ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΪΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

"Όλοι έχετε δεχτεί την θεϊκή σπίθα ως κληρονομιά του Πατέρα προς τα παιδιά του. Στόχος της ενσάρκωσής σας είναι να πραγματώσετε την κληρονομιά αυτή στο πεδίο της μορφής. Να γίνετε Φως, Τελειότητα, Αγάπη, όπως ο Πατέρας σας."

Όλοι έχουμε τον θεϊκό σπινθήρα στην ουσία του είναι μας, στο Κέντρο. Με τον διαλογισμό ανασύρουμε αυτή την πύρινη ουσία, ενώ με την συχνή επαφή μαζί της η φυσιολογία μας μεταλλάσσεται σιγά σιγά. Και σταδιακά ενσαρκώνουμε τις θεϊκές αρετές που όλοι έχουμε, βεβαιώνοντας έτσι την ύπαρξή μας.

Η πνευματικότητα είναι ένα ταξίδι προς τα μέσα, προς τον θεϊκό,  ανώτερο εαυτό μας ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται και εκλεπτύνεται. Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι εξάσκηση της αντίληψης της θεϊκής μας ταυτότητας. Φυσική συνέπεια αυτής της επαφής είναι η ευδαιμονία, η σοφία, η εσωτερική οδήγηση, η τελειότητα. Ο Θεός είναι Αγάπη και Τελειότητα. Ο πυρήνας μας είναι καθ’ ομοίωση Του. Απλώς οφείλουμε καθημερινά να ενεργοποιούμε αυτή μας την Ουσία την πολύτιμη και αιώνια, ώστε να κατακλύσει τα εξωτερικά,  υλικά επίπεδα του εαυτού και της ζωής μας.


by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: