Η πρακτική των Σφαιρών ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

Θα χρειαζόταν εκτενέστερο άρθρο για να περιγράψει τις πρακτικές εφαρμογές των Σφαιρών, και άλλοι θα ήταν ικανότεροι από εμένα να το συγγράψουν. Δεν έχω ούτε το σκοπό ούτε την δυνατότητα να "αποκαλύψω" τα μυστικά των Σφαιρών, θα εμπιστευτώ όμως την πιο βαθιά μου αίσθηση ως αληθινή και θα μιλήσω για μια τεχνική όπως την αντιλαμβάνομαι και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή. 


Γιατί το σύστημα των Σφαιρών δεν είναι ένα νεκρό σύστημα, αλλά ούτε χρειάζεται να γνωρίζει κανείς απέξω τα Ονόματα της Δύναμης του Θεού και  των Αρχαγγέλων για να επιτύχει σπουδαία πράγματα. Αρκεί να κινείται από Αγάπη -αφού η αγάπη είναι μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) Δυνάμεις του Κόσμου- και η πρόθεσή του να είναι ισχυρή, σταθερή και σύμφωνη με τον Κοσμικό Νόμο.


Όπως σε ένα σπίτι υπάρχουν πολλές πρίζες και με την κατάλληλη υποδοχή μπορεί κανείς να συνδεθεί με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι και στον κόσμο μας υπάρχουν "υποδοχείς" που, όταν κανείς συνδεθεί μαζί τους, συνδέεται με τις Δυνάμεις του Σύμπαντος. Αυτά τα ενεργειακά κέντρα στον άνθρωπο θα τα έχετε ακούσει με το όνομα "τσάκρα". Δεν αμφιβάλλω για την αξία ή την χρησιμότητά τους, αλλά δεν θα μιλήσω γι’ αυτά. Θα έχετε ακούσει ίσως για διάφορες τεχνικές με τις οποίες τα κέντρα αυτά "καθαρίζονται" και ενεργοποιούνται, πετυχαίνοντας σημαντικά αποτελέσματα. Ουσιαστικά, πρόκειται για αυτό που περιγράψαμε παραπάνω.

Κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της ψυχής τους και φλέγονται από εκείνο που οι χριστιανοί ονομάζουν "θείο Έρωτα", δεν γνωρίζουν τις τεχνικές αυτές. Και, ούτε λίγο ούτε πολύ, αισθάνονται πως θα χάσουν τον ίδιο τον Παράδεισο. Ας μην ανησυχούν, δεν θα χάσουν εκείνο για το οποίο φλέγονται μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν τα τυπικά.

Το Στέμμα (Κέτερ, σφαίρα 1) η Πρώτη Εκδήλωση, το Μαλκούτ της Αρνητικής Ύπαρξης βρίσκεται εκδηλωμένο παντού. Κυριολεκτικά, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, το Στέμμα (Κέτερ) βρίσκεται από κάτω. Βρίσκεται πίσω από το δέντρο στην σκιά του οποίου δροσίζεστε, στους τοίχους του σπιτιού που αναπαύεστε μετά από μια δύσκολη μέρα, στην θάλασσα που κολυμπάτε, στο χιόνι με το οποίο παίζετε. Το Κέτερ βρίσκεται στον ίδιο τον άνθρωπο που κρίνετε ως όμορφο ή άσχημο, ερωτεύσιμο ή όχι, καλό ή κακό. Γιατί ο άνθρωπος είναι απευθείας αντανάκλαση του Στέμματος (Κέτερ).

Εδώ βρίσκεται το μυστικό του "κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν" αφού σκοπός του ανθρώπου, για τον οποίο με ολόκληρη την ζωή του κάθε φορά πασχίζει, είναι η επιστροφή του εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στο Στέμμα (Κέτερ). Και αυτό είναι που ουσιαστικά πρεσβεύουν όλες οι θρησκείες αν και το περιγράφουν με διαφορετικούς τρόπους. Σηκώνοντας κανείς τα πέπλα της παρανόησης που έφερε ο Πύργος της Βαβέλ, βλέπει το Στέμμα να ακτινοβολεί, και προς το Φως αυτό να κινούνται οι ψυχές αφού αφήσουν πίσω ένα ένα τα σώματα που τους ορίστηκαν.

Μπορείτε, λοιπόν, να είστε βέβαιοι ότι "ο αιτών λαμβάνει, και ο ζητών ευρίσκει". Όποιος με αγνή πρόθεση ζητήσει τον Πατέρα θα τον βρει, και ας μη γνωρίζει τις γλώσσες των τυπικών με τις οποίες να τον επικαλεστεί. Ένας σοφός Γέροντας που γνώριζε είπε κάποτε πως το μόνο που χρειάζεται να λέει κανείς με ολόκληρη την θέρμη της ψυχής του είναι: "Θεέ μου, σ’ αγαπώ". Και είχε δίκιο γιατί η επιθυμία του ανθρώπου να προσεγγίσει το Θείο και η αγάπη του είναι τα ισχυρότερα τυπικάΔεν υπάρχει δυνατότερη κραυγή από εκείνη της ψυχής που αποζητά τον Δημιουργό της. Να είστε λοιπόν βέβαιοι πως οι κραυγές σας θα ακουστούν και θα υπάρξει ανταπόκριση.

Οι αρχές των Σφαιρών διέπουν ολόκληρη την ζωή μας σε κάθε της έκφανση. Δεν χρειάζεται κανείς που δεν ενδιαφέρεται για εις βάθος γνώση να γνωρίζει τους συμβολισμούς και τις διάφορες αντιστοιχίες, όπως δεν χρειάζεται να είναι μύστης ή θεολόγος για να διακρίνει το θαύμα. Όταν κανείς κάνει διανοητικό έργο είναι η σφαίρα του Ερμή  (Χοντ, σφαίρα 8) που εκφράζεται, και πίσω από το έλεος κρύβεται η δύναμη του Δία και της Ήρας (Χέσεντ, σφαίρα 4), ενώ η καλλιτεχνική φύση είναι μέρος της φύσης της Αφροδίτης (Νετζά, σφαίρα 7) και με αυτήν "συνδέεται" όποιος δίνει μορφή στην φαντασία του. Αφήστε τον κάθε ανόητο να λέει τις ανοησίες του και να δίνει διαλέξεις περί αποκλειστικότητας της γνώσης. Ζήστε τις Σφαίρες, αφήστε τις να μιλήσουν μέσα σας, βιώστε τις χωρίς να ακούτε εμένα ή οποιονδήποτε άλλον. Όταν μιλάει η Φώτιση όλοι οι άλλοι υποβολείς σταματούν. Επίσης τα πραγματικά ονόματα των Σφαιρών είναι αυτά των Ελληνικών θεοτήτων... ( Σφαίρα 1: Στέμμα, Μέτατρον-Μέτρον, σφαίρα 2: Ουρανός, σφαίρα 3: Κρόνος-Ρέα, σφαίρα 4: Δίας-Ήρα, σφαίρα 5: Άρης-Αθηνά, σφαίρα 6: Απόλλων-Χριστός, σφαίρα 7: Αφροδίτη, σφαίρα 8: Ερμής, σφαίρα 9: Άρτεμις, σφαίρα 10: Εστία).


by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus