Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ


Η Ευλογία έφτασε στην ανθρωπότητα καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο Αποκάλυψης.
Είναι ο καιρός που ένα σπουδαίο δώρο δίνεται στην ανθρωπότητα, ένα μεγάλο δώρο σκοπού και κατεύθυνσης για να αντεπεξέλθει στους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς που ακολουθούν. Είναι η περίοδος κατά την οποία η ανθρωπότητα λαμβάνει  ευρύτερη κατανόηση της πνευματικότητάς της, ένα κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία, και μια αποκάλυψη του πεπρωμένου της: και εντός αυτού του κόσμου και πέρα από αυτόν, στα πλαίσια μιας Ευρύτερης Κοινότητας νοήμονος ζωής στο Σύμπαν.

Η ανθρωπότητα έχει φτάσει σε ένα μεγάλο κατώφλι από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή, διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο ως σύνολο γνώρισε ποτέ. Τώρα πρέπει να γίνετε πολίτες του κόσμου,  όχι απλώς ενός έθνους, μιας φυλής ή μιας ομάδας. Αναδύεστε σε μια Ευρύτερη Κοινότητα νοήμονος ζωής, στην οποία όλοι όσοι θα συναντήσετε και όσοι σας παρακολουθούν μέχρι αυτή τη στιγμή, θα σας δουν ως πολίτες του κόσμου.
Εδώ εισέρχεστε σε ένα ευρύτερο πανόραμα ζωής, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο Σύμπαν, διαφορετικό από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Πώς θα συμπεριφερθείτε,  πώς θα διαχειριστείτε τις σχέσεις σας ο ένας με τον άλλον, πώς θα αντιμετωπίσετε τη θέση σας στο Σύμπαν, όλα αυτά θα έχουν τεράστια βαρύτητα για τον καθορισμό του μέλλοντός σας, και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί το πεπρωμένο σας στα πλαίσια αυτής της Ευρύτερης Κοινότητας. Έως και εάν αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Έχετε φτάσει στο μεγάλο κατώφλι όπου κατέχετε πλέον τη δύναμη να καταστρέψετε τους πόρους που υποστηρίζουν τον ιστό της ζωής αυτού του κόσμου, και να βάλετε την ανθρωπότητα σε μόνιμη κατάσταση παρακμής. Έχετε τη δύναμη να ανταγωνιστείτε ο ένας τον άλλον, όπως το έχετε πάντοτε κάνει, και φέρατε την ανθρωπότητα σε αυτή την μεγάλη παρακμή. Και όμως έχετε τη δύναμη να επιλέξετε μια άλλη οδό, έξω από ένα δίλημμα που θα γίνει όλο και πιο δύσκολο και δυσεπίλυτο με το πέρασμα του χρόνου.
Το τι θα κάνετε εσείς ως άτομο, ως μέλος μιας ευρύτερης  ομάδας, έθνους κ.λπ., θα το καθορίσουν δυο μεγάλες επιλογές που θα πρέπει να κάνετε. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε όπως κατά το παρελθόν, όπως έχετε συνηθίσει, τότε το μέλλον σας είναι προβλέψιμο και πάρα πολύ άσχημο. Ωστόσο εάν επιλέξετε άλλη οδό, μπορείτε να κάνετε καινούργια αρχή, και να εκφράσετε τη μεγάλη υπόσχεση που βρίσκεται στις καρδιές  όλων όσων διαμένουν εδώ.

Η Ευλογία είναι εδώ για να επιστρατεύσει αυτή τη μεγάλη υπόσχεση. Ξεκινάει εντός του ατόμου και επεκτείνεται σε όλη την ανθρώπινη οικογένεια. Αυτό έχει προσκαλέσει ένα Νέο Μήνυμα του Θεού στον κόσμο, αφού μόνο ένα Νέο Μήνυμα από τον Θεό μπορεί να περιέχει τέτοια Ευλογία και την εξουσία να επιστρατεύσει τη σοφία και τη συμπόνια που ο Δημιουργός όλης της ζωής έχει φυτέψει μέσα στον καθένα. Δεν υπάρχει κανένα άτομο, καμία φιλοσοφία, καμία σχολή σκέψης που να είναι ικανή να προσφέρει τέτοιο κάλεσμα. Προέρχεται από τον Δημιουργό όλης της ζωής, από τον Θεό  της Ευρύτερης Κοινότητας: τον Μοναδικό Θεό, τη Μοναδική Πηγή, τον κόσμο του οποίου επιβλέπουν οι άγγελοι, και η εξουσία Του εκτείνεται πέρα από οτιδήποτε οι άνθρωποι μπορούν να φανταστούν.
Ο Θεός έχει καταθέσει μέσα στον καθένα το σπόρο της Γνώσης,  ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα. Αυτή η Γνώση είναι μια ευρύτερη διάνοια εντός του ανθρώπου που περιμένει να αποκαλυφθεί. Ολόκληρη η ύπαρξη της είναι σε συνάρτηση με τον Δημιουργό της  Ζωής του ΟΛΟΥ. Δεν είναι ένας πόρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμπλουτιστείτε ή για να αποκτήσετε πλεονεκτήματα έναντι των άλλων. Η Γνώση δεν πριμοδοτεί τέτοια πράγματα. Ο σκοπός και η πραγματικότητά της είναι να ανταποκριθεί στον Δημιουργό της ζωής του ΟΛΟΥ, και να απαντήσει στο μεγάλο κάλεσμα που εκπέμπεται καθώς η ανθρωπότητα συνεχίζει να πλησιάζει το μεγάλο κατώφλι της ύπαρξής της.

Διότι σε αυτό το μεγάλο, αποφασιστικό σημείο, η ανθρωπότητα θα επιλέξει την επιτυχία ή την αποτυχία μπροστά στις τρομερές δυσκολίες του κόσμου, και τις αντιτασσόμενες και ανταγωνιζόμενες δυνάμεις από την Ευρύτερη Κοινότητα, οι οποίες προσπαθούν να επωφεληθούν από μια σπαρασσόμενη και διαιρεμένη ανθρωπότητα.
Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο νιώθουν έντονη δυσφορία, μεγάλη αναταραχή για την κατάσταση του κόσμου, και ανησυχούν πολύ για το μέλλον της ανθρωπότητας. Αισθάνονται, νιώθουν, γνωρίζουν ότι ζουν σε μια περίοδο φοβερής ισχύος, σε ένα χρονικό σημείο που θα καθορίσει τη μοίρα, το αποτέλεσμα για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτό δεν είναι τόσο μια νοητική κατανόηση όσο ένα σωματικό βίωμα, μια έντονη αναγνώριση, μια έμφυτη συναίσθηση  που προέρχεται από τη Γνώση εντός.

Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτή τη σημαντικότατη περίοδο, αυτό το μεγάλο, αποφασιστικό για το μέλλον της Γης σημείο. Δεν μπορείτε πλέον να χαθείτε μες στις φαντασιώσεις και τα πάθη σας. Διότι εάν εισέλθετε σε αυτό το μεγάλο, αποφασιστικό σημείο, σε αυτή την σπουδαία εποχή της Αποκάλυψης, τυφλοί και αυτοπαθιασμένοι, δεν θα είστε ικανοί να διακρίνετε, να γνωρίζετε και να προετοιμαστείτε. Μπορείτε να προσεύχεστε στον Θεό για λύτρωση, για την Ευλογία. Αλλά η Ευλογία και η Λύτρωση είναι ήδη μέσα σας -εντός της Γνώσης που έχει φυτευτεί μέσα σας-, περιμένοντας  την ωριμότητα και την κατανόηση σας για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να επιστρατεύσετε τη Δύναμη της, να την ακολουθήσετε και να την τιμήσετε. Αυτή είναι η σχέση σας με τον Θεό. Και η αίσθηση του επείγοντος που νιώθετε, είναι το κάλεσμα του Θεού. Ένα  κάλεσμα για να ξυπνήσετε, να συνειδητοποιήσετε και να αντιδράσετε.
Μη νομίζετε ότι η ζωή σας θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης χωρίς τη συμμετοχή σας. Μη νομίζετε ότι μπορείτε να κοιμόσαστε στη διάρκεια του σπουδαιότερου γεγονότος της ανθρώπινης ιστορίας έχοντας την προσδοκία να επωφεληθείτε από τις αλλαγές γύρω σας. Μη νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε γαλήνη και ησυχία προσπαθώντας να παραβλέψετε την σπουδαιότητα της εποχής στην οποίαν ζείτε. Δεν θα βρείτε άνεση και παρηγοριά. Ζείτε σε περίοδο Αποκάλυψης! Ζείτε στην εποχή κατά την οποία η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο κατώφλι, τις μεγαλύτερες προκλήσεις, το μεγαλύτερο κίνδυνο, και ταυτόχρονα την ευκαιρία να εδραιώσει την συνεργασία και την ενότητα κάτω από σπουδαίες αλλά και τρομερές συνθήκες.

Για να το διαπιστώσετε αυτό και να το γνωρίσετε, πρέπει να είστε ικανοί να ξεπεράσετε την άρνησή σας. Πρέπει να είστε ικανοί να ξεπεράσετε την πλύση εγκεφάλου  από τον πολιτισμό σας, που σας εμποδίζει να δείτε. Πρέπει να είστε ικανοί να ξεπεράσετε τις δικές σας προτιμήσεις και αναζητήσεις διαφυγής. Ίσως νομίζετε ότι αυτό είναι αδύνατο, αλλά η δύναμη της Γνώσης εντός, θα σας καταστήσει ικανούς γι’ αυτό.
Το Κάλεσμα προωθείται τώρα. Ένα Νέο Μήνυμα του Θεού είναι στον κόσμο. Ο Αγγελιοφόρος είναι στον κόσμο. Είναι έτοιμος τώρα να παρουσιάσει το Νέο Μήνυμα. Το Νέο Μήνυμα περιέχει την Ευλογία, την Προειδοποίηση, την Προετοιμασία. Το Νέο Μήνυμα δεν έχει σκοπό  να αντικαταστήσει τις θρησκείες του κόσμου, αλλά να εξακριβώσει και να ενδυναμώσει τα κοινά τους σημεία, να  διαφωτίσει τους ανθρώπους και να τους δώσει σθένος και σκοπό, προκειμένου να έχουν μέλλον:  και σ’ αυτό τον κόσμο και εντός της Ευρύτερης Κοινότητας της νοήμονος ζωής μέσα στην οποία η ανθρωπότητα αναδύεται τώρα.

Μπροστά σ’ αυτό το μεγάλο κατώφλι, οι κυβερνήσεις σας δεν θα έχουν καμία απάντηση. Ούτε οι φιλόσοφοι σας. Ίσως οι άνθρωποι να δουν ένα μέρος της λύσης και να προσπαθήσουν να το πραγματοποιήσουν, και αυτό είναι απαραίτητο. Η απάντηση όμως πρέπει να έρθει από μια Μεγαλύτερη Εξουσία μέσα αλλά και έξω από σας. Διότι αυτό που θα χρειαστεί, είναι μεταβολή στην ανθρώπινη κατανόηση, αλλαγή στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να επιταχυνθούν από Μεγαλύτερη Εξουσία,  ευρύτερη αντίδραση μέσα σας,  παντού στον κόσμο. Δεν θα χρειαστεί να αντιδράσουν όλοι, αλλά αρκετά άτομα σε πολλά μέρη θα αναγκαστούν να βιώσουν το Κάλεσμα και την ανταπάντηση.

Δεν μένει πολύς χρόνος στη διάρκεια του οποίου να έχετε την άνεση να είστε αδιάφοροι και αναποφάσιστοι. Δεν σας ωφελεί να παραμένετε απληροφόρητοι και ανόητοι μπροστά στα Μεγάλα Κύματα της Αλλαγής. Διότι υφίσταται ένα Ευρύτερο Σκότος στον κόσμο. Αυτό το σκότος είναι πιο βαθύ από ποτέ, με μεγαλύτερες συνέπειες από όποιες η ανθρωπότητα έχει αντικρύσει μέχρι τώρα. Εισέρχεται ο κόσμος σε μια περίοδο που η ανθρώπινη οικογένεια είναι πολύ τρωτή, καθώς αντιμετωπίζει ένα κόσμο σε παρακμή, αλλά και τη μεγάλη απόφαση να επιλέξει είτε το μονοπάτι της αυτοκαταστροφής, ένα μονοπάτι που προέρχεται από τον ανταγωνισμό, τη διαμάχη και τον πόλεμο , είτε, μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο,
να αναγνωρίσει και να διεκδικήσει να εκφράσει το άλλο μονοπάτι, έναν άλλο τρόπο προς τη συνεργασία και την ενότητα. Άνθρωποι παντού στον κόσμο αρχίζουν να παρατηρούν τα σημάδια του μεγάλου κινδύνου, πολλοί όμως παραμένουν αποκοιμισμένοι και ονειρεύονται την προσωπική τους πραγματικότητα χωρίς να αντιλαμβάνονται  τα Μεγάλα Κύματα της Αλλαγής που ήδη χτυπούν τον κόσμο. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο για εκείνους που είναι ικανοί να ανταποκριθούν, να ανταποκριθούν εντελώς: να αναγνωρίσουν τη σοβαρή απειλή, να ακούσουν τη σημαντική προειδοποίηση και να λάβουν τη μεγάλη Ευλογία από τον Δημιουργό της ζωής του ΟΛΟΥ.

Υπάρχει απάντηση για την ανθρωπότητα, αλλά δεν μπορεί η ίδια να επινοήσει για τον εαυτό της. Διότι η απάντηση πρέπει να έχει την εξουσία να προσκαλέσει τους ανθρώπους να υπηρετήσουν ο ένας τον άλλον. Πρέπει να έχει τη δύναμη να υπερισχύσει των ψυχολογικών, κοινωνικών και πολιτικών ιδεολογιών και τάσεων που συνεχίζουν να στρέφουν την ανθρωπότητα εναντίον του εαυτού της. Πρέπει να είναι μια τόσο μεγαλειώδης εξουσία που να κινεί συμπόνια, ανοχή και συγχώρεση μέσα στην ανθρώπινη οικογένεια. Δεν πρόκειται  απλώς για ιδέες. Είναι η δύναμη της Εξιλέωσης! Ένα κάλεσμα από τον Θεό, και μια απάντηση από τη Δημιουργία του Θεού: μια απάντηση ΕΝΤΌΣ του ανθρώπου, ΕΝΤΟΣ  σου!

Γι’ αυτό, λάβετε την Ευλογία! Δεν θα μπορέσετε να την κατανοήσετε πλήρως νοητικά, μπορείτε όμως να την αισθανθείτε και να γνωρίσετε ότι είναι αυθεντική. Μπορείτε να αισθανθείτε την αντίδραση να κινείται μέσα σας. Τιμήστε αυτή την αντίδραση και επιτρέψτε της να ανέλθει στη συνείδησή σας. Επιτρέψτε της να σας καθοδηγήσει. Πρόκειται για καθοδήγηση που σας παρέχει ο Δημιουργός. Κοιμόταν μέσα σας όπως και εσείς κοιμόσασταν γύρω της. Τώρα πρέπει να ξυπνήσει, διότι ήρθε η ώρα να αναδυθεί. Πρέπει να κοιτάξετε τον κόσμο με καθαρά και αντικειμενικά μάτια. Τώρα πρέπει να παραμερίσετε τις παιδικές και ανόητες απασχολήσεις σας που μπορούν μόνο να σας κρατούν εξασθενημένους, τυφλούς και τρωτούς.

Είναι περίοδος Αποκάλυψης! Τέτοιοι καιροί έρχονται πολύ σπάνια: σε μεγάλα, αποφασιστικά σημεία για την ανθρώπινη οικογένεια, σε κρίσιμες στιγμές ευκαιρίας όπου ο Δημιουργός της ζωής του ΟΛΟΥ μπορεί να δώσει στην ανθρωπότητα  ευρύτερη σοφία και Γνώση, και να της εμφυσήσει καινούργια έμπνευση και πνευματική δύναμη. Είναι η δική σας εποχή! Έχετε έρθει εδώ για αυτό το χρόνο. Δεν ήρθατε τόσο δρόμο έως αυτό τον κόσμο με την βοήθεια του αγγελικού Ξενιστή, για να είστε απλώς ένας καταναλωτής, για να χτίσετε μια φωλιά για τον εαυτό σας, να εμπλουτιστείτε και να ανταγωνιστείτε άλλους γι’ αυτό τον εμπλουτισμό. Παρόλο που αυτή μπορεί να είναι η πραγματικότητά σας αυτή τη στιγμή, δεν είναι όμως η ευρύτερη προοπτική σας. Μπορείτε να φέρετε κάτι πολύτιμο στον κόσμο, κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει στον εαυτό του. Πρέπει να επιτρέψετε σε αυτή τη δωρεά να αναμορφώσει τη ζωή σας και να την επανακατευθύνει προς την υπηρεσία της ανθρωπότητας και  της ζωής σ’ αυτό τον κόσμο.

Ένας τέτοιος σκοπός πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα από το Κάλεσμα αλλά και τις περιστάσεις. Μην οπισθοχωρήσετε μπροστά στα Μεγάλα Κύματα της Αλλαγής που έρχονται. Αντιμετωπείστε τα! Θα φοβηθείτε, αβέβαιοι στη σκιά τους, αλλά η πραγματικότητά τους θα αναφλέξει μια πνευματική δύναμη μέσα σας. Αυτή η πνευματική δύναμη θα ανέλθει λόγω του Καλέσματος, λόγω της Ευλογίας. Ο Θεός καλεί όλους που κοιμούνται να ξυπνήσουν από τα όνειρα της μιζέριας και της αυτοπραγματικότητάς τους και να ανταποκριθούν στη μεγάλη στιγμή. Να ετοιμαστούν να προσφέρουν τα δώρα που στάλθηκαν στον κόσμο να παραδώσουν, σε μια ανθρωπότητα που μάχεται τον εαυτό της και της οποίας το μέλλον πλέον θα καθοριστεί σε μερικά χρόνια από τώρα.
Αυτή είναι η Ευλογία. Μπορείτε να προσευχηθείτε στο Θεό για πολλά πράγματα. Μπορείτε να ζητήσετε να σας προστατέψει. Μπορείτε να προσευχηθείτε για ευκαιρίες και πλεονεκτήματα. Μπορείτε να προσευχηθείτε για την ευημερία των μελών της οικογένειάς σας και των αγαπημένων σας. Αλλά δεν υπάρχει  σπουδαιότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο Θεός, ούτε μεγαλύτερο δώρο να δοθεί, από την Ευλογία. Η Ευλογία απαντάει σε ένα ευρύτερο ερώτημα που έρχεται από μέσα σας, από την ανάγκη της ψυχής. Δίνει πολύ περισσότερα από όσα έχετε μάθει να ζητάτε.

Η Ευλογία είναι ένας τρόπος, ένα μονοπάτι, μια συνειδητότητα. Είναι ένα ταξίδι. Ένα βουνό να ανεβείτε στη κορυφή του. Αυτό θα επαναδιευθετήσει τη ζωή σας και θα της δώσει νόημα. Θα οργανώσει τη νόησή σας και θα ανοίξει διαφυγή από την αμφιβολία και το χάος. Ανεξαρτήτως των περιστάσεων, θα φέρει την Ευλογία στη ζωή σας έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να την διακρίνουν, να την αισθανθούν και να ανταπαντήσουν. Είναι άϋλη, ανείπωτη. Όμως έχει τη δύναμη να φέρει όλες τις μεγάλες ανταμοιβές στην ανθρώπινη Οικογένεια.

Μόνο η Ευλογία μπορεί να προετοιμάσει και να προστατέψει την ανθρωπότητα. Μόνο η Ευλογία μπορεί να σας προσφέρει  οδό διαφυγής στους αβέβαιους και δύσκολους καιρούς που έρχονται. Μόνο η Ευλογία μπορεί να σας προετοιμάσει για το Ευρύτερο Σκότος που υφίσταται στον κόσμο και έχει τη δύναμη να καθορίσει το μέλλον του ανθρώπου. Είναι ένας καιρός που επικαλείται την ανθρώπινη ενότητα, δύναμη και σοφία. Διότι τώρα αντιμετωπίζεται ανταγωνισμό  πέρα από τον κόσμο, αλλά και ολέθριες συνθήκες μέσα στον κόσμο. Είναι μια πρωτοφανής σειρά περιστάσεων για την ύπαρξη της ανθρωπότητας.
Μην νομίζετε ότι μια τέτοια πραγματικότητα βρίσκεται στο απόμακρο μέλλον. Ήδη σας επιβάλλεται! Δεν θα αισθανθείτε τη μεγάλη ανάγκη να αντιδράσετε, παρά μόνον αν διαπιστώσετε τη μεγάλη πρόκληση. Εάν δεν αισθανθείτε τη μεγάλη ανάγκη, δεν θα αναγνωρίσετε την Ευλογία. Δεν θα νιώσετε την ανάγκη για την Ευλογία. Και δεν θα δείτε πως χωρίς την Ευλογία, η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής, σε πολύ άσχημες και φοβερά δύσκολες συνθήκες.

Ο Θεός καταλαβαίνει τις δυσχέρειες της ανθρωπότητας ακόμα κι αν η ίδια δεν τις αναγνωρίζει. Ο Θεός γνωρίζει την ανάγκη της ψυχής σας ακόμα κι αν εσείς δεν μπορείτε να την αισθανθείτε μέσα σας. Ο Θεός γνωρίζει τι έρχεται και καλεί την ανθρωπότητα να ξυπνήσει, να συνειδητοποιηθεί και να προετοιμαστεί.

Η βούληση του Θεού και η ανθρώπινη απόφαση δεν είναι το ίδιο πράγμα.  Η έκβαση εναπόκειται στον άνθρωπο. Ο Δημιουργός του έχει ήδη χαρίσει τη σπουδαία προίκα της Γνώσης.  Άγγελοι επιβλέπουν τον κόσμο. Η έκβαση όμως είναι στα χέρια του ανθρώπου. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν – όπως πολλές άλλες φυλές στην Ευρύτερη Κοινότητα έχουν επιλέξει από αμνημονεύτων χρόνων – να αποτύχουν, να παρακμάσουν, να υποκύψουν στη δύναμη της πειθώς και την κυριαρχία ξένων δυνάμεων. Αυτό έχει γίνει αναρίθμητες φορές και στο δικό σας κόσμο και στις αχανείς εκτάσεις του Σύμπαντος. Η βούληση του Θεού και ό,τι επιλέγουν οι άνθρωποι και επιθυμούν για τον εαυτό τους, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εδώ είναι το πρόβλημα. Ιδού το αίνιγμα. Αυτό δημιουργεί τον μεγάλο αποχωρισμό. Αυτό σας καθιστά ανίκανους να ακολουθήσετε τη Γνώση μέσα σας. Αυτό κρατάει τον άνθρωπος τυφλό και προκαλεί ανόητες και καταστρεπτικές συμπεριφορές.
Αν μπορείτε να αναγνωρίσετε το πρόβλημα, είστε σε θέση να αναγνωρίσετε και τη λύση του. Το κάλεσμα έχει έρθει από τον Θεό. Η απάντηση βρίσκεται στη Γνώση εντός. Η Γνώση δεν ενέχει ανταγωνισμό ή διαμάχη, καθώς υφίσταται μέσα σε όλους. Αυτό είναι τόσο διαφορετικό από τις θεωρίες, τις ιδέες, τις υποδείξεις σας καθώς και τις υποδείξεις των κοινωνιών σας. Στο κάτω κάτω της γραφής η ανθρωπότητα πρέπει να ενεργήσει θαρραλέα και να λάβει δύσκολες αποφάσεις.

Το Κάλεσμα έχει αρχίσει! Οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας πρέπει να επακολουθήσουν της Ευλογίας, και όχι να προηγούνται. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάβει το δώρο της Ευλογίας και μετά, βήμα προς βήμα, θα ξέρετε τι να κάνετε, ποια σειρά πράξεων χρειάζεται να αναλάβετε, ποια κατώφλια να περάσετε και ποιες αλλαγές να επιφέρεται στη νόηση και τις περιστάσεις σας. Η δράση και η κατανόηση επακολουθούν της Ευλογίας.
Για να δώσετε, πρέπει πρώτα να λάβετε. Για να γνωρίσετε, πρέπει πρώτα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Για να έχετε τη δύναμη και το θάρρος να ανταποκριθείτε, πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε την ανάγκη και να νιώσετε τη σπουδαιότητα των καιρών. Πρέπει να προετοιμάσετε το νου και τα συναισθήματά σας. Να ετοιμάσετε τον εαυτό σας για να παραλάβετε την Ευλογία και να βιώσετε την ευρύτερη αντίδραση μέσα σας, το μεγάλο Κάλεσμα στη Γνώση εντός. Να επιτρέψετε σε αυτή τη Γνώση να αναδυθεί σιγά σιγά, χωρίς να προσπαθείτε να την ελέγξετε, να την κυριαρχήσετε ή να την χειραγωγήσετε με οποιονδήποτε τρόπο.

Έτσι η Ευλογία θα ριζώσει και θα μεγαλώνει μέσα σας, αφού δεν πρόκειται για κάτι στιγμαίο. Δεν είναι κάτι που βιώνεται σαν την αναλαμπή της αστραπής. Δεν είναι κάτι που φωτίζει το νυχτερινό τοπίο μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Ξεκινάει μια διαδικασία ανάδυσης, μια διαδικασία ανανέωσης, μια διαδικασία Εξιλέωσης που μπορεί να κατευθύνει και να πραγματοποιήσει το υπόλοιπο της ζωής σας εδώ. Τόσο μεγάλη είναι η ανάγκη της ανθρωπότητας, η ανάγκη της ψυχής σας και  όσων διαμένουν εδώ. Τέτοια είναι η ισχύς της Ευλογίας τώρα.

Να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης, και από την αίσθηση του φόβου, της ανασφάλειας και της ανεπάρκειας, να προχωρήσετε στη βαθύτερη ανταπόκριση της Γνώσης. Να λάβει χώρα μέσα στη ζωή σας σήμερα, αύριο και κάθε μέρα εφεξής. Διότι αυτή είναι η περίοδο της Αποκάλυψης! Είστε εδώ, στην εποχή της Αποκάλυψης!



by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: