ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Το Έργο της Δευτέρας Παρουσίας είναι προεισαγωγικό, είναι Έργο Κάθαρσης και προετοιμασίας. Είναι το Έργο της ενσυνείδητης Κάθαρσης του ανθρώπου.
Δηλαδή θα το γνωρίζετε, θα το θέλετε, θα το επιδιώκετε. Και όταν λέω Κάθαρση δεν εννοώ μόνον την τυπική εξομολόγηση. Θα αρχίσετε να μεταμορφώνεστε, να ανακαινίζεστε. Θα αλλάξετε. Και θα μεταμορφώσετε τις ποιότητες των έργων σας. Θα αλλάξετε. Θα έχετε άλλη ποιότητα λόγου, θα μιλάτε αλλιώς. Θα εγκαταλείψετε τα άσκοπα λόγια αφού όλα καταχωρούνται ως ενέργεια επάνω σας. 

Πρέπει να καθαριστείτε από τέτοιες ενέργειες που δεν οικοδομούν. Θα μεταμορφώσετε την ποιότητα των συναισθημάτων σας. Θα μάθετε να αγαπάτε όλοι τους πάντες, τα πάντα. Γιατί ο Συμπαντικός Νόμος του Θεού είναι η Αγάπη. Τα πάντα δημιουργήθηκαν εκ της Αγάπης που είναι ο Θεός, και εκ της Αγάπης Αυτού συντηρούνται, υπάρχουν και οδηγούνται. Και εσείς πρέπει να μάθετε να αγαπάτε, γιατί ο προορισμός σας είναι να γίνετε Υιοί Θεού.
Υιοί Θεού δεν μπορείτε να γίνετε εάν δεν έχετε Αγάπη μέσα σας. Αν δεν μάθετε να τηρείτε τον Νόμο της Αγάπης, όχι μόνο προς τον πλησίον σας αλλά προς ολόκληρη την Δημιουργία, δεν μπορείτε να φθάσετε στον Θεό ούτε να ενωθείτε μαζί του. Είναι καιρός να αλλάξετε την ποιότητα των σκέψεων και των λογισμών σας, γιατί όλα ξεκινούν από σκέψεις και λογισμούς. Και πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι, να μην αφήνουμε σκέψεις να μας κυριεύουν και να κατευθύνουν την ζωή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να τιθασεύσουμε την σκέψη μας, γιατί η σκέψη είναι δημιουργική δύναμη. Πρέπει να μάθουμε να χαλιναγωγούμε και να κατευθύνουμε την σκέψη μας ποιοτικά, γιατί η σκέψη μας καταγράφεται επάνω μας. Και δημιουργεί φως εάν είναι καθαρή, ενώ αν είναι σκοτεινή μας σκεπάζει το σκοτάδι...

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus