Τα Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

Χρησιμοποιείστε τη διάκριση. Εάν κάτι σας χρησιμεύει έχει καλώς, ειδάλλως αγνοείστε το. Όλοι μας βιώνουμε την πνευματική ανάπτυξη με τον δικό μας, μοναδικό τρόπο. Για μερικούς από μας οι αλλαγές συμβαίνουν αργά. Για άλλους, μια σειρά γεγονότων μπορεί να επιφέρει μια ξαφνική ωρίμανση.
 
Δεν μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια συμπτώματα ή τις ίδιες αλλαγές. Και φυσικά διατηρούμε τα προσωπικά, πνευματικά μας πιστεύω. Είμαστε διαφορετικοί, σαν τις νιφάδες του χιονιού, και παρ’ όλα αυτά μοιραζόμαστε μια κοινή ουσία και μορφή. Ορισμένες αντιλήψεις μπορεί να σας κάνουν να μη νιώθετε άνετα. Καθένας πρέπει να εξετάζει τη νέα πληροφόρηση και να διακρίνει τι είναι αλήθεια και τι τον εξυπηρετεί. Έτσι λοιπόν καθώς θα διαβάζετε τα παρακάτω σας ζητώ να κάνετε αυτή την  εργασία με τον εαυτό σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ερμηνεία που θα δώσετε.ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

Τα Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης
1.Αλλαγή στις συνήθειες του ύπνου. Ανησυχία, ζεστά πέλματα, ξύπνημα δυο τρεις φορές τη νύχτα. Νιώθετε κουρασμένοι όταν ξυπνάτε και υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει κάτι που λέγεται τριαδικό πρότυπο ύπνο, και συμβαίνει σε πολλούς. Κοιμάστε για 2-3 ώρες, ξυπνάτε, πηγαίνετε πάλι για ύπνο για λίγες ώρες, ξυπνάτε ξανά, και μετά ξαναπηγαίνετε να κοιμηθείτε. Σε κάποιους αλλάζει η ανάγκη του ύπνου. Μπορεί να αισθάνεται κανείς καλά με λιγότερο ύπνο. Τελευταία έχω βιώσει τεράστια κύματα ενέργειας να ρέουν στο σώμα μου από το τσάκρας του Στέμματος. Με κάνει να νιώθω πολύ καλά, αλλά με κρατά ξάγρυπνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια υποχωρεί.
Συμβουλή: Συνηθίστε το! Μείνετε ήρεμοι και μην ανησυχείτε για το αν κοιμάστε αρκετά (κάτι που συχνά προκαλεί περισσότερη αϋπνία). Θα καταφέρετε να βγάλετε καλά την ημέρα σας αν κρατάτε το μυαλό σας προσηλωμένο απλώς και μόνο σε ό,τι σας χρειάζεται. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον ανώτερο εαυτό σας να σας παραχωρεί ένα διάλειμμα πού και πού, για να κοιμάστε καλά το βράδυ. Αν πάλι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αμέσως, χρησιμοποιήστε τις ώρες που είστε ξύπνιοι για να διαλογιστείτε, να διαβάσετε, λόγου χάριν, ποίηση, ή να γράψετε ημερολόγιο, ή απλώς να κοιτάξετε το φεγγάρι. Το σώμα σας θα προσαρμοστεί με το νέο πρότυπο.

2.Δραστηριότητα στο Στέμμα της κεφαλής. Μυρμήγκιασμα, κνησμός, μια αίσθηση ότι κάτι περπατά επάνω στο κεφάλι ή την σπονδυλική στήλη. Μια αίσθηση ενεργειακού κραδασμού επάνω στη κορυφή του κεφαλιού σαν να ξεσπά κάτι, όπως όταν πέφτει πάνω του το νερό από το ντους. Επίσης μια ενεργειακή αίσθηση η οποία μοιάζει με ράντισμα. Μπορεί επίσης να βιώσετε κάποια πίεση επάνω στο Στέμμα, σαν κάποιος να πιέζει με το δάχτυλό του την κορυφή του κεφαλιού σας. Όπως ήδη σας ανέφερα, έχω βιώσει τεράστιες φορτίσεις ενεργειών μέσω του Στέμματος. Στο παρελθόν, ένιωθα μια πιο γενικευμένη πίεση, σαν να πιέζονταν το κεφάλι μου απαλά ενάντια σε κάτι. Κάποιος μου ανέφερε ότι τα μαλλιά του ανατρίχιαζαν και το δέρμα του γινόταν όπως της χήνας.
Συμβουλή: Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ώστε να πανικοβάλλεστε. Αυτό που βιώνετε είναι το άνοιγμα του τσάκρας του Στέμματος. Σημαίνει ότι ανοίγει για να λάβετε θεία ενέργεια.

3.Ξαφνικά συναισθηματικά κύματα. Σας έρχεται να κλαίτε για ψύλλου πήδημα. Αισθάνεστε ξαφνικά θυμωμένοι ή λυπημένοι με την παραμικρή ενόχληση ή ανεξήγητα μελαγχολικοί. Και στη συνέχεια πολύ ευτυχισμένοι. Πρόκειται για ένα συναισθηματικό τραινάκι όπως του λούνα παρκ. Πολύ συχνά υπάρχει μια αίσθηση καταπιεσμένων συναισθημάτων που προκαλούν ένα «μπούκωμα» στο τσάκρας της Καρδιάς, στη μέση του στήθους. Αυτό δεν θα πρέπει να το συγχέετε με την ίδια την καρδιά η οποία βρίσκεται στα αριστερά του τσάκρας της Καρδιάς.
Συμβουλή: Αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας όπως έρχονται και αφήστε τα να φύγουν. Κατευθυνθείτε άμεσα στο τσάκρας της Καρδιάς και νιώστε το συναίσθημα. Επεκτείνετέ το σε όλα σας τα πεδία και αναπνεύστε βαθιά από τη κοιλιά μέχρι το πάνω μέρος του στήθους. Απλώς νιώστε το συναίσθημα, και αφήστε το να εξατμιστεί μόνο του. Αν χρειαστείτε βοήθεια σε αυτή τη φάση, φωνάξτε δυνατά ότι σκοπεύετε να απελευθερωθείτε από όλα τα παλιά θέματα και ζητείστε από την ανώτερη δύναμή σας να σας βοηθήσει.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την θεία χάρη των Ελοχίμ να σας βοηθήσει να νιώθετε ανεμπόδιστα και ανάλαφρα. Να είστε ευγνώμονες που το σώμα σας απελευθερώνει αυτά τα συναισθήματα και δεν τα κρατά μέσα του ώστε να σας βλάψουν. Μια πηγή αναφέρει ότι η βαθιά μελαγχολία συνδέεται με την εγκατάλειψη των ανθρώπινων σχέσεων, της εργασίας, κ.λπ., που δεν ταιριάζουν πλέον με τη δική μας συχνότητα. Όταν νιώθουμε ενοχή για την εγκατάλειψη των σχέσεων αυτών, η μελαγχολία μας βοηθά να θεραπεύσουμε αυτόν τον πόνο.

4. Ό,τι «παλιό» βγαίνει στην επιφάνεια, όπως περιγράψαμε πιο πάνω. Άνθρωποι με τους οποίους χρειάζεται να εργασθείτε μαζί (ή  κλώνοι τους) εμφανίζονται στη ζωή σας. Η ολοκλήρωση κυκλοφορεί… Μπορεί επίσης να έχετε ανάγκη να εργασθείτε πάνω σε θέματα αυτοεκτίμησης, αφθονίας, δημιουργικότητας, εθισμών, κ.λπ. Οι πηγές, ή οι άνθρωποι που χρειάζεστε για να βοηθηθείτε, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Συμβουλή: Η ίδια όπως η τρίτη. Επιπλέον, μην εμπλακείτε πολύ στο να αναλύετε αυτά τα θέματα. Το να τα εξετάζετε, απλώς θα σας γυρίζει πίσω ξανά και ξανά, όλο και βαθύτερα. Αν θέλετε να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Μη προσπαθείτε να το αποφύγετε ή να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από ό,τι σας συμβαίνει. Αγκαλιάστε οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια και ευχαριστήστε το που σας βοηθά να προχωρήσετε. Ευχαριστείστε την ανώτερη σας δύναμη που σας δίνει την ευκαιρία να το απελευθερώσετε από μέσα σας. Να θυμάστε ότι δεν θέλετε να παραμείνει κολλημένο στο σώμα σας.

5. Αλλαγή στο βάρος. Η αύξηση του σωματικού βάρους στον πληθυσμό της γης είναι εκπληκτική. Κάποιοι μπορεί να χάνουν βάρος. Συχνά παίρνουμε βάρος επειδή πολλοί φόβοι που έχουν καταπιεστεί, έρχονται τώρα στην επιφάνεια για να θεραπευτούν. Αντιδρούμε έτσι χτίζοντας ένα είδος αυτοάμυνας. Επίσης προσπαθούμε να γειώσουμε τον εαυτό μας ή να δώσουμε κάποιον όγκο στο σώμα μας ενάντια στις αυξανόμενες συχνότητες.
Συμβουλή: Μη φρικάρετε, απλώς αποδεχτείτε το σαν ένα σύμπτωμα για το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Θα χάσετε ή θα πάρετε βάρος όταν αφομοιωθούν όλοι σας οι φόβοι. Διώξτε το άγχος σχετικά με αυτό. Και τότε θα διαπιστώσετε ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να χάσετε ή κερδίσετε βάρος. Ασκηθείτε. Πριν καθίσετε να φάτε δοκιμάστε το εξής: καθίστε στο τραπέζι αφού το έχετε στρώσει με ελκυστικό και όμορφο τρόπο. Ανάψτε ένα κερί. Απολαύστε την παρουσίαση του φαγητού. Απλώστε το κυρίαρχο χέρι σας πάνω από τη καρδιά σας κι ευλογήστε τη τροφή. Πείτε στο σώμα σας ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη τροφή για θρε-πτικούς λόγους κι όχι για να γεμίσετε την συναισθηματική σας πείνα.
Έπειτα περάστε το χέρι σας από αριστερά στα δεξιά πάνω από το φαγητό κι ευλογήστε το. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η τροφή φαίνεται ζεστή προς το χέρι σας ακόμη κι αν είναι κρύα. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι το φαγητό όταν μου φαίνεται ζεστό, είναι για μένα καλό και θρεπτικό. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν ευλογώ την τροφή δεν τρώω πολύ. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ξεχνάτε να ευλογείτε την τροφή προτού φάτε. Όταν έχω ξεχαστεί κι έχω σχεδόν τελειώσει το φαγητό μου, το ευλογώ οπωσδήποτε. Έτσι δεν ξεφεύγω από τη συνήθεια. Ένα άλλο πράγμα, που μπορείτε να κάνετε είναι είστε παρών όταν τρώτε. Μη βλέπετε, ας πούμε, τηλεόραση. Απολαύστε με την καρδιά σας τις ευλογίες που βρίσκονται μπροστά σας.

6. Αλλαγές στις συνήθειες του φαγητού. Παράξενες λιγούρες πείνας, και παράδοξες προτιμήσεις φαγητών. Κάποιοι διαπιστώνουν ότι δεν πεινούν πλέον όπως πριν ή ότι πεινούν περισσότερο.
Συμβουλή: Μην αρνείστε αυτό που θέλει να σας πει το σώμα σας. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να δοκιμάσετε τον έλεγχο των μυών πριν επιλέξετε κάποιο είδος τροφής που ζητά το σώμα σας. Δοκιμάστε την ευλογία του φαγητού.

7. Διατροφική ανεκτικότητα, αλλεργίες που δεν είχατε ποτέ πριν. Καθώς γίνεστε ολοένα πνευματικότεροι γίνεστε πιο ευαίσθητοι με τα πάντα γύρω σας. Το σώμα σας σάς λέει μόνο του τι δεν μπορεί να αντέξει, τι δεν το υπηρετεί. Μπορεί να χρειάζεται να καθαριστείτε από τις τοξίνες. Μερικοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι έχουν ένα λευκό κατάλοιπο στο στόμα τους, όπως εκείνο των αγωνιστών δρόμου όταν φτάνουν στο τέρμα.
Συμβουλή: Ένας βελονοθεραπευτής μου είπε ότι αυτό το υπόστρωμα μπορεί να υποχωρήσει αν κάνετε γαργάρες μέσα στο στόμα σας με δυο  κουταλάκια του γλυκού παγωμένο ελαιόλαδο για 10-15 λεπτά (μη το καταπιείτε), και στη συνέχεια το αποβάλετε στη τουαλέτα κι όχι στον νεροχύτη, αφού από το σώμα σας μόλις θα έχουν βγει τοξίνες. Βουρτσίστε τα δόντια σας, και κάντε το ίδιο. Έπειτα καθαρίστε την οδοντόβουρτσα. Συγνώμη αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, αλλά, λειτουργεί.

8/Α. Αύξηση της ευαισθησίας των αισθήσεων. Αυξημένη ευαισθησία στην όραση. Η όραση γίνεται θολή, τα αντικείμενα τρεμοφέγγουν, βλέπεις λαμπερά σωματίδια, αύρες ανθρώπων, φυτών, ζώων καθώς και αντικειμένων. Ορισμένοι αναφέρουν ότι βλέπουν συχνά αδιαφανή αντικείμενα ως διαφανή. Όταν κλείνετε να μάτια δεν βλέπετε σκοτάδι, αλλά κάτι κοκκινωπό. Μπορεί επίσης να βλέπετε γεωμετρικά σχήματα ή λαμπερά χρώματα και εικόνες με τα μάτια κλειστά Τα χρώματα εμφανίζονται πιο ζωηρά, ο ουρανός παίρνει το χρώμα μιας μικρής λευκής πάπιας και το γρασίδι ένα υπέροχο πράσινο χρώμα.
Πολύ συχνά εγώ βλέπω κάτι σαν δίκτυα ή πλέγματα να διασχίζουν το έδαφος. Καθώς θα γίνεστε ολοένα και πιο ευαίσθητοι μπορεί να βλέπετε γεωμετρικά σχήματα ή περιγράμματα στον αέρα, ειδικά όταν το δωμάτιο είναι σχεδόν σκοτεινό. Με ανοιχτά ή κλειστά μάτια μπορεί να βλέπετε σχήματα στην περιφερειακή σας όραση (αυτοί είναι οι οδηγοί σας).
Συμβουλή: Η όρασή σας αλλάζει με πολλούς τρόπους, βιώνετε νέους τρόπους οράσεως. Να είστε υπομονετικοί. Οτιδήποτε συμβαίνει μη σας φοβίζει. Η συγκεχυμένη όραση μπορεί να αλαφρύνει με το χασμουρητό.

8/Β. Αυξημένη ή ελαττωμένη ακοή. Κάποτε μου ήρθε να βγω έξω από τον δρόμο εξαιτίας ενός οδυνηρά έντονου ήχου που έκαναν τα λάστιχα  του αυτοκινήτου μου πάνω στον αυτοκινητόδρομο. Μπορεί κανείς να ακούει ένα ελαφρύ θόρυβο στο κεφάλι, ένα μπιπ, ή διάφορους ήχους, μουσική ή ηλεκτρονικά κομμάτια. Μερικοί ακούν νερό να τρέχει, θόρυβο μελισσών, κάτι να περνά σαν βολίδα, χτύπημα κουδουνιού ή βοή. Άλλοι πάλι έχουν ακουστική  δυσλεξία, δεν μπορούν δηλαδή να ξεχωρίσουν τι λένε οι άλλοι άνθρωποι, σαν να μη μπορούν να ερμηνεύσουν τη δική τους γλώσσα. Κάποιοι άλλοι πάλι ακούν παράξενες φωνές μέσα στα όνειρά τους, σαν κάποιος να υπερίπταται κοντά τους. Μπορείτε είτε εσείς να ζητήσετε από τις παρουσίες να φύγουν, είτε να παρακαλέσετε τον αρχάγγελο Μιχαήλ να αναλάβει την όλη κατάσταση. Και πάλι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβάστε.
Συμβουλή: Παραδοθείτε σε αυτό που συμβαίνει. Αφήστε το να έρχεται. Ακούστε το. Τα αυτιά σας ρυθμίζονται με τις νέες συχνότητες.

8/Γ. Εμπλουτισμένες αισθήσεις όσφρησης, αφής και γεύσης. Παρατηρώ ότι τώρα μπορώ να οσφραίνομαι και να γεύομαι τα χημικά προσθετικά των τροφών με δυσαρέσκεια. Ενώ άλλες τροφές έχουν  υπέροχη γεύση. Για μερικούς ανθρώπους αυτοί οι εμπλουτισμοί είναι ευχάριστοι αλλά τους προκαλούν και σκοτούρες. Πού και πού μπορεί να σας έρχεται άρωμα λουλουδιών. Συμβαίνει σε πολλούς μυστικιστές. Απολαύστε το.

9. Ερεθισμοί Δέρματος. Εξανθήματα, μικρά πρηξίματα, ακμή, κνίδωση, και έρπεις. Ο θυμός παράγει ξεσπάσματα γύρω από το στόμα και το πηγούνι.
Συμβουλή: Μπορεί να αποβάλετε τοξίνες και να έρχονται συναισθήματα στην επιφάνεια. Όταν πρόκειται να απελευθερωθεί κάτι και προσπαθείτε να το συγκρατήσετε, το δέρμα σας εκφράζει αυτό που σας απασχολεί μέχρις ότου εξισορροπήσετε τα συναισθήματα σας. Εργασθείτε με αυτά που κουβαλάτε μέσα σας.

10. Επεισόδια έντονης ενέργειας που σας κάνουν να θέλετε να πηδήξετε από το κρεβάτι και να αναλάβετε δράση, τα οποία ακολουθούνται από περιόδους λήθαργου και κόπωσης. Η κόπωση συνήθως συνοδεύει τις μεγάλες μετατοπίσεις. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα της ένταξης, έτσι λοιπόν παραδοθείτε σε αυτό.
Συμβουλή: Να κυλάτε με τη φύση της ενέργειας. Μη την πολεμάτε. Να είστε ήπιοι με τον εαυτό σας. Αν νιώθετε κουρασμένοι να παίρνετε ένα υπνάκο. Γράψτε ένα δικό σας μυθιστόρημα -αν αισθάνεστε ότι έχετε αρκετή ενέργεια- για να κοιμηθείτε! Εκμεταλλευτείτε τον τύπο της ενέργειας.

11. Αλλαγές στην προσευχή ή τον διαλογισμό. Δεν νιώθετε τις ίδιες εντυπώσεις όπως πριν. Δεν έχετε την ίδια εμπειρία επαφής με το θείο Πνεύμα. Δυσκολεύεστε στον εστιασμό.
Συμβουλή: Μπορεί να βρίσκεστε σε περισσότερο «στιγμιαία» και σταθερή επικοινωνία με το Πνεύμα τώρα, κι επομένως η εντύπωση να αλλάζει. Θα προσαρμοστείτε σε αυτό το καινούργιο συναίσθημα. Η ουσία είναι να σκέφτεστε και να δράτε σε συνεργασία με το Πνεύμα όσο περισσότερο μπορείτε. Επίσης μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο χρόνος του διαλογισμού μικραίνει.

12. Κύματα Δύναμης. Εντελώς ξαφνικά νιώθετε ζέστη από το κεφάλι μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών. Είναι αίσθηση ελάχιστης διάρκειας αλλά  άβολη. Αντιθέτως κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανεξήγητη παγωνιά. Εγώ έχω βιώσει και τα δύο. Πιο πρόσφατα ένιωσα κύματα, ενεργειακά ρεύματα να ρέουν μέσα μου. Μερικές φορές η ενέργεια φαίνεται τόσο έντονη όταν πρωτομπαίνει στο σώμα μου που μου προκαλεί μικρή ναυτία. Αλλά αν σκεφτώ την ενέργεια ως κάτι θείο, διώχνω τον φόβο, αισθάνομαι υπέροχα και απολαμβάνω την αίσθηση. Αν εργάζεστε με την ενέργεια, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η ζεστασιά που εμφανίζεται στο εσωτερικό των χεριών σας έχει αυξηθεί. Αυτό είναι πολύ καλό.
Συμβουλή: Αν νιώθετε άβολα, ζητήστε από την ανώτερη σας δύναμη να σας πει αν αυτό είναι για το καλό σας, οπότε να μειώσει ή να ανεβάσει λίγο την θερμοκρασία.

13. Μια σειρά από φυσικές εκδηλώσεις, όπως πονοκέφαλοι, πόνοι στη πλάτη και στον λαιμό, συμπτώματα γρίπης -η οποία λέγεται «κραδασμική» γρίπη-, προβλήματα με την πέψη, σπασμοί των μυών ή κράμπες, αύξηση των καρδιακών παλμών, πόνοι στο στήθος, αλλαγές στη σεξουαλική επιθυμία, μούδιασμα ή πόνος στα μέλη του σώματος,  αθέλητες διατυπώσεις λέξεων ή κινήσεις του σώματος. Κάποιοι από μας κουβαλούσαμε παλιές καταστάσεις από την παιδική μας ηλικία οι οποίες  επανεμφανίζονται για λίγο προς θεραπεία.
Συμβουλή: Να θυμάστε όσα ειπώθηκαν σχετικά με την ιατρική βοήθεια, αν τη χρειαστείτε! Αν καθορίσετε ότι δεν είναι ζήτημα που χρήζει ιατρικής βοήθειας, χαλαρώστε με την επίγνωση ότι είναι κάτι προσωρινό.

14. Νεανική εμφάνιση. Γιούπι!!! Όσο θα καθαρίζεστε συναισθηματικά  και θα απελευθερώνεστε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις και το βαρύ φορτίο του παρελθόντος, θα γίνεστε φωτεινότεροι. Η συχνότητά σας γίνεται υψηλότερη. Αγαπάτε περισσότερο τη ζωή και τον εαυτό σας. Αρχίζετε να μοιάζετε με την τελειότητα που πραγματικά είστε.

15. Ζωηρά όνειρα. Μερικές φορές τα όνειρά σας είναι τόσο ζωντανά που ξυπνάτε σαστισμένοι. Μπορεί επίσης να βλέπετε πολύ νηφάλια όνειρα μες στα οποία να έχετε τον έλεγχο. Πολλά από αυτά μπορεί επίσης να είναι μυστικιστικά ή να φέρνουν κάποια μηνύματα για σας. Σε ορισμένα όνειρα να ξέρετε απλά, ότι δεν «ονειρεύεστε» αλλά ότι αυτό που συμβαίνει είναι αληθινό.
Συμβουλή: Να θυμάστε αυτό που είναι σημαντικό για σας να θυμάστε. Μη βιάζετε τίποτα. Και πάνω απ’ όλα μείνετε έξω από κάθε φόβο.

16. Γεγονότα τα οποία αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή σας. Θάνατος, διαζύγιο, αλλαγή στο καθεστώς της δουλειάς σας, απώλεια του σπιτιού, ασθένεια, ή άλλες καταστροφές -μερικές φορές κάμποσες μαζί! Πρόκειται για δυνάμεις που σας κάνουν να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας, να γίνετε πιο απλοί, να αλλάξετε, να επανεξετάσετε το ποιος είστε και το τι σημαίνει η ζωή για σας. Δυνάμεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Δυνάμεις που σας κάνουν να διώξετε τις προσκολλήσεις σας. Δυνάμεις που αφυπνίζουν την αίσθηση της αγάπης και της συμπόνιας προς όλους.

17. Μια επιθυμία να αποδεσμευτείτε από περιοριστικά πρότυπα, από δραστηριότητες που σας αποδυναμώνουν, από τον καταναλωτικό τρόπο διαβίωσης, από «τοξικούς» ανθρώπους ή καταστάσεις. Αισθάνεστε να σας ωθεί η ανάγκη να βρείτε τον εαυτό σας, τον σκοπό της ζωής σας, τώρα! Θέλετε να είστε δημιουργικοί κι ελεύθεροι για να γίνετε αυτό που πραγματικά είστε. Μπορεί ο εαυτός σας να ελκύεται από τις τέχνες και τη φύση. Θέλετε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από πράγματα και ανθρώπους που δεν σας «υπηρετούν» πλέον.
Συμβουλή: Κάντε το!

18. Συναισθηματική και διανοητική σύγχυση. Ένα συναίσθημα ότι έχετε ανάγκη να ευθυγραμμίσετε τη ζωή σας η οποία είναι μπερδεμένη, αλλά ταυτόχρονα νιώθετε χαοτικά, ανίκανοι να εστιασθείτε.
Συμβουλή: Βάλτε το αυτί στη καρδιά σας και η διάκριση θα ακολουθήσει.

19.Ενδοσκόπηση, μοναξιά, και απώλεια ενδιαφέροντος για πολλές εξωτερικές δραστηριότητες: Αυτό το στάδιο φέρνει κατάπληξη σε πολλούς εξωστρεφείς  ανθρώπους που έβλεπαν τον εαυτό τους να εμπλέκεται άμορφα σε εξωτερικά κοινωνικά δρώμενα. Συνήθως λένε: «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσει πια να βγαίνω έξω τόσο πολύ όσο πριν».

20. Ξεσπάσματα δημιουργικότητας. Λήψη εικόνων, ιδεών, μουσικής, και άλλων δημιουργικών εμπνεύσεων με συγκλονιστική συχνότητα.
Συμβουλή: Τουλάχιστον να καταγράφετε τις εμπνεύσεις σας, γιατί το Πνεύμα σας μιλά σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να εκπληρώσετε τον σκοπό σας και να συνεισφέρετε στη θεραπεία του πλανήτη.

21. Έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος επιταχύνεται. Σας φαίνεται έτσι γιατί εκτεθήκατε σε πολλές αλλαγές και με πρωτοφανή συχνότητα. Ο αριθμός των αλλαγών φαίνεται να αυξάνει.
Συμβουλή: Το να διαιρείτε την ημέρα σε χρονικά μέρη τα οποία να οργανώνετε με «ραντεβού», αυτό αυξάνει την αίσθηση της επιτάχυνσης. Μπορείτε να επιβραδύνετε τον χρόνο αν χαλαρώσετε στην παρούσα στιγμή που βρίσκεστε, και δώσετε λίγη προσοχή στο τι συμβαίνει κι όχι στο τι βρίσκεται μπροστά. Ελαττώστε τους ρυθμούς και πείτε στον εαυτό σας ότι έχετε αρκετό χρόνο. Ζητήστε από την ανώτερη σας δύναμη να σας βοηθήσει. Κρατηθείτε εστιασμένοι στο παρόν. Προσπαθήστε να έχετε κάποια ροή από την μία δραστηριότητα στην άλλη. Μείνετε συντονισμένοι με την εσωτερική σας καθοδήγηση. Μπορείτε επίσης να συγκρατήσετε τον χρόνο, με το να το ζητήσετε. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε βιασύνη, πείτε: «Χρόνε σε παρακαλώ συγκρατήσου. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο!» Στη συνέχεια χαλαρώστε.

22. Μια αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει το συναίσθημα ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγχος.
Συμβουλή: Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να στεναχωριέστε. Αναμφισβήτητα συμβαίνουν διάφορα πράγματα, αλλά το άγχος δημιουργεί μόνο προβλήματα. Όλες σας οι σκέψεις -θετικές ή αρνητικές- είναι συμπροσευχές. Δεν υπάρχει τίποτα για να φοβηθείτε.

23. Ανυπομονησία. Γνωρίζετε καλύτερα τι συμβαίνει, αλλά μερικές φορές δεν τα καταφέρνετε. Θέλετε να προχωρήσετε, να μάθετε τι   έρχεται στον δρόμο σας. Η αβεβαιότητα δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα.
Συμβουλή: Μάθετε να ζείτε με την αβεβαιότητα γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας έρθει αν δεν είστε έτοιμοι. Η ανυπομονησία είναι στη πραγματικότητα έλλειψη εμπιστοσύνης, ειδικά έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ανώτερη σας δύναμη. Όταν εστιάζεστε στο παρόν θα βιώνετε θαύματα! Ναι, ακόμη και στην οδική κυκλοφορία!

24. Μια βαθιά λαχτάρα για νόημα, σκοπό, πνευματική σύνδεση και αποκάλυψη. Ίσως κάποιο πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για τα πνευματικά θέματα. «Ένας σταθερός διακαής πόθος», όπως λέει ο Lang. Ο υλικός κόσμος δεν μπορεί να γεμίσει αυτή την νοσταλγία.
Συμβουλή: Ακολουθήστε την καρδιά σας κι ο δρόμος θα ανοιχτεί για σας.

25. Το συναίσθημα ότι είστε κάπως διαφορετικοί. Μια ανησυχητική αίσθηση ότι καθετί στη ζωή σας μοιάζει καινούργιο και διαφορετικό, ότι έχετε αφήσει τον παλιό εαυτό πίσω. Και όμως είστε ο εαυτό σας, και μάλιστα κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν εντούτοις πολλά που θα έρθουν.

26. Δάσκαλοι εμφανίζονται παντού την κατάλληλη στιγμή για να σας βοηθήσουν στο πνευματικό σας ταξίδι: άνθρωποι, βιβλία, ταινίες, συμβάντα, η Μητέρα Φύση, κ.λπ. Οι Δάσκαλοι μπορεί να εμφανίζονται ως αρνητικοί ή θετικοί όταν είστε παγιδευμένοι σε ένα είδος πολωμένης σκέψης, όμως εκείνοι είναι πάντοτε τέλειοι. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε να γνωρίσετε για να προχωρήσετε. Ποτέ δεν προσλαμβάνουμε κάτι περισσότερο από εκείνο που είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε για να τα καταφέρουμε. Κάθε πρόκληση μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την κυριαρχία μας και τι πραγματικά ορίζουμε.

27. Ανακαλύπτετε ένα πνευματικό δρόμο που σας δίνει νόημα και μιλάει μέσα σας στο πιο μεγάλο βάθος Ξαφνικά κερδίζετε μια προοπτική που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Σας πιάνει πείνα να μάθετε περισσότερα. Διαβάζετε, μοιράζεστε απόψεις και ιδέες με τους άλλους, κάνετε ερωτήσεις, στρέφεστε μέσα σας για να ανακαλύψετε περισσότερα γύρω από το ποιος είστε και γιατί είστε εδώ.

28. Κινείστε μέσα στη μάθηση και  στα προσωπικά σας ζητήματα πολύ γρήγορα. Έχετε την αίσθηση ότι λαμβάνετε αυτό που πρέπει εύκολα.
Συμβουλή: Να συνεχίσετε να θυμάστε ότι θα έρθουν διάφορα πράγματα στην επιφάνεια, όταν είστε έτοιμοι, για να θεραπευτούν. Όχι νωρίτερα. Οτιδήποτε αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια αντιμετωπίστε το με θάρρος. Κινηθείτε γοργά μέσα από τα συμβαίνοντα.

29. Αόρατες παρουσίες. Είναι τα «καλοπιάσματα» αόρατων υπάρξεων. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι νιώθουν να περιτριγυρίζονται από υπάρξεις τη νύχτα, ή έχουν την αίσθηση ότι τους άγγιξαν ή μίλησαν μαζί τους. Πολύ συχνά ξυπνούν ξαφνιασμένοι. Κάποιοι νιώθουν το σώμα τους να κραδαίνεται από ουράνιες σφαίρες. Οι κραδασμοί προκαλούνται από τις ενεργειακές αλλαγές που έχει προκαλέσει  κάποιο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα.
Συμβουλή: Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα αν ευλογείτε το κρεβάτι σας και δημιουργείτε κάποιον κενό χώρο γύρω του πριν κοιμηθείτε. Εγώ ξεκουράζομαι με τη βεβαιότητα ότι περιβάλλομαι από τις πιο υπέροχες πνευματικές οντότητες κι ότι είμαι ασφαλής στη φροντίδα του Θεού. Μερικές φορές πάντως καλώ τον αρχάγγελο Ραφαήλ και τον αρχάγγελο Ουριήλ. Και συγχωρώ τον εαυτό μου που δεν είναι πάντα κυρίαρχος στις τρεις το πρωί καθώς η μέρα ξημερώνει.

30.Οιωνοί, σημάδια, οράματα, «ψευδαισθήσεις», αριθμοί και σύμβολα: Βλέπετε πράγματα που έχουν πνευματική σημασία για σας. Παρατηρείστε πώς εμφανίζονται οι αριθμοί συγχρονικά με την επίγνωσή σας. Αν αφιερώσετε λίγο χρόνο θα δείτε ότι το καθετί έχει ένα μήνυμα για σας. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την εμπειρία «λήψης μηνυμάτων». Έχει πολύ πλάκα!

31. Αυξημένη ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια. Αντιλαμβάνεστε ότι ήρθε ο καιρός για σας να αναζητήσετε και να εκφράσετε την δική σας αλήθεια. Ξαφνικά είναι πολύ σημαντικό το να γίνετε πιο αυθεντικοί, περισσότερο ο εαυτός σας. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε όχι σε ανθρώπους που προσπαθούσατε να ευχαριστήσετε στο παρελθόν. Μπορεί να βρίσκετε αφόρητο πλέον το να παραμένετε σε ένα γάμο, μια δουλειά, ή ένα σημείο που δεν στηρίζει αυτό που πραγματικά είστε. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει πουθενά χώρος για να κρυφτείτε, και να μη θέλετε πλέον να κρατάτε μυστικά. Η ειλικρίνεια παίζει σπουδαίο ρόλο σε όλες τις σχέσεις σας.
Συμβουλή: Ακούστε τη καρδιά σας. Εάν η εσωτερική σας καθοδήγηση είναι να μη κάνετε κάτι -να μη μιλήσετε ή να μην αναλάβετε δράση-, πείτε «όχι». Παρόμοια θα πρέπει να λέτε «ναι» σε ό,τι σας έλκει. Θα πρέπει να διακινδυνεύσετε να δυσαρεστήσετε τους άλλους χωρίς να νιώσετε ενοχή, αν έχετε ως στόχο την πνευματική κυριαρχία.

32.Αρμονία με τις εποχές και τους κύκλους. Συντονίζεστε περισσότερο με τις εποχές, τις φάσεις της Σελήνης και τους κύκλους της φύσης. Αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση του φυσικού κόσμου, ισχυρότερη σύνδεση με τη γη.

33. Ηλεκτρικές και μηχανικές δυσλειτουργίες. Όπου τριγυρίζετε, οι γλόμποι από το ηλεκτρικό φως τρεμοπαίζουν, ο υπολογιστής κλειδώνεται, ή το ραδιόφωνο αποδιοργανώνεται.
Συμβουλή: Καλέστε τους αγγέλους σας, τους οδηγούς, ή τα Ελοχίμ της θείας χάριτος για να διορθώσουν τη κατάσταση ή δημιουργείστε γύρω από το μηχάνημα ένα προστατευτικό πεδίο φωτός. Περιβάλετε το αυτοκίνητό σας με γαλάζιο φως. Γελάτε;

34. Αυξημένη συγχρονικότητα και πολλά μικρά θαύματα. Αναζητήστε ακόμα περισσότερα!
Συμβουλή: Τα συγχρονικά συμβάντα σας μιλούν για το αν βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση ή κάνετε σωστές επιλογές. Τιμήστε αυτές τις έξυπνες ιδέες και δεν θα χάσετε. Το Πνεύμα χρησιμοποιεί την συγχρονικότητα για να επικοινωνήσει μαζί σας. Κι αυτό συμβαίνει όταν αρχίζετε να δέχεστε την εμπειρία των καθημερινών θαυμάτων. (Συμβουλή 30)

35.Αυξημένες διαισθητικές ικανότητες και διαφοροποιημένες καταστάσεις συνειδητότητας. Σκέφτεστε κάποιον κι αμέσως μαθαίνετε νέα του από άλλους ή από τον ίδιο. Περισσότερη συγχρονικότητα: ξαφνικές ενοράσεις γύρω από πρότυπα ή συμβάντα από το παρελθόν. Μαντική ικανότητα, εξωσωματικές εμπειρίες και άλλα ψυχικά φαινόμενα. Έντονη ευαισθησία και πληροφόρηση. Επίγνωση της ουσίας των άλλων. Επικοινωνείτε με ενέργειες Χριστικής συνειδητότητας καθώς και με αγγελικές.

36. Επικοινωνία με το θείο Πνεύμα. Έρχεστε σε επαφή με αγγέλους, πνευματικούς οδηγούς και άλλες θείες οντότητες. Ανώτερη Επικοινωνία. Φαίνεται να δίνεται αυτή η ευκαιρία ολοένα και σε περισσότερους ανθρώπους. Νιώθετε έμπνευση και καταγράφετε πληροφορία με τη μορφή λόγου, ζωγραφικής, χορού, ιδεών, επικοινωνίας,  κ.λπ.

37. Μια αίσθηση ενότητας με όλους. Έχετε άμεση εμπειρία της Ολότητας. Ανυπέρβλητη επίγνωση. Πλημμυρίζετε από συμπόνια και αγάπη για τη σύνολη ζωή. Δείχνετε συμπόνια και ανιδιοτελή αγάπη προς όλους. Αυτό σας ανυψώνει σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας και χαράς.

38. Στιγμές χαράς και ευλογίας. Ένα βαθύ, ακατάλυτο συναίσθημα ειρήνης και γνώσης ότι δεν είστε ποτέ μόνοι.

39.Ένταξη. Γίνεστε συναισθηματικά, ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά δυνατότεροι και καθαρότεροι. Αισθάνεστε να ευθυγραμμίζεστε με τον ανώτερο Εαυτό σας.

40. Ζώντας τον σκοπό σας. Τελικά ξέρετε ότι κάνετε αυτό για το οποίο ήρθατε στη γη. Αναδύονται καινούργια ταλέντα και δώρα, ειδικώς θεραπευτικής φύσεως. Οι εμπειρίες της ζωής σας τώρα μετατρέπονται και αρχίζουν να έχουν νόημα. Τελικά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όλες.
Συμβουλή: Ακούστε τη καρδιά σας. Το πάθος σας οδηγεί εκεί όπου πρέπει να φτάσετε. Πηγαίνετε μέσα σας και ρωτήστε την ανώτερη σας δύναμη: «Τι είναι εκείνο που θα ήθελες να κάνω;». Προσέξτε την συγχρονικότητα. Ακούστε.

41. Αισθάνεστε πιο κοντά στα φυτά και τα ζώα. Σε μερικούς ανθρώπους τα ζώα φαίνονται τώρα πιο ανθρώπινα στη συμπεριφορά τους. Φοβάστε λιγότερο τα άγρια ζώα. Τα φυτά απαντούν στην αγάπη  και την προσοχή σας περισσότερο από ποτέ. Μερικά μπορεί να έχουν ακόμη και μηνύματα να σας μεταφέρουν.

42. Βλέπετε υπάρξεις άλλων διαστάσεων. Το πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις είναι λεπτότερο, έτσι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη. Απλώς παραμείνετε κυρίαρχοι. Είστε πολύ πιο ισχυροί από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Γι’ αυτό μη φιλοξενείτε τον φόβο. Αν γλιστράτε στον φόβο ζητείστε από τον οδηγό σας να σας βοηθήσει.

43. Βλέπετε την αληθινή μορφή ενός ατόμου ή των αγαπημένων σας με διαφορετικό πρόσωπο  -σε προηγούμενη ή παράλληλη ζωή.

44. Εκδηλώνετε τις σκέψεις σας φυσικά, και τις επιθυμίες σας πιο γρήγορα και αποδοτικά.
Συμβουλή: Ελέγχετε τις σκέψεις σας. Όλες οι σκέψεις είναι δεήσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ζητάτε.

45. Ασάφεια αριστερού εγκεφάλου. Οι ψυχικές ικανότητες, η ενόραση, η διαίσθηση, τα συναισθήματα, η συμπόνια, η ικανότητα να προσλαμβάνετε την εμπειρία του σώματός σας, η οραματικότητα, ο τρόπος που εκφράζεστε, όλα αυτά πηγάζουν από τον δεξιό εγκέφαλο. Για να αναπτυχθεί αυτή η πλευρά του εγκεφάλου πληρέστερα, ο αριστερός εγκέφαλος θα πρέπει λίγο να ασφαλιστεί. Φυσιολογικά η ικανότητα του αριστερού ημισφαιρίου για τάξη, οργάνωση, δομή, γραμμική συνέχεια, ανάλυση, μαθηματική σκέψη, αξιολόγηση, ακρίβεια, εστίαση, επίλυση προβλημάτων, κυριαρχεί επάνω στον (συχνά) μικρότερης ικανότητας για αξιολόγηση, δεξιό εγκέφαλο.
Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι κάποιες μικρές διαλείψεις στη μνήμη, τοποθέτηση λέξεων σε λάθος σειρά, ανικανότητα εστίασης, δυσκολία ή μηδενική επιθυμία για διάβασμα. Ξεχνάτε τι θέλατε να πείτε, έχετε ανυπομονησία με τις γραμμικές μορφές επικοινωνίας (γραπτές ή ακουστικές), ένα αίσθημα κενού, ή ότι είστε κάπως σκόρπιοι, αδυναμία να παρακολουθήσετε κάποια ενδιαφέρουσα έρευνα ή μια πολύπλοκη πληροφόρηση, νιώθετε βομβαρδισμένοι από λέξεις, συζητήσεις και πληροφορίες ή έχετε απροθυμία στο γράψιμο.
Μερικές φορές βαριέστε και δεν έχετε καθόλου ενδιαφέρον για ανάλυση, ζωηρή διανοητική συζήτηση, ή έρευνα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείτε πνιγμένοι από την αντιληπτικότητα των αισθήσεων μέσα από βίντεο, έντυπα με φωτογραφίες, όμορφα καλλιτεχνήματα, κινηματογράφο, μουσική, γλυπτική, ζωγραφική, συναντήσεις με ανθρώπους, χορό, κηπουρική, περπάτημα, και άλλες κιναισθητικές μορφές έκφρασης. Αναζητάτε πληροφορία με πνευματικό περιεχόμενο, ή ακόμη και επιστημονική φαντασία.
Συμβουλή: Ανακαλύπτετε ότι εάν αφήσετε να σας οδηγήσουν η καρδιά και ο δεξιός εγκέφαλος, τότε ο αριστερός θα ενεργοποιηθεί κατάλληλα για να σας υποστηρίξει. Κάποια μέρα θα εξισορροπήσετε χρησιμοποιώντας και τα δύο ημισφαίρια με πλήρη κυριαρχία.

46. Ζαλάδα. Αυτό συμβαίνει όταν δεν είστε γειωμένοι. Ίσως να έχετε μόλις καθαριστεί από κάποια μεγάλη συναισθηματική εμπλοκή και το σώμα σας ρυθμίζεται.
Συμβουλή: Γειωθείτε τρώγοντας πρωτεΐνες. Μερικές φορές η κατάλληλη τροφή είναι ό,τι καλύτερο. Μη ταξινομήσετε όμως κάποια τροφή ως σωστή ή λάθος για σας. Χρησιμοποιήστε την καθοδήγησή σας για να γνωρίσετε τι έχετε ανάγκη κάθε δεδομένη στιγμή. Βγάλτε τα παπούτσια και περπατείστε ξυπόλητοι σε γρασίδι για λίγα λεπτά.

47. Πέσιμο, ατυχήματα, σπασίματα οστών. Το σώμα σας δεν είναι γειωμένο ή η ζωή σας  δεν έχει ισορροπία. Μπορεί το σώμα σας να σας λέει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να εξετάσετε ορισμένες όψεις της ζωής σας, ή να θεραπεύσετε συγκεκριμένα θέματα. Πάντα υπάρχει ένα μήνυμα.
Συμβουλή: Μείνετε γειωμένοι βγάζοντας τα παπούτσια σας και πατώντας ξυπόλυτοι στο γρασίδι. Ακόμη καλύτερα, ξαπλώστε επάνω στο γρασίδι χωρίς κουβέρτα από κάτω. Νιώστε τη γη. Βγείτε έξω στη φύση. Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Δώστε προσοχή σε αυτό που συμβαίνει. Να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Νιώστε τα συναισθήματά σας καθώς αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω. Μείνετε στο παρόν. Περιβάλετε τον εαυτό σας με γαλάζιο φως όταν νιώθετε ετοιμόρροποι.

48. Καρδιακοί Παλμοί. Μια καρδιά που χτυπά γρήγορα σαν να τρέχει σε αγώνες δρόμου, συνήθως δηλώνει το άνοιγμα του τσάκρας της καρδιάς. Αυτό διαρκεί για λίγα λεπτά και σημαίνει ότι εξισορροπεί τον εαυτό της ύστερα από κάποια συναισθηματική απελευθέρωση.
Συμβουλή: Να θυμάστε τι ειπώθηκε σχετικά με τον ιατρικό έλεγχο που πρέπει να κάνετε όταν χρειάζεται. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για  καταστάσεις που δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.

49. Γρηγορότερο μεγάλωμα μαλλιών και νυχιών. Σημαίνει ότι το σώμα καταναλώνει περισσότερη πρωτεΐνη. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να του πούμε πότε να μακρύνει ή να μη μακρύνει τα μαλλιά (ή άραγε μπορούμε;)

50. Έχετε έντονη επιθυμία να βρείτε την αδελφή-ψυχή ή την δίδυμη φλόγα σας. Περισσότερο από ποτέ επιθυμούμε μια σχέση η οποία να ταυτίζεται με αυτό που είμαστε.
Συμβουλή: Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να είμαστε αυτό που θέλουμε να ελκύσουμε. Θα πρέπει να αγαπούμε τον εαυτό μας και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, προτού ελκύσουμε τον τέλειο σύντροφο. Η εργασία αυτή ξεκινά από το σπίτι.
Ακούστε τι πιστεύω εγώ ότι λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση. Κρατήστε την επιθυμία γι’ αυτό το πρόσωπο μέσα στη καρδιά σας, αλλά χωρίς προσκόλληση. Να προσδοκάτε ότι κάποια μέρα θα συναντήσετε κάποιον που θα σας ταιριάζει καλύτερα, αλλά διώξτε μακριά από τις σκέψεις σας το ποιος μπορεί να είναι αυτός ή πώς αυτό θα συμβεί. Εστιαστείτε περισσότερο στο να καθαρίσετε τη δική σας ζωή και να γίνετε εκείνο που θέλετε να είστε. Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε τη ζωή. Τότε ξαφνικά μπορεί να δείτε...

51. Αναμνήσεις που έρχονται στην επιφάνεια. Αναμνήσεις του σώματος, καταπιεσμένες αναμνήσεις, εικόνες από παλιές ή παράλληλες ζωές. Όλοι μας αφομοιώνουμε και θεραπεύουμε τους «εαυτούς» μας. Έτσι να περιμένετε ότι θα έχετε τέτοιου είδους εμπειρίες.
Συμβουλή: Να έχετε στο νου σας ότι είναι καλύτερο να ανακαλείτε αυτό που έρχεται, μόνο στο μυαλό σας. Αφήστε τα υπόλοιπα ήσυχα, μην αναλύετε τα πάντα μέχρι τον πάτο, γιατί θα κολλήσετε σε μια ταινία που θα σας προβάλλει με μεγεθυντικό φακό άπειρα ζητήματα και υποθέσεις. Φροντίστε να νιώθετε τα συναισθήματά σας ακριβώς όπως έρχονται στην επιφάνεια. Ζητήστε βοήθεια από τον οδηγό σας. 

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: