Ξεπερνώντας τις τάσεις αυτοκαταστροφής ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Αν θέλουμε να εξελιχθούμε και να βιώσουμε την εσωτερική ικανοποίηση της επιστροφής στη Χαρά, πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε υψηλόφρονα, να κατευθύνουμε τις σκέψεις μας στο Ανώτερο.
Τα εμπόδια στην καθημερινότητα  είναι πολλά καθώς και τα ενεργειακά βάρη, όμως κάθε μέρα πρέπει να συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας και να αναπέμπουμε ευχαριστία προς τον Θεό. Κάθε μέρα ας αφιερώνουμε μία ώρα για την εξύψωση του εαυτού, και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα αυτής της άσκησης θα φανούν στη φυσιολογία μας ως διαρκής χαρά που θα μας γεμίζει και τίποτα εξωτερικό δεν θα μπορεί να την αγγίξει. Ζούμε βεβαίως σε ένα πλανήτη χαμηλών κραδασμών γι' αυτό όλο και κάτι μας τραβά προς τα κάτω. Χρειάζεται  επιμονή και αποφασιστικότητα.

Στον αγώνα μας πρέπει να προσέχουμε τις τάσεις αυτοκαταστροφής -εμφανείς ή ανεπαίσθητες- που μπορεί να έχουμε κληρονομήσει είτε από την οικογένεια είτε από το γενικότερο περιβάλλον. Αυτές οι τάσεις μπορεί να εκδηλώνονται είτε με αρνητικές σκέψεις, είτε με παθητικότητα, είτε με μιζέρια ή έλλειψη αυτοσεβασμού. Ας πάψουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο για τη ζωή μας στους άλλους ή αφηρημένα στη "ζωή" και ας πάρουμε τη δύναμή μας στα χέρια μας, αφού όταν ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους τους παραδίδουμε ταυτόχρονα και την ενέργειά μας.

Για να εκλεπτυνθούμε πρέπει να μάθουμε να ακούμε τον εσωτερικό ήχο της εξυψωμένης συνειδητότητας.Πρέπει να μάθουμε να γινόμαστε εξυψωμένη συνειδητότητα. Ας κατευθύνουμε τον εαυτό μας διαρκώς στο αγαθότερο, το ομορφότερο!

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus