Με την άσκηση αναπτύσσεσαι ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Πολλοί άνθρωποι ελπίζουν σε μια εύκολη ζωή. Ένας αληθινός μαθητής όμως επιλέγει μια ζωή μόχθου και αγώνα. Του αρέσει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, είτε μηχανικές είναι, είτε συνειδητές.
Εάν θέλετε να καλυτερέψετε τον εαυτό σας, δημιουργήστε συνειδητά δυσκολίες και ξεπεράστε τες. Αποφασίστε, ας πούμε, για μια μέρα να μη μιλήσετε καθόλου, και κάντε το πράξη. Αποφασίστε να στείλετε αγάπη σε κάποιον που αντιπαθείτε έντονα ή σε κάποιον που σας είναι αδιάφορος. Πείτε στον εαυτό σας να μην φάει ορισμένα φαγητά που σας αρέσουν πολύ. Κάνοντάς το αυτό, βάζετε συνειδητά εμπόδια στον δρόμο σας, δημιουργείτε συνειδητές δυσκολίες. Μέσω των δυσκολιών αυτών κουρδίζετε τον εαυτό σας δημιουργώντας περισσότερη ενέργεια και εγρήγορση, την οποία στην συνέχεια απελευθερώνετε ως υψηλότερη χρησιμότητα εαυτού, ελευθερία και χαρά.

Η ευκαιρία για πρόοδο αρχίζει από το σημείο όπου συναντάτε τα εμπόδιά σας. Η πρόοδος κατακτάται με τα βήματα που κάνετε για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια. Εάν έχετε εμπειρίες χωρίς εμπόδια, δυσκολίες ή προβλήματα, δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε. Ο μεγάλος Σοφός Ντ.Κ. προτείνει το εξής: «Αν δεν έχετε κρίσεις, δημιουργήστε τις!» Μέσω των κρίσεων και των εντάσεων αναπτύσσεσαι, και όχι μέσα από μια εύκολη ζωή.

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus