ΗΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

Η παρελθοντολογική σκέψη πρέπει να εξαλειφθεί. Είναι η σκέψη που διαρκώς συγκρίνει το παρόν με γεγονότα και εμπειρίες του παρελθόντος. Συνήθως συμβαίνει αυτόματα και σε κάνει να μην λειτουργείς αυθεντικά, αλλά σε σχέση με παρελθόντες νοητικο-συναισθηματικούς προγραμματισμούς. Όταν λέμε ότι ο πνευματικός άνθρωπος δρα αληθινά, σημαίνει ότι σκέφτεται και δρα αυθεντικά χωρίς να βασίζεται η συμπεριφορά του σε παλιούς προγραμματισμούς και τραύματα. Δεν λέει, ας πούμε: "Θα φερθώ σ’ αυτόν έτσι γιατί κάποτε με είχε θίξει", ή "Δεν θα δώσω την αγάπη μου σ’ αυτόν, γιατί παλαιότερα, σε ανάλογη περίσταση είχα πληγωθεί". 

Φυσικά αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε ασυνείδητο επίπεδο. Αυτή η συμπεριφορά είναι  αντίδραση παρά δράση. Η πραγματική δράση είναι αυθεντική και πηγαία, ενώ η αντίδραση λειτουργείται από φόβο. Η αντιδραστική συμπεριφορά που βασίζεται σε νοητικούς προγραμματισμούς είναι Σεληνιακή, ενώ η αληθινή και γνήσια συμπεριφορά είναι Ηλιακή-Χριστική. Το ένα φως αντανακλά, το άλλο εκπέμπει.
 Ως πνευματικοί άνθρωποι καλούμαστε να γίνουμε Ηλιακοί, Χριστικοί, αληθινοί. Σε κάποια φάση της εξέλιξης, η Σελήνη είτε θα διαλυθεί, είτε θα φύγει από την τροχιά της γης. Αυτό θα συμβεί όταν οι άνθρωποι στη γη αποκτήσουν Ηλιακή συνειδητότητα με ανάλογα σώματα.

Η Ηλιακή, αυθεντική δράση είναι μελλοντική δράση. Διαγράφουμε το μέλλον με το νου μας (όχι με τη διάνοια, με διανοητικές επινοήσεις ή επιθυμίες και προσμονές) στοχεύοντας στο μέλλον με τον διαλογισμό μας. Τότε το Μέλλον είναι ο Φωτεινός, καθάριος, Χριστικός Εαυτός μας.

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: