Βιώστε την ευφορία της επαφής με τον Κοσμικό Ήλιο ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

“Οι ακτίνες του Ήλιου δίνουν ζωή, φώτιση, χαρά, εκλέπτυνση, ομορφιά, καθαρότητα και νόημα στην ζωή. Βιώστε την ευφορία της επαφής με τον κοσμικό ήλιο. Κατόπιν μεταφέρετε την φώτιση στους αδερφούς σας και στην γη”.

***

Το Πνεύμα είναι Φως. Έτσι η πνευματικότητα είναι η προσπάθεια να φέρουμε Φως, να φωτιστούμε. Ο Θεός φυσικά δεν είναι κάποιο πρόσωπο αλλά Φως. Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι τα εργαλεία να φέρουμε φως στην φυσιολογία μας και κατόπιν να το μοιράσουμε στους αδελφούς μας και στη γη. Γινόμαστε δηλαδή τα κανάλια, τα διάμεσα του Φωτός στην γη.

Τι είναι αυτό που εμποδίζει την απρόσκοπτη ροή του φωτός, της ενέργειας μέσα από εμάς; Ο εγωισμός, φυσικά. Ο εγωισμός είναι προσπάθεια ελέγχου της ενέργειας στο επίπεδο του σώματος. Δηλαδή συγκρατούμε την ενέργεια μέσα στο σώμα μας και δεν την αφήνουμε να περάσει μέσα από μας και να πάει στην γη. Ή, για την ακρίβεια, λόγω της νοητικής πολυλογίας και των φόβων μας, δεν περνάει σχεδόν καθόλου το φως μέσα από μας, το κρατάμε έξω. Ο διαλογισμός είναι η ενσυνείδητη παράδοση του εαυτού μας στην Ροή, μια πράξη θυσίας του εγωισμού μας και των τάσεων για έλεγχο. Όταν τελικά καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον εγωισμό (νευρικότητα, υπερκινητικότητα, αδράνεια, τεμπελιά, θυμό κ.λπ.) που εμποδίζει την Ροή, τότε το Φως περνάει μέσα από εμάς ελεύθερο, μας δίνει ζωή, μας φωτίζει, δίνει νόημα στη ζωή μας, μας εξαγνίζει, και βιώνουμε την φυσική μας κατάσταση που είναι η ευδαιμονία.

Γιατί άραγε δεν το κάνουμε πιο συχνά αυτό; Μήπως μας ενοχλεί το Φως; Μήπως έχουμε έλλειψη αυτοεκτίμησης και δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να βιώσει την αληθινή Χαρά της φυσικής ευδαιμονίας; Ας μην κρατούμε τον εαυτό μας δυστυχή περιμένοντας από τους άλλους και από την ζωή να μας δώσουν αυτά που έχουμε ήδη μέσα μας: την Αγάπη και το Φως.
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: