ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ


Την ώρα της γέννησης του κάθε ανθρώπου έρχεται ο Φύλακας Άγγελός μας ο οποίος μας φροντίζει και μας προστατεύει σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Ο Φύλακας Άγγελός μας είναι διαφορετικός σε κάθε ενσάρκωση της ψυχής, ενώ ο Ανώτερος Εαυτός είναι πάντα ίδιος.

Κατά την διάρκεια της ζωής του ένας άνθρωπος είναι δυνατό να αποκτήσει και άλλους Φύλακες Αγγέλους. Οι Φύλακες Άγγελοι είναι μεν προορισμένοι να μας βοηθούν αλλά πρέπει και να υπακούν και στους κανόνες που επιβάλει το κάρμα και να επεμβαίνουν στο Θεϊκό Σχέδιο. Υπάρχουν κάποια μαθήματα που η ψυχή πρέπει να πάρει στην ζωή και να υποστεί τις συνέπειες οι οποίες και θα την ωθήσουν να εξελιχτεί στην πνευματική της πορεία.

Επειδή μας έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση από τον Θεό μπορούμε μέσω του πνευματικού δρόμου να την ενισχύσουμε και να γίνουμε λιγότερο μοιραίοι. Επομένως, όσο περισσότερο μεγαλώνουμε πνευματικά τόσο μειώνουμε το κάρμα μας και το μοιραίο κομμάτι της ζωής μας. Άρα η συνειδητότητα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μας.

Όταν καλούμε τον Φύλακα Άγγελό μας ή τους Αγγέλους μπορεί να εμφανιστούν σαν μια φευγαλέα σκέψη, μια έμπνευση, μια ιδέα, ένα όνειρο ή και να υλοποιηθούν, αν κρίνουν απαραίτητο. Μας βοηθούν πάντοτε και μας αποδέχονται χωρίς κρίσεις και επικρίσεις, προσπαθώντας να πάρουν πόνο και τα προβλήματά μας για να τα μετουσιώσουν σε θετικά αποτελέσματα. Μπορούν να μας μεταφέρουν μηνύματα με πολλούς τρόπους, συχνά όμως αυτά μας διαφεύγουν, καθώς είμαστε κλεισμένοι σε ένα σκληρό κέλυφος σκέψεων.

Οι φύλακες Άγγελοι θεωρούνται πως είναι κάποια πνευματικά όντα τα οποία έχουν αναλάβει να βοηθούν τους ανθρώπους στη Γη με διάφορους τρόπους. Το κατά πόσο υπάρχει ένας φύλακας άγγελος για έναν άνθρωπο, ένας άγγελος για πολλούς ανθρώπους, ή πολλοί άγγελοι για έναν άνθρωπο, μας είναι άγνωστο. Όμως είτε πιστεύετε ή όχι σ' αυτούς, είτε θέλετε έναν ή όχι, οι πιστοί επιμένουν πως έχετε ήδη ένα φύλακα άγγελο.

Ποια είναι η εντεταλμένη αποστολή τους; Έχουν αναχαιτίσει πολλές κρίσιμες περιστάσεις στην ζωή μας και βοηθούν όποτε μπορούν για να κάνουν την ζωή μας να κυλήσει πιο ήρεμα. Μερικές φορές αυτό γίνεται είτε με το να εμπνέουν κάποιον, ωθώντας τον σε δράση, είτε με το να μας δανείζουν κάποια υπεράνθρωπη δύναμη, όπως συνέβη στην περίπτωση μιας γυναίκας που κατάφερε να σηκώσει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσει τον γιο της. Έχουμε ακούσει επίσης για ένα φορτηγό που ήταν εκτός ελέγχου με έναν αναίσθητο οδηγό στο τιμόνι το οποίο άλλαξε κατεύθυνση την τελευταία στιγμή, αποφεύγοντας έτσι να πέσει σε μια στάση λεωφορείου που ήταν κατάμεστη από κόσμο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά που αποδίδονται στην τύχη, σε κάποια σύμπτωση ή ακόμα και σε θαύμα, τα οποία όμως έχουν μοιάζουν σα να έχουν δεχτεί μία «χείρα βοηθείας».

Οπότε γιατί οι άγγελοι δεν έρχονται για να συνδράμουν τους ανθρώπους όποτε τους ζητείται; Μερικές φορές αναφέρεται ότι οι άγγελοι πρέπει να μένουν στο προσκήνιο και να παρέχουν μόνο υποστήριξη και αγάπη, όσο εμείς κάνουμε πράγματα για τους εαυτούς μας. Αυτό συμβαίνει, όταν νιώθουμε μόνοι τη νύχτα πριν ξημερώσει.
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus