ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

  Καλώς ήρθατε στον σμαραγδένιο κύκλο, ένα κύκλο επίγνωσης, θεραπείας και συνειδητής δημιουργίας. Καλώς ήρθατε σε μια ενέργεια από παλιά γνωστή σε σας. Η επικοινωνία γίνεται -ξεπερνώντας ό,τι  μπορεί να γίνει κατανοητό εντός της ύλης και του χρόνου- με μέρη του εαυτού σας που βρίσκονται σε άλλο χώρο και χρόνο, είναι ολοκληρωμένα, εντελώς συνειδητά και ζουν παράλληλα με σας. Αυτά τα μέρη του εαυτού σας που σας μιλούν και τα oποία ονομάζετε αρχαγγέλους, οδηγούς, δασκάλους και μύστες, δεν είναι παρά μέρη της δικής σας ολοκληρωμένης συνειδητότητας. Βεβαίως αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αυτή τη στιγμή. Εντούτοις, σε κάποιο σημείο μέσα στο νου σας, δεν παύει να είναι ήδη γνωστό και φυσικό.
   Όλες οι συνειδητότητες με τις οποίες έρχεστε αλλά και θα έρθετε σε επαφή, αποτελούν μέρη της δικής σας ολοκληρωμένης συνειδητότητας. Σε διαφορετικές εποχές της ζωής σας, έρχεστε σε κοντινότερη επαφή με διαφορετικές συνειδητότητες, ανακτώντας ουσιαστικά συχνότητες της δικής σας ολοκληρωμένης ύπαρξης. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα γνωρίζετε μέσα από κάθε σας κύτταρο ότι είστε όλοι οι αρχάγγελοι και οι δάσκαλοι μαζί!
Οι ενέργειες που γίνονται αντιληπτές σε εσάς, σε επίπεδο φώτισης, επίγνωσης, θεραπείας και συνειδητής λειτουργίας, είναι δικές σας ενέργειες. Αποτελούν μέρη της δικής σας δομικής ύλης, του δικού σας DNA, του δικού σας νου.
Είναι σημαντικό, αγαπητοί φίλοι, να ξέρετε πως οι ενέργειες τις οποίες προασκαλείτε, στην πραγματικότητα ενεργοποιούνται μέσα σας. Τις αφυπνίζετε και εργάζεστε μαζί τους.          Υπάρχουν ταυτοχρόνως σε διαφορετικούς χωροχρόνους. Αυτή είναι η πραγματική έννοια του πολυδιάστατου εαυτού σας.
Οι πολυδιάστατοι εαυτοί έχουν σημεία και συχνότητες εντός σας. Κάθε φορά που εσείς αφυπνίζετε μια συχνότητα, αρχίζει να λειτουργεί μέσα σας το αντίστοιχο του πολυδιάστατου σας εαυτού. Ανοίγει μια τηλεπαθητική επικοινωνία με το αντίστοιχο μέρος του εαυτού σας, όπου αυτό βρίσκεται. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές έρχονται εικόνες, αισθήσεις και μνήμες οι οποίες φαίνεται να συνδέονται με το παρελθόν. Μπορεί όμως να συνδέονται με το μέλλον ή να συμβαίνουν παράλληλα.
Έτσι εξοικειώνεστε με την αντίληψη και την επίγνωση ότι συνυπάρχετε καθώς  λειτουργείτε ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα.
Ο πολυδιάστατος εαυτός δεν είναι τίποτε άλλο από την αφύπνιση και ενεργοποίησή σας σε διαφορετικά είδη, αισθήσεις και αντιλήψεις εντός σας. Όλα αυτά συνυπάρχουν. Νομίζετε ότι φώτιση σημαίνει ότι δεν θα σκεφτείτε ποτέ πια κάτι που σας συνδέει με τον κόσμο της διττότητας. Εντούτοις φώτιση σημαίνει ότι θα έχετε πλήρη αντίληψη των σκέψεων της διττότητας, χωρίς ωστόσο οι σκέψεις αυτές του νου να είναι ο προσωπικός τρόπος με τον οποίο εσείς θα λειτουργείτε. Οι σκέψεις όμως σαφώς θα είναι απόλυτα αντιληπτές μέσα στον δικό σας εγκέφαλο.
Η φώτιση δεν είναι μια απόσχιση του εγκεφάλου και της διαχείρισης του νου από τις πραγματικότητες και το πώς  αυτές λειτουργούν. Η φώτιση είναι επικάλυψη των αντιλήψεων και των σκέψεων αυτών των πραγματικοτήτων από καινούργιες πιο εξελιγμένες οπτικές.
Αυτό δεν σας στερεί την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε το πώς σκέφτεται και λειτουργεί κάποιος σε έναν κόσμο διττότητας. Οι αισθήσεις και οι σκέψεις των κόσμων συνεχίζουν μεν να έρχονται και να γίνονται αντιληπτές από σας, αλλά εσείς απλώς δεν κατοικείτε μέσα τους. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερό σας εαυτό ή με κάποιον άγγελο, άγιο ή φωτισμένο, ζητώντας του να σας καθοδηγήσει.
Μπορείτε να προσλαμβάνετε παράλληλα αυτά που συμβαίνουν σε διάφορες όψεις του κόσμου. Οι πρώτοι κόσμοι που αρχίζουν να γίνονται αντιληπτοί είναι οι κόσμοι της ύλης. Θα αρχίσετε να έχετε συνειδητή επαφή με τους κόσμους που κατοικούν κάτω από τα πόδια σας.
Οι κόσμοι της Γης, ως ζωντανοί, υπαρκτοί και αυτόνομοι κόσμοι και νοημοσύνες, θα αρχίσουν να γίνονται αντιληπτοί από τη δική σας νοημοσύνη, καθώς αποτελούν μέρος του νου σας,  ο οποίος συνδέεται με το νου της στεριάς, του χώματος, των φυτών και όλων των ζωντανών πλασμάτων. Ο νους σας συνδέεται με το νου του οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο όπου ζείτε. Ο νους σας συνδέεται με τον κόσμο και τη νοημοσύνη των ψυχών σας. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι του πολυδιάστατου εαυτού σας που πρόκειται να γίνει αντιληπτό.
Υπάρχουν πάρα πολλοί νόες μέσα στο νου σας. Υπάρχουν διαφορετικές συχνότητες και ικανότητες. Αν κάποιος σας τα έλεγε όλα αυτά πριν από είκοσι πέντε χρόνια, ο νους σας όχι μόνο δεν θα τα συγκρατούσε, αλλά ούτε καν θα πιθανολογούσε ότι τα πράγματα είναι έτσι. Εντούτοις, νά που βρισκόμαστε σήμερα ενώπιόν σας!
Τα πάντα συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο. Τα πάντα αλληλεπιδρούν μέσα και έξω από σας. Αυτό που έρχεται από έξω υπάρχει ήδη μέσα σας. Και αυτό που είναι μέσα σας έχει υπόσταση και έξω από εσάς.
Και νά λοιπόν που ερχόμαστε σήμερα και σας μιλάμε για την ικανότητα του νου σας να λειτουργεί παράλληλα σε διαφορετικές συχνότητες. Ο νους σας μπορεί, λόγου χάριν, να αισθανθεί και να συνδεθεί με τον νου ενός ζώου. Είναι μια άλλη συχνότητα με την οποία μπορείτε να έρθετε σε επαφή. Ο νους σας μπορεί να συνδεθεί με τον νου των πετρωμάτων και των βράχων, ο οποίος  επίσης  είναι ένας άλλος νους.
Είναι ανόητο να νομίζετε ότι ο νους σας είναι ένας. Ο νους σας είναι ένα εξαιρετικό σύνολο ενέργειας που φιλοξενεί συχνότητες οι οποίες σας δίνουν πρόσβαση σε ασύλληπτες πληροφορίες. Έτσι μπορείτε σταδιακά να γίνετε πιο συνειδητοί, να αισθανθείτε και να επικοινωνήσετε με άλλες οπτικές. Ο νους υπάρχει για να σας χαρίσει τον πλούτο των διαφορετικών οπτικών, για να χαρίσει τη δυνατότητα της ενότητας. Ο νους υπάρχει για να φέρει ποικιλία και να ενοποιεί τις διαφορετικές συχνότητες.  Αναρωτιέστε αν μπορεί αυτός ο νους να τα συγχρονίσει όλα. Η απάντηση είναι ότι ναι, μπορεί, και μάλιστα με εξαιρετική δεξιότητα! Μπορεί ταυτόχρονα να προσλαμβάνει αυτό που συμβαίνει σε ένα φυτό και αυτό που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο, αυτό που συμβαίνει σε ένα σύνολο βράχων, την παρουσία ενός αγγέλου ή την σύνδεση με τον ίδιο του τον ανώτερο εαυτό. Μπορεί ακόμα να αντιληφθεί τις βιωματικές του εμπειρίες μέσα στην ψυχή του. Μπορεί να κάνει επαφή με μιαν εκτός της Γης νοημοσύνη, που βιώνει εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Αυτός είναι ο νους σας! Αυτό είστε εσείς! Αυτές είναι οι δυνατότητές σας, η προίκα σας, οι εγγενείς σας δεξιότητες.
Αυτό που δίνει τη δυνατότητα στο νου να απλώνεται και να γνωρίζει, είναι η αγάπη και η ευαισθησία. Η περιέργεια είναι μια ενδιαφέρουσα ενέργεια για να ξεκινήσει κάποιος ένα ταξίδι. Εντούτοις, για να ενεργοποιηθεί μια συχνότητα μέσα στο DNA και τα κύτταρά σας, χρειάζεται κάτι περισσότερο από περιέργεια. Τα ίδια τα κύτταρά σας, ως μέρη ουσιαστικά του εγκεφάλου σας, έχουν νοημοσύνη. Γνωρίζουν ποια είναι η συχνότητα που πρέπει να υπάρχει για να απελευθερώσουν την πληροφορία. Όλα τα μέρη της ύπαρξής σας συνδέονται με τον εκπληκτικό εγκέφαλό σας. Και όλα τα μέρη της ύπαρξής σας έχουν κωδικοποιηθεί για να ανταποκρίνονται σε συχνότητες αγάπης και επίγνωσης. Δεν είναι τυχαίο όταν συμβαίνει να απελευθερώνονται μνήμες ή να ενεργοποιούνται καινούργιες οπτικές. Όλα αποτελούν ένα ενιαίο συμβάν. Και αυτό το ένα, ο μαγικός σας εγκέφαλος μέσα στον οποίο κατοικεί  η αγάπη και η γνώση, το κωδικοποιεί με κωδικούς φωτός. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι κόσμοι είναι διαθέσιμοι εντός σας ανά πάσα στιγμή, εάν χρησιμοποιείτε φως και αγάπη. Αν θελήσετε να τους διαπεράσετε, πρέπει να έχετε τη σωστή συχνότητα. Είναι τόσο απλό. Και η σωστή συχνότητα έχει να κάνει με την ευαισθησία και την αγάπη. Βλέπετε, εσείς οι ίδιοι διασφαλίσατε τα άλλα είδη, ώστε να μην μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους κόσμους τους και να επιδράσετε πάνω τους συνειδητά παρά μόνο όταν θα είστε ικανοί να τους εκτιμήσετε και να τους σεβαστείτε. Όταν θα είστε ικανοί να συνεργαστείτε μαζί τους για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από ενιαία συνειδητότητα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχατε πρόσβαση σε όλα αυτά, για πολλούς αιώνες.      Οι κόσμοι αυτοί αρχίζουν να γίνονται τώρα αντιληπτοί. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τις ενέργειες της ευαισθησίας και της αγάπης, αισθάνονται ότι είναι χρέος τους να τιμήσουν τα υπόλοιπα πλάσματα, κατανοώντας ότι οφείλουν σεβασμό σε καθετί ζωντανό, αφού έχει γεννηθεί από θεϊκή ενέργεια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εισχωρούν στο νου και τον ψυχισμό άλλων ειδών. Αυτό είναι μεγάλο κατώφλι.    Αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της συνειδητότητας της ανθρώπινης φυλής. Η ανθρώπινη φυλή εξελίσσεται και μεταλλάσσεται σε ένα νέο είδος, άγνωστο σε σχέση με το παρελθόν, γεμάτο επίγνωση και σεβασμό. Ένα νέο είδος!
Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στην εξοικείωση ή να συγκλονίζονται οι αισθήσεις σας από τις νέες επαφές, ωστόσο όλα μπορούν να καταλαγιάσουν και να τα αισθανθείτε ισορροπημένα, αν συνειδητοποιήσετε ότι είναι συχνότητες του εαυτού σας.
Έχετε ακούσει ότι όλα είναι ένα, ότι μέσα σας υπάρχει ο μακρόκοσμος τον οποίο περιλαμβάνετε ως συχνότητες και δυνατότητες. Έχετε τα κλειδιά για να τον ανοίξετε!
Όσο πιο συνειδητοί γίνεστε σε σχέση με την αξία και το πολύτιμο φορτίο που εμπεριέχετε, τόσο πιο απλά και ισορροπημένα θα έρθετε σε επαφή με τον πλούτο των άλλων κόσμων. Όλος αυτός ο πλούτος, η σοφία και οι επιγνώσεις, αν και ήδη υπάρχουν εντός σας σε λανθάνουσα κατάσταση,  πάλλονται ζητώντας αναγνώριση. Είναι το κρυμμένο σας δυναμικό, ο κρυφός παράδεισος που θέλει να έρθει στην επιφάνεια για να σας χαρίσει τη γαλήνη της ασφάλειας, αφού όσο περισσότερα κομμάτια του νου ζωντανεύουν, τόσο λιγότερο φοβάστε. Και τόσο λιγότερο αισθάνεστε ότι είστε απλώς άνθρωποι, πράγμα που είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση από όλες!
Η έννοια «είμαι άνθρωπος» είναι μια έννοια χωρίς νόημα. «Είμαι ένα πολυδιάστατο ον, που εκπέμπει σε πολλαπλές συχνότητες και δυνατότητες, και βρίσκομαι σε έναν κόσμο όπου μου δίνεται η δυνατότητα να τις ανακαλύψω και να συνδεθώ μαζί τους». Ιδού τι σημαίνει άνθρωπος!
Ο άνθρωπος είναι ένα ον που έχει προικιστεί με συγκεκριμένο δυναμικό. Έχει δημιουργηθεί με συγκεκριμένες ικανότητες και δυνατότητες. Δεν συνελήφθη μέσα στον θεϊκό νου τυχαία, ούτε το δυναμικό του είναι τυχαίο συνονθύλευμα υλικών. Άνθρωπος σημαίνει ένα ον που έχει πολλαπλές δυνατότητες σε πολλαπλά επίπεδα για να συνειδητοποιήσει την ύπαρξή του. Αυτό ακριβώς είναι το μέλλον σας!
Θέλουμε να ξέρετε ότι αυτή η συνειδητή και πολλαπλή ικανότητα αντίληψης του νου σας να λαμβάνει πληροφορίες και να επικοινωνεί με διαφορετικά επίπεδα και υπάρξεις, είναι μια δυνατότητα που πάρα πολλά όντα ζηλεύουν. Πάρα πολλά είδη στο Σύμπαν θα ήθελαν να έχουν έστω και εν δυνάμει, αυτό που εσείς έχετε. Η ίδια η Γη έχει τη δυνατότητα και φέρει την υπόσχεση της πλήρους φώτισης. Αν κοιτάξετε το παρελθόν σας, θα δείτε ότι όσοι φωτίστηκαν είχαν την ικανότητα να αισθάνονται και να επικοινωνούν όχι μόνο στο ανθρώπινο πεδίο αλλά σε πολλαπλά πεδία. Αυτό τους έκανε να νοιώθουν ασφάλεια και γαλήνη πέρα από την ψευδαίσθηση ότι είναι απλώς ένα θνητό, υλικό σώμα. Η γαλήνη είναι αποτέλεσμα της επίγνωσης και της εκδήλωσης της ευαισθησίας και της αγάπης.
Όσο περισσότερους κόσμους αντιλαμβάνεστε, όσο πιο πολύ ο νους σας φωτίζεται στην ικανότητα του να συνδέεται με όντα, τόσο περισσότερο θα νοιώθετε αιώνιοι και καθόλου θνητοί, τόσο περισσότερο θα νιώθετε θεϊκά όντα και λιγότερο άνθρωποι. Σιγά σιγά η λέξη άνθρωπος θα χάσει το νόημά της. Με βεβαιότητα σας λέμε ότι στο μέλλον δεν θα είναι αυτός ο όρος με τον οποίο θα ονομάζετε τους εαυτούς σας. Μπορεί να είστε γήινοι, πάντως άνθρωποι δεν θα είστε, γιατί ο άνθρωπος θα έχει ολοκληρώσει τη διαδρομή του. Τότε θα τρέφεστε από μέσα σας και θα είστε αυτό που είστε. Δεν θα κοιτάτε ούτε πάνω ούτε κάτω, αλλά παντού!
Ο εγκέφαλός σας έχει φτιαχτεί με τη δυνατότητα να αισθάνεστε, να συνδέεστε και να αντιλαμβάνεστε πολλούς κόσμους. Μπορεί να σας πάει πάρα πολύ μακριά και να σας φέρει σε άμεση επικοινωνία με αγγέλους, πέτρες, τον αέρα, μακρινούς πολιτισμούς, χρόνο, χώρο. Αυτός είναι ο πραγματικός σας νους. Ένας νους ενωμένος με τους κόσμους. Ένας νους που ανήκει σε ένα σύνολο, κωδικοποιημένος, που μπορεί εντούτοις να σας ανοίγει άλλους κόσμους και οπτικές, εφόσον προσέρχεστε με αγάπη και ευαισθησία. Τότε σας συντονίζει με συχνότητες που προϋπήρχαν αλλά δεν ήταν  μέχρι τότε συνειδητές, ώστε να αποκτήσετε επίγνωση των κόσμων που ήδη γνωρίζετε.
Ο πανάγαθος Δημιουργός, ο θεϊκός και φωτισμένος ανώτερος σας Εαυτός, έχει αυτή την υψηλή διάκριση ευαισθησίας να γνωρίζει πότε είστε έτοιμοι να ενοποιηθείτε. Πότε δεν θα βλάψετε τους άλλους κόσμους, όπως μέχρι πρότινος βλάπτατε τον δικό σας, πότε θα σεβαστείτε τα άλλα είδη. Πότε η συχνότητα σας θα είναι τέτοια που να σας ανοίξει το δρόμο για να γνωρίσετε τον παράδεισο του Δημιουργού. Στην αρχή αυτού του Ταξιδιού επισκεφτήκατε έναν τέτοιο παράδεισο. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένας παράδεισος, πόσο είναι ήδη υπαρκτός μέσα σας; Μία συχνότητα είναι  από εκείνες που σας έχουν ήδη διατεθεί! Εάν έρθετε σε επαφή με ένα λουλούδι ή με το χώμα της Γης, με την αγάπη και την αθωότητα αλλά και την γνώση που αυτά εμπεριέχουν, θα νιώσετε ότι ανακτάτε ένα κομμάτι παραδείσου, ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού. Τόσο απλά και εύκολα ανακτάται ο παράδεισος!
Ερχόμαστε σήμερα να σας υπευθυμίσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που το πεπρωμένο τους είναι να εργαστούν για την επίγνωση. Υπάρχουν ομάδες που το πεπρωμένο τους είναι να θεραπεύσουν κάτι, χωρίς να έχουν επίγνωση τούτου. Υπάρχουν ομάδες που το πεπρωμένο τους είναι να δημιουργήσουν συνειδητά κάτι, χωρίς να χρειαστεί να θεραπεύσουν, ούτε να έχουν πλήρη επίγνωση. Αναρωτιέστε γιατί;
Υπάρχουν ομάδες που έχουν έρθει για αυτό! Σε μια τέτοια ομάδα ανήκετε κι εσείς. Οι περισσότεροι φίλοι του Φωτός συνιστούν τέτοιες ομάδες. Είναι  εκείνο το περίεργο είδος του Δημιουργού που θέλει να τα κάνει όλα! Θέλει να έχει και επίγνωση και θεραπεία και συνειδητή γνώση του δημιουργείν. Και τα τρία! Τέτοια όντα είναι οι γέφυρες ανάμεσα στους κόσμους. Είναι εκείνοι που εισάγουν τις νέες ενέργειες. Είναι οι γέφυρες ακριβώς επειδή θέλουν τα πάντα, μπορούν να τα βιώσουν και έχουν μέσα τους εγγενώς τη δυνατότητα να τα διαχειρίζονται!
Γι’ αυτό, λοιπόν, μην παραξενεύεστε αν κάποιος είναι καλά χωρίς να έχει ιδιαίτερα αυξημένη επίγνωση. Μην απορείτε γιατί σε κάποιον αρκεί να καταλάβει κάποια πράγματα και δεν του εμφανίζονται ποτέ πλέον προβλήματα υγείας, λες και βρίσκεται σε θεϊκό απάγκιο! Μην απορείτε αν κάποιοι δημιουργούν συνειδητά χωρίς να έχουν κατανοήσει τι σημαίνει αυτό που κάνουν. Μην απορείτε...
Κάθε ομάδα από αυτές κάνει τη δική της δουλειά, έχει το δικό της πεπρωμένο και τις δικές της ικανότητες. Εσείς όμως, καθώς και όλοι  όσοι αποφασίζουν να αποκτήσουν επίγνωση, να θεραπεύουν και συνειδητά να δημιουργούν, είστε εκείνοι που φτιάχνουν τις γέφυρες, που αφυπνίζουν τις ενέργειες. Οι γέφυρες δεν είναι εξωτερικές, ούτε θα σας ενώσουν με κάποιον άλλο πλανήτη, μολονότι και αυτό θα συμβεί ως αποτέλεσμα της γέφυρας που φτιάχνετε εντός σας. Είστε εκείνοι οι οποίοι αφυπνίζουν τις ενέργειες, που ενεργοποιούν τη συνειδητότητα, που ξυπνούν το DNA, που φωτίζουν τον εγκέφαλο και αλλάζουν την χημεία του σώματος, αλλάζουν τις οπτικές και ανοίγουν τις πύλες για να ενοποιηθούν τα πεδία και οι επιγνώσεις των κόσμων.
Σήμερα ήρθαμε να σας καλέσουμε να βγείτε από την αυταπάτη του ότι είστε όπως οι άλλοι! Αυτό, παρόλο που είναι αλήθεια σε ένα ορισμένο επίπεδο, ταυτόχρονα σε κάποιο άλλο δεν είναι. Μπορεί να βολεύεστε πίσω από αυτό, όμως δεν εκφράζει πλήρως την αλήθεια. Εάν έχετε οι ίδιοι αποφασίσει ότι είστε γέφυρες, τότε είναι καιρός να βγείτε από την αυταπάτη του εγώ ο καημένος δεν έχω τόσες δυνατότητες!
Αγαπητοί μας φίλοι, πολλοί θα ζήλευαν την προίκα που έχετε. Και πολλοί τη ζηλεύουν. Η δυνατότητα να μπορείς μέσα από ένα βιολογικό όχημα να αισθάνεσαι, να συνδέεσαι και να ενώνεις κόσμους, είναι μεγαλειώδης. Σας βεβαιώνουμε ότι αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται παντού.
Θυμηθείτε ό,τι σας είπαμε, πως οι συχνότητες που αφυπνίζονται είναι εντός σας αλλά αντιστοιχούν και σε έξω από εσάς συχνότητες. Θα θέλαμε λοιπόν να σκεφτείτε, αν μπορείτε εσείς, που είστε απλώς άνθρωποι, να φέρετε το κλειδί της τελικής πράξης της ενοποίησης αυτού του Σύμπαντος. Θα θέλαμε να σκεφτείτε μήπως εσείς κρατάτε το μεγάλο χρυσό κλειδί, κι αν αυτό σας εξηγεί τη μεγάλη πνευματική κινητικότητα γύρω από την γη, αυτό τον, φαινομενικά, ασήμαντο πλανήτη. Θα μπορούσε αυτός ο πλανήτης να είναι το κλειδί για τον χαμένο παράδεισο όλου του Σύμπαντος; Θα μπορούσε εσείς, οι φαινομενικά συνηθισμένοι, κοινοί, πολυπληθείς άνθρωποι να έχετε αυτό το κλειδί μέσα σας; Μήπως θα μπορούσε το πεπρωμένο σας να είναι πολύ πιο μεγαλειώδες από εκείνο που  είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε; Θα μπορούσε όλο αυτό το παιχνίδι να παίζεται σε αυτή την απροθυμία σας να φανταστείτε ή να πιθανολογήσετε ότι αυτό είναι αλήθεια; Γιατί θα μπορούσε το παιχνίδι του καλού και του κακού να βρίσκεται ακριβώς σε αυτό! Στο αν εσείς πειστείτε πως είστε μικρά και περιορισμένης ικανότητας πλάσματα ή αν  πιστέψετε πως είστε μεγαλειώδη, ασύλληπτης ικανότητας όντα και κρατάτε τα κλειδιά του παραδείσου εντός σας. Ίσως, σε κάποια δική σας στιγμή,  ανακαλύψετε πως όλο το παιχνίδι του καλού και του κακού αφορά ακριβώς αυτό που τόσο απλά μόλις ακούσατε!
Χαιρετάμε τους πολυδιάστατους εαυτούς σας που κάθονται τόσο ευχαριστημένοι και χαλαροί στις καρέκλες τους! Χαιρετάμε τους διαφορετικούς νόες που περιμένουν να αφυπνιστούν! Χαιρετάμε όλες τις όψεις αυτού του μεγάλου, πολυεπίπεδου όντος που είστε και σας λέμε: «Σε σας βρίσκεται το κλειδί! Αποφασίστε τι θα πράξετε. Εσείς είστε το κλειδί! Έτσι είναι!»
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: