικοινωνία με το υπέρτατο Όλο, τον εσώτατο, πανταχού παρόντα εαυτό, αυτόν που εξωτερικά μέχρι σήμερα οι άνθρωποι αποκαλούν Θεό, Δύναμη, κόσμο, σύμπαν, πνεύμα κ.ά.

3. Η τέχνη της επικοινωνίας με το υπέρτατο Όλο είναι το φυσικό αποτέλεσμα της έκφρασης αστραφτερής, χωρίς πρόθεση αγάπης προς τα πάντα.

4. Επικοινωνία με το όλο Ένα, σημαίνει ζωή. Και το Υπέρτατο είναι ο δωρητής της ζωής.

5. Η αρχή της θέλησης της αγάπης είναι η αρχή του παντός.

6. Η επικοινωνία με το Όλο είναι φυσική, όταν δεν υπάρχει κάτι που έχει πάει στραβά, οπότε παίρνουμε δρόμους κουραστικούς, πρόσκαιρα ευχάριστους, μπερδεμένους πολλές φορές, που δεν μας χαρίζουν την αστραφτερή ευτυχία την οποία πάντοτε αναζητούμε χωρίς ποτέ τελικά να τη βρίσκουμε, ούτε σε πρόσωπα ούτε σε καταστάσεις. Γιατί μόνο το Όλο μπορεί να μας την δώσει σίγουρα, απλά, και σταθερά.

7. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην επικοινωνία αυτή χωρίς μεσάζοντες. Πρώτα απ’ όλα όμως χρειάζεται καθαρότητα, εξαγνισμός, απλότητα και φυ-σική αθωότητα σε εξέλιξη και δράση.

8. Η τέχνη της επικοινωνίας είναι θεραπευτική, αφού αναπληρώνει ένα κενό και μας οδηγεί σε  αναγεννημένο τρόπο ζωής, χαράς και πληρότητας, πρωτόγνωρης και απίθανης. Μας οδηγεί σε αυτό που πάντοτε ψάχνουμε αλλά ποτέ δεν θα καταφέ-ρουμε να βρούμε αν δεν επικοινωνήσουμε με το εσώτατο Ένα, τον τέλειο διαμορφωτή (Διός μόρφωση).

9. Η επικοινωνία με το Όλο είναι ανταλλαγή. Και, όπως όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται απλά, ελκύει αγάπη. Η αγάπη αυτή μπορεί εύκολα να αντιστρέ-ψει ακόμα και τους «δύσκολους» φυσικούς νόμους, όποτε και όπου χρειαστεί. Η αγάπη δημιουργεί ταυτότητα και ενότητα μεταξύ δότη και λήπτη, αλλά και μεταξύ όλων των μερών της Δημιουργίας.

10. Η χρήση της τέχνης της επικοινωνίας με το Όλο ιδιοτελώς, για απλό κομπασμό και προσωπική ανάδειξη, είναι παρανόηση του ύψιστου σκοπού της, και φυσικά μας βγάζει έξω από την ίδια την τέχνη αυτή. Ακόμη κι αν φανταζόμαστε ότι είμαστε μέσα σ’ αυτή, είμαστε έξω.

11. Η επικοινωνία και η τέχνη της επαφής με το Όλο είναι το μέσο με το οποίο ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τον Πατέρα του. Η αγάπη λαμβάνεται μέσα από αυτή την επικοινωνία και εκδηλώνεται με τη χαρά και την υπέρτατη απλότητα και δύναμη φανέρωσης ενός λαμπρότερου κόσμου-εαυτού.

12. Η επικοινωνία είναι σκέψεις. Οι σκέψεις μπορούν να αντιπροσωπεύουν είτε το χαμηλότερο, σωματικό επίπεδο εμπειρίας, είτε το υψηλότερο ή πνευματικότερο. Οι μεν δημιουργούν τον φυσικό κόσμο, οι δε τον πνευματικό. Η τέχνη είναι η ένωση τους, τότε το υπερβατικό φως λήψης και κατανόησης που δημιουργείται απ’ αυτή την ένωση μετατρέπει όλους τους κόσμους μπροστά στα μάτια μας σε κόσμους λαμπερής χαράς, δυνατότητας και άπειρης επέκτασης. 

13. Η επικοινωνία είναι συγχρόνως αρχή και τέλος. Συνεπώς μεταβάλλει το προσωρινό με ό, τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Αποτελεί πάντοτε κοσμογονία α-ναγέννησης και, ενώ ως κίνηση φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω, ουσιαστικά πηγαίνει μπροστά, αποκαθιστώντας το παρελθόν και απελευθερώνοντας το μέλλον μες στο διαρκές θαύμα.

14. Η επικοινωνία είναι ο μόνος μάρτυρας της αλήθειας μας. Είναι αληθινή όταν προέρχεται από την κοινωνία με το Όλο. Χωρίς κοινωνία με το Όλο, η αντίληψή μας για την πραγματικότητά μας εκφυλίζεται σε πόνο, ασθένεια, «λογική» τρέλα, θλίψη, φόβο αδυναμία, αδιαφορία και κάθε μορφής θάνατο. Αυτό είναι ανόητο και πολλές φορές καταστροφικό, η μάλλον, πιο απλά και ανθρώπινα, είναι κακή, μη δημιουργική χρήση του νου.

15. Κάθε μέρα πρέπει να επικοινωνούμε με το «όλο πράγμα», τον Θεό Πατέρα. Ο λόγος της ύπαρξης του χρόνου, είναι να μας επιτρέψει να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε ό, τι μας χαρίστηκε εποικοδομητικά, τέλεια, και να το στρέφουμε στην υψηλότερη δυνατότητα του «μαζί». Είναι ένα τέλειο εργαλείο μαθητείας και μέσο προς τον υπέρλαμπρο προορισμό.

16. Η τέχνη είναι εργαλείο της επικοινωνίας διότι φανερώνει το ευλογημένο όλο του εσώτερου μας είναι και μας ανυψώνει στο φως του μοναδικού εαυτού μας, που με ένα του νεύμα αποκαθιστά και εξελίσσει, ατομικά και συνολικά, τη ζωή μας.

17. Η επικοινωνία υπερβαίνει το σώμα. Είναι υπέρλαμπρη αναστροφή μιας εσφαλμένης ή μερικής διαδρομής του νου προς τον πραγματικό, υπέρλαμπρο χώρο του όλου εαυτού μας, γι’ αυτό και αναδομεί, θεραπεύει, επεκτείνει και βοηθά στην ανάδυση της αληθώς αληθινής φύσης του εαυτού.

18. Η επικοινωνία με το Όλο είναι μια υπηρεσία. Είναι η μέγιστη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε. Είναι ένας τρόπος αγάπης που βρίσκει δρόμους κάθετης και οριζόντιας επαφής προς κάθε επίπεδο Δημιουργίας. Έτσι, δεν χρειάζεστε σχολές και νόμους, αφού εσείς είστε σχολή και νόμος αγάπης προς κάθε πλάσμα. Έτσι απλά, χωρίς αρχηγούς πνευματικούς, αφού ο μόνος αρχηγός είναι η αγάπη και η υπηρεσία με αγάπη προς τα πάντα. 

19. Η επικοινωνία ενοποιεί τους νόες μέσα στον αιώνιο Νου, στηρίζοντας τη Δημιουργία, διότι Πρόσωπο είναι το σύνολο όσων ο Θεός δημιούργησε.

20. Η τέχνη της επικοινωνίας με το Όλο, αφυπνίζει εκ νέου την επίγνωση ότι το πνεύμα, και όχι μόνο το σώμα, είναι ο βωμός της ύψιστης Αλήθειας. Αυτή η αναγνώριση οδηγεί στη δύναμη να αποκαλυφθεί ένας νέος εαυτός μέσα σε έναν νέο κόσμο πέρα από καταδυναστεύσεις, περιορισμούς και μικρόνοες δεσμεύσεις, παραμύθια των σχολών και πεποιθήσεις κάποιων δήθεν ειδικών.

21. Ως μέσο της τέχνης της επικοινωνίας με το «όλο πράγμα», τον Θεό, δεχόμαστε το φως της επίγνωσης πέρα από κάθε γνώση που έχουμε.

22. Η τέχνη της επικοινωνίας με τον Θεό μας ανοίγει δρόμους δράσης και ζωής πέρα από αυτούς που βλέπουν τα φυσικά μας μάτια.

23. Η επικοινωνία με τη Δύναμη διορθώνει την αντίληψή μας και προσδίδει σε όλα τα επίπεδα την πραγματική τους διάσταση.

24. Η επικοινωνία με τον Θεό σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ένα ζωντανό θαύμα. Όταν δημιουργείς συντονισμένος με το Εν, εξαφανίζονται οι εφιάλτες και οι αδυναμίες σου και θεραπεύεται κάθε πρόβλημα.

25. Η επικοινωνία είναι κάτι απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά δευτερόλεπτα καθαρής αίσθησης της παρουσίας της Δύναμης. Εδώ αρχίζει μια επικοινωνία η οποία είναι αντίστοιχη με τους τρόπους που έχουμε μάθει να επικοινωνούμε και την οποία καθορίζει η ίδια η Δύναμη που μας γνωρίζει, μας ταιριάζει και δεν μας διαταράσσει.

26. Η επικοινωνία αντιπροσωπεύει την απελευθέρωση από κάθε φόβο και έλλειψη, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γίνεται άμεσα και δυναμικά από ε-μάς, χωρίς μεσάζοντες. Μοναδικά, ατομικά αλλά και συλλογικά ίσως κάποιες φορές.

27. Επικοινωνία είναι επι-κοινου-νου, αιώνια και δυναμική επαφή που αποδίδει κάθε δυνατότητα και μας ενδυναμώνει σε μια φυσική  και πλήρη στάση ζωής.

28. Η επικοινωνία διαλύει κάθε ψευδαίσθηση που έχουμε για τον εαυτό μας και κάνει ορατό το φως μέσα μας.

29. Τα ανώτερα σημεία επίτευξης είναι εκείνα που στην ύψιστη τους φώτιση ταυτοποιούν τον εαυτό τους με απλότητα στην καθημερινότητα.

30. Η επικοινωνία αποκαθιστά το νου στην κατάσταση πληρότητάς του. Η δύναμη του πνεύματος δεν αφήνει καθόλου χώρο στους κάθε είδους εισβολείς.

31. Ο μηχανισμός της τέχνης της επικοινωνίας είναι η αίσθηση της παρουσίας της Δύναμης παντού, κάθε στιγμή, είτε το σκεφτόμαστε είτε δεν το σκεφτόμαστε. Έτσι απλά είναι ένας τρόπος σκέψης και μη σκέψης.

32. Η μεγαλύτερη αρχή μετά την πρώτη αρχή είσαι εσύ!

33. Όλη η Δημιουργία έχει ένα μόνο παιδί, εσένα!

34. Όλα βρίσκονται μέσα στην αντίληψη της αθωότητας.

35. Η πιο δυνατή δυνατότητα για επικοινωνία είναι να μιλάς στο άπειρο Αόρατο όπως σε ένα φυσικό πρόσωπο. Η επικοινωνία είναι τέλεια, όταν υπάρχει ο κανόνας ότι όποια απάντηση δέχεσαι δεν στρέφεται ποτέ ενάντια στον εαυτό σου ή στους άλλους.
Απεναντίας μάλιστα ό, τι και να προτείνει είναι μέσα στο φως, το γεμάτο αγάπη και στοργή για εμάς και για όλους. Συγχωρητικό για όλα, θεραπευτικό, ενδυναμωτικό, αθώο και γεμάτο κατανόηση προς τα πάντα. Όποια άλλη φωνή πνευματική που μπερδεύει και προτρέπει σε πράγματα τα οποία βλάπτουν τον εαυτό μας, και τους άλλους, πρέπει απλώς να διαχωρίζεται και ευγενικά να αποχωρεί για να μένει καθαρή η αίσθηση της επικοινωνίας.

36. Η επικοινωνία με τον Θεό, τα θαύματα, η ευτυχισμένη ζωή και η χαρά συνδέονται τέλεια μεταξύ τους.

37. Το «όλο πράγμα», ο πατέρας Θεός μας γνωρίζει μόνο μέσα από την ειρήνη και την αθωότητά μας, και αυτή είναι η πραγματικότητά μας.

38. Για τίποτα δεν μας καταδικάζει ούτε μας τιμωρεί η Δύναμη του θείου Πατέρα μας. Απλώς προσπαθεί πάντοτε να μας ελευθερώσει από ό, τι μας περιορίζει. Μόνο εμείς, όταν δεν επικοινωνούμε, τιμωρούμε τους εαυτούς μας μέσα από εκδηλώ-σεις λανθασμένων πραγματικοτήτων.

39. Η κατάσταση της ενότητας και όχι μόνο η προσευχή είναι η φυσική κατάσταση εκείνων που γνωρίζουν.

40. Ας κοιτάξουμε τον λαμπερό εαυτό μας, ας αντικρίσουμε την αγνότητά του και ας μείνουμε ακίνητοι και γαλήνιοι μέσα στην καθημερινότητά μας με χαρά, διάθεση, λάμψη και κέφι.

                                    
                                         
                                         


Υστερόγραφο
1. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι σε ζωή και να μην έχει πατέρα. Διότι η ζωή είναι δημιουργία.  Συνεπώς, κάθε απόφαση που παίρνουμε αποτελεί πάντοτε απάντηση στο ερώτημα του ποιος είναι ο πατέρας μας.  Όποιον πατέρα επιλέξουμε, σε εκείνον θα απευθύνουμε την πίστη μας.

2. Κατασκευάζουμε τον πατέρα μας μέσα από δικές μας προβολές, ενώ ο πατέρας μας δημιουργεί μέσα από επέκταση.

3.  Θέλημα του είναι να είμαστε γιοι και κόρες του.

4.  Η απαρχή κάθε δυνατότητας βρίσκεται στην ταύτιση της δικής του και της  δι-κής μας βούλησης.  Ο πατέρας βρίσκεται μέσα μας, αφού πάντοτε ευλογεί το παιδί του με τον τελειότερο τρόπο.

5. Δεν μπορούμε με σκοτεινούς «συντρόφους» (φόβους, συνήθειες, επαναλήψεις κ.λπ.) να επικοινωνήσουμε με τον πατέρα, αλλά ούτε και μόνοι μας μπορούμε.  Πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο, γιατί αν δεν δεχτούμε τους άλλους, ούτε εμείς μπορούμε να εισέλθουμε στον Πατέρα.

6.  Μόνο εμείς μπορούμε να αποκλείσουμε τον εαυτό μας, αφού η υιότητα είναι ο εαυτός μας! Η υιότητα είναι όλος ο κόσμος και εμείς.

7. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ψευδαισθήσεις παρά μόνο αν τις αντικρύσει.  Η ψευδαίσθηση προστατεύεται μόνο όταν δεν την αντικρίζουμε με αθωότητα.

8. Μη φοβόμαστε ποτέ τίποτα, ούτε τον ίδιο το φόβο.  Η διαύγεια διαλύει κάθε σύγχυση, και το να κοιτάζουμε το σκοτάδι, όποιο και αν είναι αυτό μέσω του φωτός, σημαίνει ότι το εξαφανίζουμε.

9.  Μπορούμε πάντοτε, και προσωπικά και συλλογικά, να εξετάζουμε κάθε σύστημα ψευδαισθήσεων άφοβα. Δεν μπορεί να έχει καμιά συνέπεια, εφόσον η πηγή του δεν είναι αληθινή, είτε προέρχεται από μεμονωμένα άτομα, είτε από οργανωμένα συστήματα ή σχολές.  Γιατί πάντοτε το αληθινό παραμένει, ενώ καθετί ψεύτικο χάνεται με τη δύναμη της αλήθειας.

10.  Αθωότητα σημαίνει πραγματική δύναμη φωτός.  Ας σταματήσουμε να είμαστε αδύναμοι και ας προσέλθουμε στο φως της αυθόρμητης προστασίας του υπέρτατου Πατέρα μας ...

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus