Ο Κύκλος του συνειδητού Δημιουργού ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Πράγματι βρίσκεται εδώ στο χώρο η Οικογένεια, μόνο που αυτή τη φορά έρχεται με διαφορετικό τρόπο: για την ακρίβεια έρχεται να “παραδώσει” την ενέργεια της Οικογένειας σε μια νέα ενέργεια.
Γιατί όπως εσείς παραδώσατε τις ενέργειες των ασυνείδητων εαυτών σας στη γαία και στο σύμπαν λέγοντας ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο στην εξέλιξή σας, σε ένα κύκλο συνειδητής δημιουργίας, με τον ίδιο τρόπο ερχόμαστε σήμερα κοντά σας προκειμένου μέσα στην συνάντηση της ενέργειας να γίνει και μια άλλη παράδοση. Δεν είναι συνηθισμένα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη γη, ειδικά τον τελευταίο χρόνο!

Παρ' όλο που εσείς κάθεστε εκεί και η μια μέρα σας φαίνεται συνέχεια της προηγούμενης και δεν μπορείτε να δείτε πλήρως τι ακριβώς γίνεται πάνω στη γη, σας λέμε ότι μόνο συνηθισμένα δεν είναι αυτά τα οποία συμβαίνουν. Και σήμερα, μέσα στην ιερή ενέργεια αυτής της συνάντησης, όπου μπορούμε να είμαστε ένα ως συνειδητότητα, λαμβάνει χώρα μια παράδοση, μια μετάβαση και μια μεταβίβαση. Έχετε εργαστεί με την ενέργειά σας, τον εαυτό σας ως τώρα, τις περισσότερες φορές χωρίς να καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει ή ακριβώς που πάτε, και μερικές φορές ούτε ακριβώς από πού έρχεστε.

Και μπήκατε στον επόμενο κύκλο και είμαστε εδώ σήμερα μαζί σας, ως το σύνολο που ονομάζεται Οικογένεια, για να σας οδηγήσουμε σε ένα νέο κύκλο, που εσείς δημιουργήσατε. Σε ένα κύκλο μέσα στον οποίο η δύναμή σας, η παρουσία σας αλλά και η ενέργεια, αλλάζουν κατά πολύ διάσταση, έκταση, και έννοια. Έχετε αναρωτηθεί καθένας από σας -εσείς καθώς και εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν παρευρεθεί ποτέ σε αυτό το χώρο αλλά όμως συνδέονται με αυτή την ενέργεια, είτε διαβάζοντας είτε ακούγοντας για αυτήν από σας, είτε μέσα από βιβλία-  όλοι, ατομικά και συλλογικά, για το ποια είναι αυτή η ενέργεια της Οικογένειας.

Πολλοί γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο "κομμάτι" της είναι ο Μιχαήλ. Ταυτόχρονα όμως η Οικογένεια εκφράζει κι άλλες ενέργειες. Δεν ήταν ποτέ ένα μόνο πράγμα, δεν ήταν ποτέ μια ενέργεια: είναι πολυφασματική. Αυτό είναι κάτι που, και στο κανάλι που χρησιμοποιούμε δημιούργησε πολλά ζητήματα και πολλά προβλήματα. Η Οικογένεια ήταν μια ομπρέλα. Άλλες φορές ήμασταν παρόντες ως οκτώ διαφορετικές ενέργειες, και άλλες φορές ήμασταν δώδεκα. Και κάθε φορά διαφορετικά "κομμάτια" μας έπαιρναν τον λόγο, γίνονταν λέξεις, ομιλία, επικοινωνία.

Έχει περάσει μέσα από τον κύκλο των συναντήσεών σας η ενέργεια της Μαρίας, του Ραφαήλ, του Μιχαήλ, του Τοβία, του Γαβριήλ και πολλών άλλων. Και στις συναντήσεις σας μίλησαν συνειδητότητες οι οποίες έχουν ζήσει κι αυτές στη γη. Να άλλο ένα καλό ζητούμενο: μερικές φορές οι επικοινωνίες ήταν εμβαπτισμένες μέσα στο πνεύμα και στην ενέργεια της ενότητας. Κι άλλες φορές οι επικοινωνίες είχαν πολλά να εξηγήσουν για το πνεύμα της διττότητας.

Πολλές φορές οι ενέργειες της Οικογένειας -εκείνες που έχουν ενσαρκωθεί σ’ αυτόν τον πλανήτη-, ήθελαν να σας "κλωτσήσουν", να σας σπρώξουν να βγείτε από αέναους κύκλους και ατελείωτες συνήθειες! Άλλες φορές, οι ενέργειες της Οικογένειας -που δεν έχουν ενσαρκωθεί σ’ αυτόν τον πλανήτη- ήθελαν να σας αγκαλιάσουν και να σας πνίξουν μέσα στην αγάπη. Και όλα αυτά έχουν συμβεί, τα περισσότερα χωρίς καν να γίνουν συνειδητά. Αλλά δεν βρισκόσασταν σε ένα κύκλο συνειδητής επαφής.

Εντούτοις, είχατε αναρωτηθεί: «Τελικά όλη αυτή η ενέργεια, όλα αυτά που ακούμε, όλα αυτά τα οποία συνδημιουργούμε μέσα από την παρουσία μας, μέσα από το ενδιαφέρον μας, μέσα από τη ζωή μας, γιατί γίνονται»;
Αυτός ο πλανήτης έχει γεννηθεί για να στεγάσει όλη την ενέργεια της δημιουργικότητας που ενώνει την καρδιά με το νου. Αυτός ο πλανήτης είναι ένας χώρος όπου ο νους και η καρδιά, η δύναμη και η αγάπη θέλει να συνυπάρξουν με πλήρη ισορροπία. Γι’ αυτό το άρρεν και το θήλυ σ’ αυτό τον πλανήτη παίζουν τόσο έντονα τα παιχνίδια τους. Δεν μπορείτε μόνο με την καρδιά σας να πορευτείτε. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το νου σας για να προχωρήσετε. Αυτός ο χώρος σας ζητά και τα δύο.
Μέσα από την μείξη των δύο ενεργειών, θα μπορέσετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας σ’ αυτό τον κόσμο. Όλοι αναρωτιέστε: «Ποια ήταν η πρώτη ενέργεια, ποια είναι η θεμελιώδης, γενεσιουργός  δύναμη αυτού του κόσμου;»

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε, αφού η Ελλάδα έχει μεγάλη σύνδεση με αυτή τη γενεσιουργό ενέργεια. Την έχετε ονομάσει Σανάντα, την έχετε γνωρίσει ως Χριστό, Βούδα, Μωάμεθ. Την έχετε συναντήσει ως φωτισμένες ενέργειες επί αυτού του κόσμου οι οποίες εξέφρασαν την δημιουργικότητα της καρδιάς μαζί με το νου. Κοιτάξτε την ιστορία σας, κοιτάξτε εκείνους οι οποίοι ήταν φωτισμένοι. Θα δείτε ότι μετέφεραν την ίδια ακριβώς αλλά διαβαθμισμένη κάθε φορά δόνηση, ως έκφραση της ύψιστης δημιουργικότητας, μέσα από την οποία δίνονταν δύο τελείως διαφορετικοί δρόμοι: της δύναμης και της αγάπης. Και ερχόμαστε σήμερα ως Οικογένειά σας, ως κομμάτι από τον εαυτό σας, να παραδώσουμε τη δική μας ενέργεια. Μέσα από μια εξίσου ιερή τελετή όπως αυτή που κάνατε εσείς.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πρόκειται λοιπόν για την επόμενη ενέργεια με την οποία ανοίγει πανηγυρικά ο κύκλος του Συνειδητού Δημιουργού.
Καλώς ήλθατε στην ενέργεια του Μέτατρον. Καλώς ήλθατε στον κόσμο μιας υψηλότερης συνειδητότητας. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της συλλογικής Δημιουργίας. Καλώς ήλθατε αγαπητά μέλη στον κόσμο του συλλογικού είναι.

Έχετε ζήσει πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολλές ζωές αποκομμένοι, διαχωρισμένοι. Έχετε ξεχάσει ποιοι είμαστε... Και η Οικογένεια η οποία εκφράστηκε μέσα από πολλά κανάλια πάνω σ’ αυτόν τον κόσμο, είχε ένα σκοπό: να οδηγήσει τις ενέργειες στον επόμενο κύκλο της Συνειδητής Δημιουργίας, της συλλογικής συνύπαρξης, της συλλογικής συνειδητότητας.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της συλλογικής συνειδητότητας. Μόλις έχετε πατήσει μέσα σ’ ένα καινούργιο δονητικό πεδίο. Μόλις έχετε μπει σε μία καινούργια πραγματικότητα. Στη συλλογική συνειδητή παρουσία. Αυτός είναι ένας κύκλος. Αυτόν εγκαινιάζουμε σήμερα. Αυτός είναι ο κύκλος ο οποίος έρχεται ως ανθός, ως καρπός να σας συναντήσει στο πλήρωμα του χρόνου.

Αυτός είναι ο κύκλος που εγκαινιάζεται στον Πλανήτη Γη από όλους τους δρόμους, από όλα τα κανάλια. Δεν έρχεται να σας συναντήσει μόνο μέσα από κοσμικούς δρόμους. Έρχεται να σας συναντήσει και μέσα από το κέντρο της γης. Όλα τα κανάλια, όλες οι επικοινωνίες από αυτό το τρίμηνο της μετάβασης αλλάζουν. Τίποτα δεν λειτουργεί στους ίδιους κραδασμούς. Τίποτα δεν δονείται στις ίδιες δονήσεις. Νομίζετε ότι βρίσκεστε στον ίδιο κόσμο. Όμως ήδη ζείτε σ’ ένα κόσμο πολύ διαφορετικό.

Αντιλαμβάνεστε μόνο από την δόνηση η οποία μεταφέρεται αυτή τη στιγμή, ότι δεν μιλάμε για μια ενέργεια γνωστή, αλλά για μια ενέργεια που ανταποκρίνεται και δονείται με ευεργετικότερο για σας τρόπο. Είναι πιο γρήγορη στην ανταπόκρισή της, πιο άμεση στην επαφή της, πιο σύντομη στη διαδικασία της. Είναι συλλογική γι’ αυτό είναι άμεση.

Μέσα από την Γαία, κι όλους όσοι έρχονται σε επαφή με τη Γαία, θα αρχίσουν να εισρέουν νέες πληροφορίες, νέοι τρόποι. Οι πληροφορίες θα σας κλονίσουν για τον εξής απλό λόγο: η Γαία δεν αστειεύεται! Το επίπεδο της Γαίας αποκτά συλλογική συνειδητή παρουσία. Είναι πολύ άμεσο, είναι πολύ γρήγορο. Δεν περνάει μέσα από διακλαδώσεις. Ενώ μέχρι τώρα δουλεύατε στις φλεβίτσες γύρω από τις κεντρικές σας φλέβες, στους δρόμους, στα δρομάκια, στα μονοπάτια, για να φτάσετε σε κεντρικές λεωφόρους, τώρα εισήλθατε στις κεντρικές λεωφόρους.

Οι Αρχάγγελοι και η Γαία -όπως εκφράζεται η ενέργειά της μέσω των αρχαγγελικών διόδων- παύουν πλέον να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για σας, αφού τους συναντάτε σ’ ένα νέο πεδίο. Έρχεστε να ενωθείτε μαζί της μέσα από μια διαφορετική ενέργεια.

Και εμφανιζόμαστε σήμερα μπροστά σας, εγκαινιάζοντας το πρώτο βήμα μέσα στον κύκλο της συνειδητής Δημιουργίας. Σας καλωσορίζουμε σε ένα χώρο στον οποίο έχετε ξαναβρεθεί. Αναρωτιέστε: «Έχω πράγματι ξαναδημιουργήσει αυτή τη πραγματικότητα που ζω, συνειδητά; Είσαι σίγουρος;» Και θα σας απαντήσω: «Είμαι εντελώς βέβαιος!»

Ξανανταμώνουμε σ’ ένα επίπεδο ύπαρξης και σύνδεσης στο οποίο έχουμε ξανα-υπάρξει. «Πότε;» Θα ρωτήσετε. Και θα σας απαντήσω: "Λίγο καιρό πριν μπείτε στον κόσμο της ύλης και της γης, δημιουργήσατε τον κόσμο της ύλης και της γης!"

Εσείς νιώθετε ότι μέσα στον υλικό κόσμο δεν έχετε ζήσει κάτι τέτοιο. Το έχετε ζήσει όμως σε άλλους κόσμους. Το έχετε ζήσει σε μια παράλληλη πραγματικότητα, ίδια με της γης, που είναι η ενεργειακή της πραγματικότητα. Το ζήσατε όταν δημιουργούσαμε μαζί τον πλανήτη. Όταν δημιουργούσαμε μαζί τους χρόνους, όταν καταστρώναμε μαζί το σχέδιο της Δημιουργίας. Τότε ζούσατε στον Κύκλο του Συνειδητού Δημιουργού. Δεν δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος ασυνείδητα. Όταν τον δημιουργήσατε μαζί με όλους τους άλλους, τον δημιουργήσατε συνειδητά. Κι αυτός ο κόσμος "εξάγει" τη συνειδητή Δημιουργία. Ακριβώς εκεί έρχεστε να τον συναντήσετε πάλι: στη συνειδητή του ενέργεια.

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σ’ ένα δονητικό επίπεδο της σπείρας, όπου το «από δω» και το «από κει» δεν υπάρχουν πια. Σημαίνει ότι έχουν ενωθεί δύο βασίλεια -το ορατό και το αόρατο- με τέτοιο τρόπο που, ενώ κάθεστε στον ένα χώρο δημιουργείτε συνειδητά στον άλλον.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι στον πρώτο του κύκλο. Τι σημαίνει «είμαι συνειδητός Δημιουργός»; Ποιο είναι το πρώτο βήμα που καλείστε να  δείτε, να συνειδητοποιήσετε, να κάνετε; Συνειδητός Δημιουργός σημαίνει ότι απαντώ σε δύο βασικές ερωτήσεις: «ποιος είμαι; Γιατί είμαι εδώ;» Δεν μπορεί να ξεκινήσει ο κύκλος της συνειδητής Δημιουργίας με άλλο τρόπο. Ο κύκλος της συνειδητής Δημιουργίας συνδέεται με το ποιος είμαι εγώ, τι κάνω εδώ και γιατί είμαι εδώ. Πώς αλλιώς θα σπείρετε και πώς αλλιώς θα ξέρετε τι θέλετε να σπείρετε, παρά μόνο απαντώντας σ’ αυτά τα δύο ερωτήματα;

Μπήκατε σ’ αυτό τον κύκλο και βρίσκεστε σ’ ένα καινούργιο κόσμο όπου οι δυνατότητες που σας δίνονται είναι ασύλληπτες σε σχέση μ’ αυτές που είχατε πριν -εάν είστε συνειδητοί. Γιατί βλέπετε, μπορείτε να είστε στον νέο κόσμο που λειτουργεί με γρήγορες ταχύτητες υλοποίησης και ταυτόχρονα να είστε και στον προηγούμενο κόσμο. Εσείς θα διαλέξετε, εσείς θα το καθορίσετε. Δεν υπάρχει κανένας να πάρει τα δύο σας πόδια να τα βάλει στον καινούργιο κόσμο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε με το ένα σας πόδι στον κόσμο της ασυνείδητης δημιουργίας ενώ το άλλο μόλις έχει πατήσει μέσα στη συνειδητή Δημιουργία.

Ο επόμενος χρόνος, οι επόμενοι 12 μήνες, είναι οι μήνες που σιγά-σιγά θα αποφασίσετε αν θα βάλετε και τα δύο σας πόδια σ’ αυτόν τον καινούργιο κόσμο. Αν θα είστε κάποιες ώρες, κάποιες μέρες στα γνωστά και οικεία χωράφια και κάποιες άλλες σε άγνωστα. Και θα χρειαστεί – είναι αλήθεια – κάποιος χρόνος προσαρμογής σ’ αυτά τα νέα δεδομένα, αν και δεν είναι τόσο νέα όσο φαντάζεστε. Για τους περισσότερους θα είναι πιο οικεία από αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα. Ο εαυτός σας θα αρχίσει να σας φαίνεται πιο οικείος από τον τρόπο που τον νοιώθατε μέχρι τώρα. Γιατί αυτό που ζήσατε μέχρι τώρα δεν ήταν πραγματικά οικείο για όλους! Εξελισσόσασταν μέσα σ’ αυτό και ήταν ο χώρος στον οποίο έπρεπε να φυτρώσετε σαν λουλούδια για να μπορέσετε να ανθίσετε στον χώρο που είναι οικείος, γνωστός, φιλικός, δικός σας.

Ο νέος χώρος θα σας ζητήσει ευθύνες. Είστε συνειδητοί Δημιουργοί! Κι ενώ μέχρι τώρα η ευθύνη αυτή  σας φαινόταν τρομακτική -αφού δεν θέλατε να αναλάβετε εσείς την ευθύνη της ζωής σας, αλλά κάποιος άλλος έπρεπε να παίρνει τις αποφάσεις για σας, η μαγεία του νέου χώρου και της νέας ενέργειας του Δημιουργού, είναι τόσο κοντά στη δική σας ενέργεια που θα δείτε ότι θα ζήσετε μια μεταμόρφωση. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναλάβετε εσείς την  ευθύνη. Και θα θελήσετε να αναλάβετε την ευθύνη, γιατί έτσι αναλαμβάνετε έργο, δράση, γίνεστε συνειδητά γεωργοί μιας νέας πραγματικότητας. Μέχρι τώρα θέλατε να είστε γεωργοί όσο παίρνατε από κάποιον άλλο βοήθεια, καθοδήγηση.

Κι ενώ μέχρι τώρα θέλατε ένα μικρότερο χωράφι για να εξοικειωθείτε με τους τρόπους καλλιέργειας αυτής της πραγματικότητας, ξαφνικά το δυναμικό της ύπαρξής σας ανθίζει σαν μεγάλο λουλούδι που νοιώθει ότι δεν χωράει πλέον στο μικρό χωράφι όπου το έχετε βάλει. Το λουλούδι χρειάζεται περισσότερο χώρο, θέλει να αναλάβει μεγαλύτερη δράση, θέλει να απλώσει το πραγματικό του δυναμικό που ήδη αρχίζει να δονείται. Γιατί καθώς εισήλθατε στον κύκλο του συνειδητού Δημιουργού, το αληθινό σας δυναμικό δεν χωράει πλέον στο μικρό χωράφι σας. Σας καλεί να αναλάβετε μέγιστη δράση. Σας καλεί να γίνετε ορατοί μέσα στην πραγματικότητα, κάτι που τόσο καλά αποφεύγατε μέχρι τώρα. Σας καλεί να εμφανιστείτε λαμβάνοντας  μεγαλύτερα "κομμάτια" από τη γη. Διότι φίλοι μου, αν δεν τα πάρετε εσείς, ξέρετε τι θα συμβεί, καθώς δεν υπάρχει ποτέ κενό στο σύμπαν, δεν υπάρχει κανένα "κομμάτι" γης που να είναι αζήτητο. Θέλετε τα κομμάτια της γης να παραμείνουν σε ασυνείδητη ενέργεια ή μήπως αισθάνεστε ότι τώρα σας αναλογεί συνειδητά μια ευθύνη; Μήπως ο τίτλος του συνειδητού δημιουργού σας φέρνει μέσα σε μια συλλογική παρουσία όπου η ύπαρξή σας είναι σημαντική και αναντικατάστατη αφού σας αναλογεί Έργο;

Θέλετε να είσαστε αθέατοι, θέλετε να μην εμφανιστείτε πουθενά; Τι κρίμα! Η Γη θα ζήσει δύσκολα. Δεν θα είναι εύκολα τα χρόνια που  έρχονται. Θέλετε να βοηθήσετε την Γη να κάνει την μετάβαση εύκολα; Είστε συνειδητοί Δημιουργοί πια. Πρέπει να γίνετε ορατοί! Η γη για να κάνει την μετάβαση εύκολα -δεν είναι μια τόσο εύκολη μετάβαση όσο νομίζετε, είναι μια τεράστια αλλαγή-, χρειάζεται κάθε έναν από εσάς. Χρειάζεται συνειδητούς Δημιουργούς. Χρειάζεται εσάς που γεννηθήκατε με αυτό το πεπρωμένο, για να αναλάβετε αυτό το πεπρωμένο. Αυτή η συλλογική ενέργεια η οποία εκφράζεται για πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο, σας ζητά να απαντήσετε στο ερώτημα «Ποιος είμαι και γιατί είμαι εδώ;»

Το γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, από οποιονδήποτε αρχάγγελο, από οποιαδήποτε εξουσία συμπαντική. Το γνωρίζετε μέσα σας αδιαμφισβήτητα ότι είστε σημαντικοί, ότι υπάρχει ένα ζητούμενο για σας, μια υπόσχεση που έχει δοθεί από «κάπου». Αυτό το «κάπου» είναι παρόν μέσα σ’ αυτόν τον κύκλο. Αυτό το «κάπου» είναι εδώ τώρα. Είναι η ενέργεια μιας συλλογικής συνειδητότητας. Δεν υποσχεθήκατε σε κάποια εξουσία ότι θα βοηθήσετε. Μέσα στη συλλογικότητα, μέσα εκεί όπου ανήκετε, θελήσατε να βοηθήσετε και ήρθατε εδώ για να το ζήσετε!
Ήρθατε να γίνετε άνθρωποι και μετά να ξεχάσετε τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου εαυτού, να φέρετε στο φως τα χαρακτηριστικά εκείνου που εσείς είστε. Όλο το εσωτερικό σας είναι δονείται με μια Δύναμη η οποία είναι παρούσα στη Γη. Αυτή η Δύναμη ενεργοποιήθηκε! Δεν είναι πλέον αφανής. Αυτή η Δύναμη έρχεται στο πλήρωμα του χρόνου για τη Γη, ακριβώς στο σημείο που πρέπει για να αρχίσουν να εκδηλώνονται οι μεγάλες αλλαγές.

Οι αλλαγές δεν θα είναι όπως τις γνωρίζατε μέχρι τώρα. Θα είναι μεγάλες. Το δυναμικό αυτό δεν εκπληρώνεται σε μια άσχετη χρονικά στιγμή. Εκπληρώνεται, συμπληρώνεται, ολοκληρώνεται σε μια στιγμή κρίσιμη, συγχρονική για όλο τον πλανήτη. Αυτό το δυναμικό καλείται να γίνει φανερό. Σας καλεί να αναλάβετε πρόθυμα την ευθύνη για το μέρος που σας αναλογεί. Αυτό το δυναμικό σας λέει ότι μπορείτε να βοηθήσετε, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα για τους ανθρώπους, για σας, για τον πλανήτη στον οποίο είστε. Αυτό το χάρισμα, αυτή η ευλογία που κατοικεί μέσα σας, σας λέει ότι είστε κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε έως τώρα επιτρέψει να είστε. Σας ζητά να πατήσετε στους χώρους όπου μέχρι τώρα τρομάζατε να βρεθείτε. Σας καλεί να τολμήσετε, να είστε διαφορετικοί σε σχέση με τους άλλους και να μην ντρέπεστε γι’ αυτό. Σας καλεί να γίνετε στην πράξη κι όχι στη θεωρεία, Φως πάνω στον πλανήτη. Μέσα από την παρουσία σας, το σώμα σας, τους ήχους, την αποφασιστικότητά σας.

Αυτός ο κύκλος που αρχίζει τώρα είναι πολύ διαφορετικός από ό,τι μέχρι σήμερα έχετε γνωρίσει. Μέσα σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν ενέργειες όπως η ενέργεια του Νερέσιους, οι οποίες περιμένουν το συλλογικό συνειδητό. Περίμεναν να εισέλθετε στον κύκλο του Δημιουργού. Υπάρχουν κι άλλες ενέργειες που εκφράζονται από «κανάλια» εδώ μέσα, οι οποίες περίμεναν να εισέλθετε εκεί για να αρχίσουν να μιλούν.

Ο τίτλος του συνειδητού Δημιουργού είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχετε ζήσει, αλλά είναι ό,τι προσδοκούσατε, ό,τι περιμένατε. Ετοιμαζόσασταν γι’ αυτό. Τα ρούχα του συνειδητού δημιουργού σάς είναι πιο βολικά και άνετα από τα ρούχα που φορούσατε μέχρι τώρα.
Ο Συνειδητός Δημιουργός θα σας οδηγήσει στη γη, θα σας πάει στα χωράφια, στα ποτάμια της γης, θα σας ανεβάσει σε βουνά, θα σας οδηγήσει σε λίμνες. Ο Συνειδητός Δημιουργός ακούει το κάλεσμα του πλανήτη. Ο συνειδητός δημιουργός ακολουθεί τα σήματα, τα σημάδια που δίνει ο κόσμος του πλανήτη. Αφουγκράζεται αυτό που έχει ανάγκη η ζωή, γιατί ξέρει ποιος είναι και ξέρει γιατί είναι εδώ. Ό,τι κάνει, δεν είναι τυχαίο. Όπου βρίσκεται, δεν είναι τυχαίο. Βρίσκεται πάντα εκεί όπου υπάρχει ο λόγος και η αιτία, και ανταποκρίνεται σ’ αυτόν τον λόγο και την αιτία. Όχι, δεν κινείστε πλέον από παρόρμηση. Κινείστε από αίσθηση. Η παρόρμηση χρειαζόταν στον κύκλο του ασυνείδητου δημιουργού. «Έχω μια παρόρμηση αλλά δεν ξέρω γιατί, θα πάω». Αυτό αλλάζει. Η παρόρμηση μεταμορφώνεται σε αίσθηση. «Νοιώθω ότι υπάρχει ένα κάλεσμα εκεί και πρέπει να πάω, και μαζί με μένα θα πάνε κι άλλοι. Χρειάζεται να έχω κι άλλους μαζί».

Όλα αυτά αρχίζουν να γίνονται ορατά, αρχίζετε να διαβάζετε τα μηνύματα που λέγονται Φως. Το Φως υπάρχει μόνο στην επιφάνεια του πλανήτη σας; Μα φυσικά και όχι! Φως είναι ο πλανήτης, και όλα αυτά που πατάτε είναι Φως συμπυκνωμένο. Συνειδητοποιήστε ότι "νοιώθω  τον πλανήτη" σημαίνει "αποκωδικοποιώ το Φως του πλανήτη και ενοποιούμαι με το Φως της ύπαρξης".

Το Φως θα το δείτε μόνο από τις ακτίνες; Μα φυσικά όχι! «Έχω την αίσθηση ότι ένα σημείο με χρειάζεται και είναι να πάω εκεί με άλλους 3  ούτε καν 4». «Είναι να πάω εκεί με άλλους 12 κι ούτε καν 11». «Είναι να πάω εκεί με άλλους 50 κι ούτε καν 49». Όλα αυτά αρχίζουν να γίνονται φυσικά μέσα σ’ αυτόν τον καινούργιο κύκλο. Μπορεί πάλι να μη γνωρίζετε εντελώς το γιατί, όμως γνωρίζετε ότι πρέπει να είστε εκεί, και επίσης γνωρίζετε ένα μέρος από το λόγο. Η μεγαλύτερη ανάγκη αυτού του κόσμου μπορεί να εκπληρωθεί μέσα από τον κόσμο, τα στοιχεία, της γης. Δεν μπορεί να έρθει όλη η ανθρωπότητα στις αίθουσες όπου οι άνθρωποι του Φωτός συναντιούνται. Δεν χωράει! Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι χώροι, αλλά δεν είναι και κατάλληλο. Ως αγγελιοφόροι του Φωτός, ως μετασχηματιστές του Φωτός και ως συνειδητοί Δημιουργοί, εσείς μπορείτε να αλλάξετε την ενέργεια εάν πάτε κοντά στην Γη, εάν αρχίσετε να εργάζεστε σε χώρους όπου η Γη είναι παρούσα, εάν σε κάθε επικοινωνία βρίσκεστε σε χώρους όπου η Γη δονείται.

Μέσα στον κύκλο του συνειδητού Δημιουργού δεν υπάρχει η έννοια της ύλης και του άϋλου ξεχωριστά. Ο συνειδητός Δημιουργός γνωρίζει ότι το βουνό είναι μια συμπύκνωση Φωτός, ότι το βουνό μπορεί να μιλήσει, ότι το βουνό επικοινωνεί όπως επικοινωνούμε εμείς. Η Οικογένεια του Ραφαήλ ή των Σανάντα ή των Αρχαγγέλων επικοινωνεί μαζί σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί ο πλανήτης σας μέσα από κωδικούς του Φωτός. Ο πλανήτης δεν επικοινωνεί με άλλους τρόπους, δεν έχει άλλα θαύματα. Μέσα από αυτό το θαύμα υλοποιήθηκε, μέσα από αυτό το θαύμα εκφράζεται.

Αναρωτιέστε πού σταματάει η ενέργεια των Αρχαγγέλων, και πού η ενέργεια της γης; Πουθενά! Είναι η ίδια ενέργεια οι Αρχάγγελοι και η Γη. Είναι το ίδιο πράγμα. Είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο Φως. Το ίδιο φάσμα δονείται, δεν είναι διαφορετικό.

Όμως στον κύκλο του ασυνείδητου Δημιουργού, που είναι ο κύκλος της διττότητας, επομένως υπάρχει φόβος, ήταν πιο εύκολο να σας ζητήσουμε να κοιτάξετε προς τα πάνω όχι προς τα κάτω. Προς τα κάτω φοβόσασταν ότι θα βρείτε δαίμονες, τέρατα, ενώ προς τα πάνω νοιώθατε σιγουριά και ασφάλεια. Και γι’ αυτό στον κύκλο του ασυνείδητου δημιουργού που είναι ο κύκλος του αποχωρισμού από τον φόβο, ήταν πολύ κατάλληλο να κοιτάξετε προς τα πάνω.

Και τώρα στον επόμενο κύκλο της συνειδητής Δημιουργίας είναι πολύ κατάλληλο που το «πάνω» σάς καθρεφτίζει το «κάτω». Είναι το ίδιο πράγμα δεν είναι διαφορετικό. Μέσα σ’ αυτό τον καινούργιο κύκλο, η παρουσία σας είναι ακόμα πιο απαραίτητη. Η Οικογένεια σας οδήγησε να δείτε τον εαυτό σας μέσα από μια κοσμική οπτική.

Σας είπε: «Κοιτάξτε πόση αξία έχει η μέρα σας, κοιτάξτε τον εαυτό σας από κάπου μακριά. Εάν κοιτάξετε τη Γη και τον εαυτό σας από κάπου αλλού, τι κάνετε κάθε μέρα; Πώς κινείστε, τι αξία έχει η κάθε σας μέρα εκεί στον μακρινό πλανήτη που λέγεται Γη; Ζείτε εκεί με το Φως σας; Ζείτε εκεί με τη χαρά σας; Υλοποιείτε όλο σας το δυναμικό; Έχετε γίνει όλα όσα μπορείτε να είστε;» Αν κοιτάξετε από κάπου μακριά, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να βρείτε το στίγμα της ζωής που αφορά το «εδώ» στο οποίο βρίσκεστε τώρα.

Είναι η μέρα σας όπως την ονειρεύεστε; Διαλέγετε αυτά που ονειρεύεστε; Κλείνετε κάθε μέρα εξισορροπητικά τους κύκλους της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας; Ξυπνάτε το πρωί νοιώθοντας χαρά; Κοιμάστε το βράδυ νοιώθοντας εκπλήρωση; Αν κοιτάξετε από μακριά, εκείνο το μακρινό πλανήτη που λέγεται Γαία και δείτε τον εαυτό σας, πόσο καλύτερα θα τον βλέπατε να ζει; Πόσα πράγματα θα αλλάζατε μέσα στην καθημερινότητα που θα σας έφερναν χαρά, θα σας έφερναν σε μεγαλύτερη επαφή με τον φυσικό τρόπο του είναι; Τότε η χαρά, η δημιουργία θα ήταν η καθημερινή κατάθεση της ενέργειάς σας στη συνειδητή Δημιουργία.

Δεν είναι τυχαία αυτά που η Οικογένεια έχει πει, όσα μεταφέρει σε όλη τη γη όλα αυτά τα χρόνια από τότε που άνοιξαν οι γέφυρες επικοινωνίας. Και δεν μιλάμε για ένα κανάλι, δεν μιλάμε για ένα διάμεσο, δεν μιλάμε για ένα άτομο. Μιλάμε για όλους. Η ενέργεια που μεταφέρεται δεν αφορά έναν. Αυτό που έχει αλλάξει, έχει αλλάξει για όλους. Όλα τα διάμεσα και όλες οι πληροφορίες μιλούν για το ίδιο πράγμα, το ίδιο πράγμα στηρίζουν, στην ίδια Οικογένεια ανήκουν. Την ονομάζετε Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ ή με χιλιάδες άλλα ονόματα. Η ενέργεια που κινεί τη μετάβαση της Γης είναι μία. Είναι η συλλογική συνειδητότητα. Όταν ένα διάμεσο μιλά για την Οικογένεια, για τις αισθήσεις της Εστίας, τις αναμνήσεις από την Οικογένεια, ή τις αισθήσεις του Ενός, ποιος είναι αυτός ο Ένας; Η Συλλογική συνειδητότητα!

Έχω έρθει και άλλες φορές κοντά σας... Η ενέργεια την οποία τώρα νοιώθετε δεν σας είναι καινούργια. Γιατί αυτή η ενέργεια υπήρχε μέσα στις ενέργειες οι οποίες εκφράζονταν μέχρι τώρα. Την ενέργεια που εκφράζει η συλλογική συνειδητότητα δεν είναι η πρώτη φορά που τη νοιώθετε. Την έχετε αναζητήσει, την έχετε διαισθανθεί και σε άλλες επικοινωνίες. Όμως δεν ήταν στο προσκήνιο. Γιατί υπήρχαν πάρα πολλά για να γίνουν. Πάρα πολλά να συμβούν. Σε αντίθεση ή σε συμπλήρωση άλλων χώρων, ο χώρος της Ελλάδας είχε ένα άλλο πεπρωμένο. Αυτό το πεπρωμένο έχουμε έρθει να αναλάβουμε. Αυτό το πεπρωμένο έχουμε έρθει να ενεργοποιήσουμε. Κι αυτό είναι το πρώτο βήμα. Έχουμε εμφανιστεί και φαινόμαστε πολύ αποφασισμένοι γιατί δεν εκφράζουμε την ενέργεια της Οικογένειας όπως την γνωρίζατε. Εκφράζουμε μια συλλογική συνειδητότητα στην οποία είστε συνειδητά μέλη. Δεν είναι μια συνεργασία απλώς φίλων, πρόκειται για μια συνεργασία συλλογική, συνειδητή σ’ αυτό το καινούργιο πεδίο που αφορά την Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο είστε σε αυτό το χώρο, αλλιώς θα ήσασταν κάπου αλλού.

Πρόκειται μεγάλα πράγματα να συμβούν, σάς αναλογεί μεγάλο έργο στο χώρο αυτό. Δεν θα σας χαριστεί εύκολα. Σ’ αυτό το χώρο θα κληθείτε να είστε παρόντες για να λάβετε τα δώρα του. Ναι, είναι ένας χώρος ύψιστης πρόκλησης αλλά και ύψιστης πραγμάτωσης αν μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που υπάρχει μέσα του.

Καλώς ήρθατε στον Κύκλο του Συνειδητού Δημιουργού. Αφήστε αυτήν την ενέργεια να εργαστεί μόνη της για σας. Μην εισέλθετε σε αυτή την ενέργεια για να εργαστείτε μαζί της με τον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι τώρα. Δεν είναι η ίδια ενέργεια με αυτή που γνωρίζατε.

Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, αυτές οι στιγμές είναι το σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει όσην ώρα είμαστε παρόντες είναι το σημαντικό. Η ενέργεια αυτή δεν θα κυλήσει γρηγορότερα επειδή θα τη σκεφτείτε, αλλά αν αφεθείτε να την αισθανθείτε... Τότε αυτό που μεταφέρει θα εμφανιστεί μόνο του, θα έρθει μόνο του, θα ζητήσει απάντηση μόνο του.

Δεν είστε πια στον κύκλο όπου πρέπει να σπρώχνετε τα πράγματα για να εκπληρωθούν. Είστε στον κύκλο που σας ζητά να καθήσετε στο σημείο σας και να αφεθείτε να νοιώσετε τα πράγματα. Πρόκειται για μια άλλη πραγματικότητα. Η Παρουσία είναι με άλλο τρόπο αισθητή. Έτσι αγαπητά μέλη της συλλογικής συνειδητότητας του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, θα σας ζητήσουμε να αφήσετε την ενέργεια αυτή. Και ό,τι συνέβη σήμερα εδώ να λειτουργήσει μόνο του για σας. Να το εμπιστευτείτε. Αφήστε το, δεχθείτε το, χαρείτε το! Ανοίξτε την πόρτα χωρίς να προβληματίζεστε για το Φως.
Για πρώτη φορά βγείτε από αυτή την αίθουσα χωρίς αγωνία για το Φως. Πατήστε πάνω στη Γη χωρίς έννοια. Η ενέργεια θα δουλέψει από μόνη της αν την σεβαστείτε, αν της το επιτρέψετε. Δεν χρειάζεστε δεκανίκια. Είστε μέσα σε ένα κύκλο συνειδητής Δημιουργίας. Γιορτάστε το εμπιστευόμενοι τη συνειδητή Δημιουργία.

Και λέγοντας αυτά, σας αποχαιρετούμε γι’ αυτή τη φορά, για τον πρώτο κύκλο, για το πρώτο βήμα, το πρώτο πάτημα σε ένα καινούργιο κόσμο. Ο χαιρετισμός μας αφορά μια συλλογική συνειδητότητα και δεν σκοπεύει ν’ αλλάξει. Το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ που μας αφορά είναι συλλογικό. Πάντοτε έτσι ήταν. Δονήστε το, χαρείτε το, ηχείστε το όσο να ζωντανέψει. Εγώ είμαι! Εγώ είμαι! Εγώ είμαι! Πανταχού παρών! Πάντοτε! Αυτό είστε! Γιορτάστε το! 


by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus