Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΩΣ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ


"Η δυνατότητα για εξέλιξη είναι ανάλογη της θέλησης για Φως. Ξεπεράστε τους προϊδεασμούς σας και εισέλθετε στον Κόσμο του Φωτός και του Χρώματος. Μηνύματα ψυχής έρχονται από τον κόσμο αυτό, μηνύματα που τρέφουν και ομορφαίνουν την ψυχή."

Η δυνατότητά μας για εξέλιξη εξαρτάται από την θέληση μας να φτάσουμε το Φως, να γίνουμε το Φως του Πνεύματος. Η εξέλιξή μας δεν έχει τόσο να κάνει με διανοητικές γνώσεις, άλλωστε η σοφία και οι εσωτερικές γνώσεις έρχονται ως αποτέλεσμα της ψυχικής μας εξέλιξης. Αυτό που μετράει είναι η κίνησή μας στα πνευματικά πεδία.

Για να μπορέσουμε να εκτοξεύσουμε το πνεύμα μας στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα, πρέπει να κάνουμε προσπάθεια υπέρβασης των προϊδεασμών μας, υπέρβαση και διάλυση των ψυχονοητικών δομών που εμποδίζουν την ελευθερία μας. Για να μπορέσει το πνεύμα μας να κινηθεί στα ανώτερα πεδία, επίσης, είναι απαραίτητη  ισορροπημένη ζωή και ισορροπημένη προσωπικότητα. Αν κάποιος δεν έχει ισορροπημένη -εξωτερική και εσωτερική, ψυχική- ζωή, και το πνεύμα του έχει την τάση να πετάει, απλώς πηγαίνει σε χαμηλά πεδία: στα αστρικά πεδία. Γι’ αυτό χρειάζεται γείωση. Όσο πιο βαθιά είναι οι ρίζες μας στη γη, δηλαδή όσο πιο ισορροπημένοι και σταθεροί είμαστε, τόσο πιο ψηλά μπορεί το πνεύμα να πετάξει και να φέρει πίσω ενέργειες υψηλές, που μας τρέφουν και μας δίνουν ζωή.

Ο ανώτερος πνευματικός κόσμος είναι γεμάτος Φως και Χρώμα. Ας τον επισκεφτούμε!

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus

Tags: