ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ... ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ


Είναι πολύ σπουδαίο να μάθουμε να έχουμε ευγνωμοσύνη για κάθε στιγμή της ζωής μας. Να κάνουμε την κάθε στιγμή να έχει αξία. Αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι, ποιος θα το κάνει για μας; Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας να αξίζει, μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας να ανθίσει, να λάμπει, να αιγλοβολεί.

Ας ξεκινήσουμε ευγνωμονώντας τους ανθρώπους που μας έχουν δυσκολέψει, 
μας έχουν ταλαιπωρήσει, μας έχουν σταθεί εμπόδιο, γιατί χάρη σ' αυτούς γίναμε πιο δυνατοί, πιο αποφασιστικοί, πιο ώριμοι. Μάθετε να ευγνωμονείτε εκείνους που σας δείχνουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, γιατί σας κάνουν δωρεάν μαθήματα δύναμης. Μην παίρνετε προσωπικά τις κακοήθειες, τις ανηθικότητες και τις ασχήμιες τους. Κάποιοι δεν μπορούν να σας δώσουν τίποτε περισσότερο αφού μοιράζονται μόνο αυτό που υπάρχει μέσα τους.

Μάθετε να ευγνωμονείτε όλους εκείνους που σας πικραίνουν, σας δυσκολεύουν, σας απορρίπτουν. Δεν είναι εχθροί σας! Σας δίνουν τα
μαθήματα που πρέπει να περάσετε για να πάρετε το "πτυχίο" που η ζωή κρατάει καλά φυλαγμένο στα ψηλότερα ράφια της.

Μάθετε να ζείτε το τώρα! Να χαίρεστε που είστε ζωντανοί, που αναπνέετε, που έχετε μάτια για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό! Είδαμε στην Παραολυμπιάδα, την απόλυτη μορφή της ανθρώπινης δύναμης και μεγαλοπρέπειας. Ας μάθουμε από αυτούς τους ανθρώπους. Ας «κλέψουμε» λίγη από τη δύναμη τους. Αυτή η δύναμη είναι η δύναμη του ΤΩΡΑ. Η δύναμη να προσλαμβάνεις τη ζωή έτσι όπως σου έχει χαριστεί με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.

Γιατί;…Έτσι απλά! Διότι τώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις σκέψεις, στο σπίτι, στο τραίνο ή στο γραφείο σας,  εκατομμύρια άνθρωποι θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση σας! Γι’ αυτό!







by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: