Ο Αρχάγγελλος Ραφαή ίσως μας έλεγε.... ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ

  Είμαι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ,  και έρχομαι για άλλη μια φορά σε αυτόν το χώρο να μιλήσω μαζί σας για κάτι που προβληματίζει έντονα όλους εμάς που δουλεύουμε τόσο κοντά σας. Σας αγαπάμε με μεγάλη τρυφερότητα, και περιμένουμε με λαχτάρα να επιλέξετε όλα όσα είναι να επιλέξετε για τη ζωή σας.

   Αγαπημένοι, έχετε διανύσει τόσο μακρύ δρόμο όσον αφορά την δουλειά σας, όσα σας βασανίζουν, την αγάπη σας και τη συμπόνια σας για τους άλλους. Πάντοτε όμως την τελευταία στιγμή δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να σας φροντίσει. Δεν δίνετε την άδεια στον εαυτό σας να δοκιμάσει και να βιώσει την χαρά και την ολοκληρωτική εκπλήρωση που δικαιωματικά σας ανήκουν ως μέρος της θεϊκής σας κληρονομιάς. Δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να έχει μια υπέροχη ζωή, να βιώσει μια μεγαλειώδη χαρά, να αισθάνεστε πάντοτε πλούσιοι και να έχετε αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

  Έτσι λοιπόν σήμερα, ΤΩΡΑ, τη στιγμή αυτή που διαβάζετε αυτό που σας απευθύνω, σας ζητώ απλώς να πάρετε μια βαθιά αναπνοή από την ενέργεια που βρίσκεται εδώ για σας, και να δώσετε στον εαυτό σας την άδεια  για εκείνο το συγκεκριμένο "κάτι" που αρνείστε στον εαυτό σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δοκιμάσετε, να βιώσετε αυτό το "κάτι"  για το οποίο νιώθετε ανάξιοι. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει αυτό το βήμα το οποίο τελικά θα σας οδηγήσει  στη ζωή των πιο ακραίων ονείρων σας.
    
   Αρχίστε την μέρα αυτή αγαπημένοι, αρχίστε την.  Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ζήσει αυτή την μέρα.


ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΜΑΙ
ΕΙΜΑΙ Ο  ΡΑΦΑΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ,       Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: