Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟΟ νόμος της έλξης, είναι ο νόμος της δημιουργίας. Η κβαντική φυσική μας λέει ότι ολόκληρο το Σύμπαν προήλθε από τη σκέψη! Δημιουργείτε την ζωή σας με όχημα τις σκέψεις σας και το νόμο της έλξης,και όλοι οι υπόλοιποι κάνετε ακριβώς το ίδιο. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται μόνο όταν έχετε επίγνωση της λειτουργίας του! Ήταν ανέκαθεν σε εφαρμογή στην ζωή σας και στην ζωή κάθε ανθρώπινου όντος, από καταβολής κόσμου! Όταν αποκτήσετε συνείδηση αυτού του σπουδαίου νόμου θα αποκτήσετε συνείδηση του πόσο εκπληκτικά ισχυροί είστε. Τόσο ισχυροί, ώστε να μπορέσετε να δημιουργείτε τη ζωή σας με τη ΣΚΕΨΗ!!! Η δύναμη του μυαλού σας προσελκύετε τις σκέψεις που κυριαρχούν στη συναίσθησή σας, είτε είναι συνειδητές είτε ασυνείδητες. Ιδού η δυσκολία.

Είτε είχατε συναίσθηση των σκέψεών σας στο παρελθόν είτε όχι, τώρα έχετε. Αυτή τη στιγμή ξυπνάτε από ένα βαθύ ύπνο και αποκτάτε συναίσθηση! Συναίσθηση της γνώσης, συναίσθηση του νόμου, συναίσθηση της δύναμης που σας δίνουν οι ίδιες σας οι σκέψεις.
Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται, άρα όταν κάνετε μια σκέψη,προσελκύετε ταυτόχρονα και άλλες όμοιές της.

Στην πραγματικότητα, ο νόμος της έλξης είναι υπάκουος. Όταν σκέφτεστε αυτό που θέλετε και εστιάζετε πάνω του με όλες τις δυνάμεις σας, ο νόμος της έλξης θα σας δώσει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, κάθε φορά. Προσελκύουμε τις σκέψεις που είναι για το ανώτερο καλό μας. Όταν εστιάζετε σε αυτά που δεν θέλετε, "δεν θέλω ν'αργήσω, δεν θέλω ν'αργήσω", ο νόμος της έλξης δεν ακούει ότι δεν το θέλετε, υλοποιεί όσα σκέφτεστε και αυτό θα εξακολουθήσει να το κάνει. Ο νόμος της έλξης δεν μεροληπτεί υπέρ του "θέλω ή δεν θέλω". Όταν εστιάζετε σε κάτι, ανεξάρτητα από το τί είναι αυτό, ουσιαστικά του ζητάτε να υλοποιηθεί.
"Δεν θέλω μια αποτυχημένη σχέση!"
"Θέλω μια αποτυχημένη σχέση!"

Οι σκέψεις είναι μαγνητικές. Και οι σκέψεις έχουν οι καθεμιά την δική της συχνότητα. 

Καθώς τις πραγματοποιείτε οι σκέψεις σας εκπέμπονται στο Σύμπαν και προσελκύουν δια του μαγνητισμού όλα όσα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα.Ότι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή του, δηλαδή σε εσάς.

Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ανθρώπινο αναμεταδότη, ο οποίος εκπέμπει με τις σκέψεις του σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας, αλλάξτε συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σας.

Οι τωρινές σκέψεις σας δημιουργούν την μελλοντική ζωή σας. Ότι σκέφτεστε πιο έντονα, αυτό στο οποίο εστιάζεστε περισσότερο αυτό θα υλοποιηθεί με την μορφή της ζωής σας.

Οι σκέψεις σας γίνονται αντικείμενα.

Οι ευχές σας γίνονται πραγματικότητα.

Λόγω ενεργειακού ανοίγματος στον Ουρανό χάριν στις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν από 18/12/07- 28/12/07 ,ότι επιθυμούμε πιο πολύ αποκτάει άλλη ενεργειακή δόνηση και πραγματοποιείται ότι επιθυμούμε διακαώς. Με αυτή την σκέψη επικεντρωθείτε, οραματιστείτε και καταγράψτε το σε ένα φύλλο χαρτί (μέχρι 5 ευχές καλά διατυπωμένες και συγκεκριμένες), διαλέξτε ένα ιερό μέρος που επιθυμείτε και έχετε εικόνες, τοποθετήστε πάνω στις ευχές ένα κερί (κατά προτίμηση ρεσό) όση ώρα είστε στον χώρο και να τις μελετάτε όλο αυτό το διάστημα.

Η μελέτη γίνεται ως εξής:

Σκεφτείτε τον εαυτό σας πως συμπεριφερόταν σαν ερωτευμένος/η. Ότι και να κάνατε ή να λέγατε ένα μέρος της σκέψης σας ήταν στο πρόσωπο που θέλατε νοερά.
Αυτό ακριβώς θα κάνετε και σε αυτή την περίπτωση.
Δίνω ένα παράδειγμα στην διατύπωση των ερωτήσεων που πρέπει να ακολουθήσετε...
Σαν να γράφετε ένα γράμμα...

Προς τον Ανώτερο Εαυτό μου:

- Απολαμβάνω την θεϊκή αφθονία που μου δίδεται.
- Βιώνω την χαρά, την υγεία σε όλα τα επίπεδα.
- Βιώνω τον θεϊκό έρωτα με ένα σύντροφο που με βοηθάει,με στηρίζει, με αγαπάει και να είναι συνοδοιπόρος μου σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο.
- Είθε να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω.
Σ'ευχαριστώ πολύ

Αυτό είναι το δώρο μου για όλους εσάς !
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus