ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ... ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

-ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS ή κατ'αλλους GRAYS):
Μικρα ανθρωπομορφα νεο-σαυροειδη. Προερχονται απο τον αστερισμο Zeta Reticuli. Τρεφονται με ανθρωπινα κ ζωικα ζωτικα υγρα. Ο εγκεφαλος τους καταλαμβανει διπλασιο ογκο απο τον ανθρωπινο. Ειναι τηλεπαθητικα οντα. Δεν εχουν αναπαραγωγικο συστημα, ο τροπος που πολλαπλασιαζονται ειναι η κλωνοποιηση. Η γενικευμενη κλωνοποιηση τους εκανε αδυναμους και εκεινοι προσπαθουν να βρουν αλλους τροπους για να διαιωνισουν το ειδος τους.  Εχουν διαδραματισει ρολο στην διαφοροποιηση της ανθρωπινης γενετικης σε βαθος χιλιαδων χρονων. Φαινεται οτι ισως προσπαθουν να διασταυρωσουν το ειδος τους με το ανθρωπινο με στοχο να κατασκευασουν μια "μεικτη φυλη". Εμφανιζονται χωρις συναισθηματα (αλλο site τους παρουσιαζει χωρις ψυχη). Οι Γκριζοι ειναι υπηρετες ενος ανωτερου ειδους, εκεινου των Ερπετοειδων (Reptillians), στους οποιους συμπεριλαμβανονται οι Δρακονιανοι.

Συμφωνα με αναφορα της κυβερνησης των ΗΠΑ μεταξυ αλλων αναφερονται:

Οι Γκριζοι παρουσιαζονται ως τυχοδιωκτες προσφεροντας την ανεπτυγμενη τους τεχνολογια με ανταλλαγμα πραγματα που απαιτουν.
{Παρατηρηση: Συνδιαζοντας αλλα δυο στοιχεια:
1. Οτι οι Γκριζοι φερονται να διατηρουν υπογεια βαση στη Σεληνη (το θεμα ειναι γνωστο ως Project Whiteout http://www.abovetopsecret.com/forum/thread12717/pg1) κ
2. Οτι η τεχνολογια εξελιχθηκε αστραπιαια κυριως στην κατασκευη ηλεκτρονικων υπολογιστων μετα απο τα ταξιδια του ανθρωπου στη Σεληνη (αυτο το ειχα δει παλαιοτερα σε αλλο site κ μου'χε προξενησει εντυπωση..) , ευλογα μπορει καποιος να βγαλει τα συμπερασματα του...}
Ειναι ειδικοι στην χειραγωγηση του ανθρωπινου σωματος και μυαλου. Χρειαζονται αιμα κ αλλα βιολογικα υγρα για να επιβιωσουν.
Απαγαγουν
ανθρωπους κ ζωα με στοχο να μελετησουν τη γενετικη τους ή να αποκτησουν αυτα τα υγρα.

-
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (REPTILIANS, SERPENTS, RETICULANS, DRAKONIANS, ALPHA-DRACONIANS):
Προερχονται απο το αστρο Alpha Draconis (ή κ απο αλλους αστερισμους). Με γενετικη παρομοια με εκεινη των ερπετων, ειναι εξαιρετικα ανεπτυγμενες οντοτητες αλλα θεωρουνται εχθρικες και επικινδυνες αφου θεωρουν τους ανθρωπους σαν ενα εξ'ολοκληρου κατωτερο ειδος. Μας αντιλαμβανονται οπως εμεις παρατηρουμε ενα κοπαδι βοοειδη. Τα Ερπετοειδη ειναι σαρκοφαγα ως προς το ανθρωπινο ειδος. Οι Γκριζοι εργαζονται εκ μερους τους καθως δεν επιθυμουν να φανερωθουν την παρουσα στιγμη.

Ανθρωπινοι Τυποι εξωγηινων
(HUMAN TYPE ALIENS):

Τυπος Α. Εχουν γενετικη βαση παρεμφερη με την ανθρωπινη. Αυτες οι οντοτητες εχουν
απαχθει απο τους Γκριζους ή ειναι απογονοι των απαχθεντων και εχουν εκπαιδευτει ως υπηρετες τους.

Τυπος Β. PLEIDEANS (ή PLEADIANS ή PLEADEANS ή PLEIADIANS ή PLEIADEANS ή PLEDIANS):
Κ εκεινοι εχουν παρομοια γενετικη. Προερχονται απο τις Πλειαδες και ειναι ξανθοι ή σε μερικες περιπτωσεις καστανοι με λευκοχρωμο δερμα. Αποκαλουνται και Nordics, λογω της ομοιοτητας τους με τους κατοικους των Σκανδιναβικων χωρων.
Προερχονται απο το αστρο Taygeta του αστερισμου των Πλειαδων και αλλων αστρικων συστηματων οπως των Hyades και του Vega, τα οποια αποικησαν ως προσφυγες εκδιωκομενοι απο τον τοπο καταγωγης τους, τον αστερισμο Lyra. Εκδιωχθηκαν αφου δεχτηκαν επιθεση απο τα ερπετοειδη στους περιφημους Lyran Wars.
Oι Pleiadeans ειναι ιδιαιτερα ανεπτυγμενοι, πνευματικοι, καλοπροαιρετοι και εχοντας συγγενεια αιματος με τους ανθρωπους. Καποια στιγμη ειχαν προσφερει την βοηθεια τους στους ηγετες της γης αλλα απορριφθηκε, ετσι ειναι καπως πιο αποστασιοποιημενοι τωρα. Αυτοι οι εξωγηινοι λεγεται οτι ειναι οι προγονοι της ανθρωποτητας.

Επισημαινεται οτι η περιοχη του αστερισμου Lyra, αποτελει κ (
?) εκεινη "πεδιο μαχης" μεταξυ των Ερπετοειδων, των Γκριζων και των ανθρωπων.
Τυπος C. Πολυ λιγα ειναι γνωστα για αυτους. Εικαζεται οτι ειναι αλλο ενα ιδιαιτερα ανεπτυγμενο, πνευματικο και καλοπροαιρετο ειδος προς το ανθρωπινο. Προερχονται απο τον Σειριο (αν ανατρεξετε στις εκπομπες του Λιακοπουλου θα δειτε ορισμενα βιβλια που αναφερουν οτι οι Ελληνες προερχονται απο τον Σειριο). Δεν φαινεται να ειναι αναμεμειγμενοι με τα συμβαντα στη γη αυτον τον καιρο εκτος απο το οτι ενδιαφερονται για το Σεναριο των Γκριζων. Ισως επιθυμουν να βοηθησουν το ανθρωπινο γενος.

Υπαρχουν και αλλοι τυποι ανθρωπινων εξωγηινων πνευματικα ανεπτυγμενοι που ειναι σε γνωση της καταστασης στη γη (?) και εξεταζουν μεθοδους δρασης. Εκεινοι προερχονται απο τους αστερισμους του
Αρκτουρου και του Vega.

Συμφωνα με αλλο αρθρο στο ιδιο site οι τυποι οριοθετουνται με βαση την αποικια, του Σειριου, των Πλειαδων και του Οριωνα. Τους χωριζει βασει των χρωματων μαλλιων τους, σε
ξανθους (απο τις Πλειαδες), κοκκινομαλληδες (απο τον Οριωνα) και μελαχρινους (απο τον Σειριο!).

Το site
http://www.burlingtonnews.net/alienraces.html ηταν πραγματικος θησαυρος αλλα κ αρκετα καταστροφολογικο... Μου προκαλεσε εντυπωση ο τροπος που συνδεει πλασματα της μυθολογιας με εξωγηινες (ή μαλλον εσωγηινες) φυλες.. Αναφερονται κ αλλες φυλες μεταξυ των οποιων οι ακολουθες:

(Λογω του τεραστιου ογκου θα αρκεστω σε μερικα κομματια..)


-
ΕΛΣ (ELS):
Γιγαντες
, γνωστοι κ ως Τιτανες. Μπορει να προερχονται απο τον αστερισμο του Οριωνα..
..Το "Βιβλιο του Ενοχ" απο τους παπυρους της νεκρης θαλασσας περιγραφει πως εκεινοι παντρευτηκαν γηινες γυναικες οι οποιες γεννησαν γιγαντες 1500 μετρων υψους. Μπορει να βοηθησαν για να χτιστουν οι πυραμιδες..
..Γινεται αναφορα στην μαχη των Ολυμπιων θεων με τους Els, δινεται ως πρωτευουσα των διαβολικων αυτων πλασματων μια πολη της Σκωτιας..
.. Σχετιζει τις πρωτες πρακτικες της Μασωνιας με τους απογονους τους..
..Επισημαινει τη δυνατοτητα τους με καποιες τελετουργιες να μεταμορφωνονται σε ζωα (shapeshifter)..
..Εχοντας συντριβει αυτοι οι "διαβολοι" οπως τους αναφερει φυλακιστηκαν υπογεια στη Thule της Σκωτιας. Η Σκωτια ηταν γνωστη ως η γη των νεκρων ή του Αδη.
..Οι "Fallen" αναδιοργανωνονται και ετοιμαζουν την επιθεση τους..

Περισσοτερες πληροφοριες για:


-τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (REPTILIANS, DRAKONIANS):


H θερμοκρασια του σωματος τους ειναι χαμηλη, ετσι τα
οπλα "φωτιας" μπορει να φανουν πολυ αποτελεσματικα κ θανασιμα για αυτο το ειδος κατω απο συνθηκες μαχης. Ζουν κρυμμενοι μεσα στη γη σε μεγαλες σπηλιες.

Η Κληρονομια Αιματος των Ερπετοειδων (THE REPTILIAN BLOOD LEGACY)

Ο συγγραφεας χρησιμοποιει τον ορο "σατανικα οντα" περιγραφοντας ενα συστημα τελετουργιας και βασανιστηριων. Αυτα τα οντα πινουν το αιμα της εμμηνορροιας των γυναικων επειδη χρειαζονται αιμα για να μπορεσουν να επιβιωσουν σε αυτη τη διασταση και επειδη πινουν τη ζωτικη ενεργεια (life-force) του ατομου. Ο γυναικειος εμμηνοροιακος κυκλος λεει οτι κυβερναται απο τους κυκλους της Σεληνης και οτι το αιμα περιεχει αυτην την ενεργεια. Τα συστατικα του υποτιθεται οτι προσφερουν μακροζωια. Στην Ινδια αποκαλειται σαμα και στην Ελλαδα αμβροσια (??).
Στη συνεχεια συνδεει τις σατανιστικες τελετες με αυτα τα οντα λεγοντας οτι αυτες οι αηδιαστικες τελετες αφορουν τη χειραγωγηση της ενεργειας και της συνειδησης. Δημιουργουν ενα ενεργειακο πεδιο, μια συχνοτητα δονησης που συνδεει τη συνειδηση των συμμετεχοντων, με τα ερπετοειδη και αλλα οντα της κατωτερης 4ης διαστασης. Αυτη ειναι γνωστη ως κατωτερο αστρικο σε πολλους ανθρωπους, αντιστοιχοντας σε αισθηματα χαμηλης δονητικης συχνοτητας οπως φοβος, τυψεις, μισος κ.ο.κ. Η αφετηρια των τελετουργικων αυτων τοποθετειται στα αρχαια χρονια και οταν συμβαινει λεγεται οτι επηρεαζεται το μαγνητικο πεδιο της γης.
(Παρατηρηση: Στο προηγουμενο αρθρο περι των εργατων φωτος (lightworkers) ειχε αναφερθει οτι η δονηση του πλανητη εχει "πεσει" σε χαμηλη συχνοτητα, μηπως αυτα τα 2 σχετιζονται? )
Λεει οτι οι σατανιστες ισως ειναι ερπετοειδη με μανδυα ανθρωπινης μορφης. Θελουν να λατρευουν κ να συνδεονται με τους κυριαρχους των ερπετων, να πινουν τη ζωτικη ενεργεια των θυματων τους και να παρεχουν ενεργεια στα ερπετοειδη τα οποια εμφανιζεται να "τρεφονται" απο τα ανθρωπινα συναισθηματα και κυριως το φοβο.
Για τις τελετες προτιμουν τη νυχτα γιατι τοτε το μαγνητικο πεδιο ειναι περισσοτερο σταθερο. Γενικοτερα, περισσοτερο σταθερο φαινεται να ειναι στις ολικες εκλειψεις.

-τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ:

Αναφερεται οτι εχουν συναψει μυστικη συμφωνια με την κυβερνηση των Η.Π.Α.

-τους PLEIADEANS:

Ισχυριζονται οτι η τεχνολογια τους ξεπερνα την ανθρωπινη κατα 3000 χρονια.


-
ΖΟΜΠΥ (ZOMBIES):
Ανθρωποι με εξωγηινες εμφυτευσεις εγκεφαλου προγραμματισμενοι να βοηθησουν στην εξοντωση της ανθρωποτητας στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ (?)

-
ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ (ARCTURIANS):
Ειναι ενας απο τους περισσοτερο εξελιγμενους εξωγηινους πολιτισμους του γαλαξια μας. Ειναι 5ης διαστασης πολιτισμος ο οποιος στην πραγματικοτητα ειναι το προτυπο της γης του μελλοντος. Η ενεργεια του δρα σαν συναισθηματικη, διαννοητικη κ πνευματικη θεραπεια της ανθρωποτητας. Αποτελει επισης μια ενεργειακη πυλη την οποια διαβαινουν οι ανθρωποι κατα τη διαρκεια του θανατου κ της μετενσαρκωσης. Οι Aρκτουριοι διδασκουν οτι το καθοριστικο στοιχειο για να μπορεσει να ζησει καποιος στην 5η διασταση ειναι η αγαπη. Ταξιδευουν με τα αστροπλοια τους στο συμπαν, διαθετουν μερικα απο τα πιο εξελιγμενα σε ολοκληρο το γαλαξια. Ενας απο τους λογους για το οτι στη γη δεν εχουν επιτεθει πολεμοχαρεις αρνητικοι εξωγηινοι ειναι οτι φοβουνται αυτα τα υπερεξοπλισμενα αστροπλοια των Aρκτουριων. Αναφερεται επισης οτι ενα απο τα αστροπλοια τα οποια ειναι σε τροχια γυρω απο τη γη (?) ονομαζεται Αθηνά (Starship Athena), εχοντας το ονομα της ελληνιδας θεας.

Η κοινωνια των αρκτουριων κυβερναται απο τους
πρεσβυτερους (elders). (Παρατηρηση: Εlders λεγονται καποια παρομοια οντα στην τηλεοπτικη σειρα "Μαγισσες"...)
Η υπερανεπτυγμενη πνευματικη τους φυση τους βοηθα να μην γερνουν, εχοντας την ικανοτητα να μην υπακουουν στους κανονες του χωροχρονου. Τερματιζουν τη ζωη οταν το συμβολαιο που ειχε κανονιστει (?) ληξει. Δεν υπαρχει καμια ασθενεια στον Αρκτουρο, εχουν εξαφανιστει ολες αιωνες πριν.


-
CETIANS (ή TAU CETIANS):
Μια ανθρωπινη φυλη εγχρωμων ανθρωπων. Ζουν στον Tau Ceti και στο Epsilon Eridani, λεγεται οτι ειναι συμμαχοι των Pleiadeans (οι οποιοι συμφωνα με αυτους που εχουν ερθει σε επαφη μαζι τους (?) εχουν σχηματισει Συνομοσπονδια (Federation) μαζι με τους Vegans, τους Ummites και αλλους). Η συμμαχια των ανωτερω φυλων βασιζεται στην επιθυμια τους για κοινη αμυνα απεναντι στην επιδρομη των Eρπετοειδων.

-
CHAMELEON:
Ερπετοειδη
γενετικα τροποιημενα ωστε να εμφανιζονται ως ανθρωποι. Επισης, λιγοτερο ανθρωπομορφες οντοτητες οι οποιες χρησιμοποιουν ενα ειδος μοριακου shapeshifting ή ολογραμματα λειζερ αποκτωντας ανθρωπινη εμφανιση.

-LYRAN:
Οι Lyrans ηταν οι αυθεντικοι προγονοι της γαλαξιακης μας οικογενειας. Πολλες χιλιαδες χρονια πριν ο πολιτισμος τους ειχε φτασει σε πολυ υψηλο τεχνολογικο επιπεδο, ομως υπηρχαν εμφυλιες διαφωνιες κ τελικα προεκυψε πολεμος ο οποιος κατεστρεψε ενα μεγαλο τμημα της κοινωνιας τους. Πολλοι εφυγαν με τα αστροπλοια τους και αποικισαν τις Πλειαδες, τις Hyades και τον Vega. Καποιοι απο αυτους τους προγονους μας ηρθαν στη γη την περιοδο της Λεμουριας κ της Ατλαντιδας. Τωρα τον Lyra αποικουν μαζι με τους LyransEρπετοειδη τα οποια εισεβαλαν στους Lyran Wars.
και
-ORIONS:
Αμφιλεγομενος
πολιτισμος. Αναφερονται πολλα στοιχεια κ υπηρχε δυσκολια στη μεταφραση, εγω θα πω μονο οτι οι ταινιες "Star Wars" λεγεται οτι αντλησαν τη θεματολογια τους απο τη διαμαχη που συνεβη στον αστερισμο του Οριωνα...

-PROCYONIANS:
Ενας απο τους περισσοτερο θετικους εξωγηινους πολιτισμους, προερχονται απο ενα ηλιακο συστημα του Προκυωνα. Αναφερονται ως Σουηδοι (Swedes). Ειναι ανθρωποειδη με ξανθα μαλλια. Η κυβερνηση των ΗΠΑ δεν ενδιαφερθηκε να επικοινωνησει μαζι τους γιατι δεν τους παρεχουν νεα οπλικα συστηματα. Προσπαθουν να μας προστατεψουν απο τις διαβολικες δραστηριοτητες των Γκριζων κ των Ερπετοειδων. Ειναι ικανοι να ταξιδευουν στο χρονο κ σε διαστασεις της πραγματικοτητας (Παρατηρηση: εννοει παραλληλα συμπαντα; ).

-UMMITES
:
Ανθρωποι που ισχυριζονται οτι καταγονται απο την γενικη περιοχη του Wolf 424, πιθανοτατα εχουν αρχαιους δεσμους με τις αποικιες των Lyran's. To ονομα τους πηγαζει απο τον πλανητη Ummo. Εργαζονται μαζι με τους Vegans. Ειναι εξαιρετικα τηλεπαθητικοι. Πιστευουν στην υπαρξη της ψυχης και του Δημιουργου Θεου. Κανουν πρακτικη χρηση 10 διαστασεων της πραγματικοτητας. Μπορουν να στρεβλωσουν το χωροχρονο.

-VEGANS
:
Σχετικα φιλειρηνικοι και ευγενικοι ανθρωποι προσφυγες απο τους Lyran Wars, τωρα ζουν στις Πλειαδες, στον Wolf 424 και αλλου. Συχνα περιγραφονται παρομοια με τους κατοικους της Ινδιας. Η τεχνολογια τους ειναι 250 ετη μπροστα απο εκεινη των Pleiadians. Ολοι αυτοι οι πολιτισμοι καθοδηγουνται απο μη φυσικα οντα του Συμβουλιου της Ανδρομεδας (Andromeda Council). Εχουν στοχο να ενισχυσουν την εμπλοκη των Lyran στην αναπτυξη της γης.

Σταθηκα περισσοτερο στις
ανθρωπομορφες φυλες και οχι στα "παρακλαδια" φυλων των Ερπετοειδων.


Εχει εξαιρετικο ενδιαφερον να διαβασει καποιος το αρθρο
http://www.burlingtonnews.net/aliens.html
γινεται αναφορα στις εξωγηινες φυλες κατα την αρχαιοτητα ξεκινωντας απο 35 εκατομμυρια χρονια πριν μεχρι περιπου 2000 χρονια πριν..
Παρομοια ιστορικα στοιχεια (?) παραθετει κ το αρθρο http://www.violetearth.org.au/overview-etgalaxy.html

με τιτλο: "Η ιστορια του γαλαξια και των πολεμων του Οριωνα (Orion Wars)". Εχει χρονικη αφετηρια το 350000 π.Χ. φτανοντας ως το παρον.
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: