Ζειν τώρα ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

ΖΕΙΝ σημαίνει ζωή στο εδώ και στο τώρα. Παλιά διδασκαλία, συνυφασμένη με τις απλές καθημερινές πράξεις της ζωής, αντανακλά αιώνια την κάθε στιγμή.
Είναι η πρακτική πραγμάτωση της πλήρους αφύπνισης.
Εμπειρία προέλευσης. Μετάλλαξη του είναι.
Πρόκειται για την αμεσότερη και ειλικρινέστερη, απευθείας έκφραση της αληθινής μας φύσης.
Ελευθερώνει από τις προσκολλήσεις και τα "φαντάσματα" του παρελθόντος ή τις ανησυχίες του μέλλοντος που μας καταναλώνουν ενέργεια. Μαθαίνουμε όχι να κατασπαταλάμε αλλά να αυξάνουμε την ενέργεια μέσα μας έτσι ώστε αυτή να διοχετεύεται για σωματική και ψυχική θεραπεία. 

Η καθημερινότητα σταματά να μας συνθλίβει και γίνεται όργανο για την πνευματική μας εξέλιξη. Σταματάμε να επηρεαζόμαστε από τις πράξεις των άλλων και αντλούμε ουσία από τον εαυτό μας. Είναι το αντίδοτο στο στρες.


Βρίσκουμε τη γαλήνη μέσα μας.
Η ζωή παίρνει την πραγματική της διάσταση. Εστιάζεται στο παρόν. Γίνεται τέχνη, η τέχνη της ροής που οδηγεί στην λησμονιά του εγωκεντρισμού. Οδηγεί στην πραγματική μας φύση, στη γνώση του Αληθινού Εαυτού. Σταματά η διάσπαση και η ταραχή και αναπτύσσεται η προσοχή, η συγκέντρωση. Μαθαίνουμε να βρισκόμαστε μαζί με αυτό που κάνουμε. Μαθαίνουμε  να ακούμε βαθιά, να επικοινωνούμε με το εσωτερικό μας είναι.
Βαθμιαία αναπτύσσεται η συμπόνια, η δύναμη του να δίνεις.
ΖΕΙΝ: εμπειρία αλήθειας. ΤΩΡΑ!
Το ΤΩΡΑ είναι ο μόνος χρόνος...
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: