ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

Αυτές οι οντότητες είναι και δικά μας δημιουργήματα, σκεπτομορφές που αποκτούν ζωή αλλά και άλλες που έλκονται από τον ανάλογο κραδασμό που εκπέμπουμε. Γι' αυτό είναι τόσο σπουδαίο να κρατάμε πάντα το νου μας θετικό, να έχουμε αυτοπεποίθηση και χαρά. Έτσι το ενεργειακό μας σώμα είναι συμπαγές και το μόνο που έλκουμε είναι περισσότερη χαρά και θετικότητα. Είναι ο Νόμος της έλξης των ομοίων. Ότι εκπέμπουμε αυτό και έλκουμε.

Υπάρχει μια άλλη περίπτωση που πρέπει να αναφερθεί. Όταν κανείς μπαίνει σε συνειδητή πνευματική πορεία με προσευχή... και διαλογισμό, τότε συχνά συμβαίνει να έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες αρνητικές ενέργειες. Συνήθως αυτό συμβαίνει λόγω του καθαρισμού που η προσευχή προκαλεί και βγάζει στην επιφάνεια αρνήσεις, αρνητικότητες χρόνων, ίσως και αιώνων. Η προσευχή προκαλεί πολλές χημικές αντιδράσεις όπως τα απορρυπαντικά: το οξυγόνο των απορρυπαντικών εισδύει στο λεκέ και τον απελευθερώνει. Έτσι κάνει και το Φως: απελευθερώνει αρνητισμούς, προσκολλημένες οντότητες, "λεκέδες" της ψυχής.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε αυτές τις οντότητες. Δεν αξίζουν να τις φοβόμαστε. Ούτε να εστιαζόμαστε σε αυτές.

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: