Οι φύλακες Άγγελοι ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ                
Κάθε ζωντανή ψυχή, κάθε τοποθεσία, κάθε οργανισμός και κάθε έθνος έχουν τον φύλακα άγγελο τους. Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του Θεού προς τους κατοίκους της γης καθώς και πρός κάθε ζωντανή ψυχή.
Ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για την εξέλιξη σας, το θεϊκό σκοπό της ζωής σας: η δουλειά τους είσαι εσύ. Οι φύλακες άγγελοι ΠΟΤΕ δεν φεύγουν από το πλευρό μας από την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από τα λάθη μας. Μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάει ο Θεός, άνευ όρων. Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι.

Καλέστε τον άγγελο σας να εργαστεί μαζί σας. Καλωσορίστε τον άγγελο σας για να είναι πιο εύκολη η εργασία μαζί του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αξία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους που πολλές φορές τις ονομάζουμε συμπτώσεις.

Πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του φύλακα αγγέλου σας, παρόλο που είναι μονίμως στο πλάι σας. Οι άγγελοι θέλουν να μας περικαλύψουν αλλά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν αν δεν τους το ζητήσουμε. Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι: «Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άγγελο να παρέμβει στη ζωή ενός ανθρώπινου όντως εκτός και αν του ζητηθεί, με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που η ζωή του διατρέχει κίνδυνο». 

Οι άγγελοι βοηθούν τον άνθρωπο κατά κανόνα επικοινωνώντας άμεσα, όταν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα τους, και έμμεσα, με σημάδια (π.χ. ένα βιβλίο που θέλουν να διαβάσουμε μπορεί να πέσει από ένα ράφι στα πόδια μας...)

Ή δίχως κανένα λόγο, μπορεί ξαφνικά να έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον ή να πας κάπου. Στέλλουν επίσης πληροφορίες μέσα από όνειρα και μέσω συμπιεσμένης ενέργειας που ξεδιπλώνεται με τον καιρό- θα νοιώθετε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε λέξεις ή να τα εξηγήσετε για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μπορεί επίσης να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια υψηλής τάσης. Αν είστε σε θέση να νοιώθετε τις λεπτές ενέργειες θα μπορέσετε να τη νοιώσετε σαν θερμότητα ή μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος καθώς ρέει η ενέργεια.

Αφού έχετε καλέσει τον άγγελο σας για βοήθεια, δώστε προσοχή για τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπετε, ακούτε ή σκέφτεστε. Παρατηρήστε επαναλαμβανόμενα σχήματα, όπως ένα τραγούδι, μια αφίσα ή έναν φίλο να σας επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα που σας έδωσε ο άγγελος σας. Συνεχίστε να ζητάτε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβετε καθαρά την απάντηση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μερικοί από τους αγγέλους μας έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν και δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε απάντηση αμέσως. Βεβαιώστε τον άγγελο σας ότι είστε ανοιχτοί προς την βοήθεια του τώρα και συνεχίστε να του την ζητάτε! Οι άγγελοι δονούνται σε υψηλότερη δόνηση και μπορεί να χρειαστεί χρόνος μέχρι να συντονιστείτε με αυτή την υψηλή δόνηση. Να έχετε υπομονή!

Σε περίπτωση που περνά καιρός δίχως αποτέλεσμα, αλλάξετε την διατροφή σας, κόψετε το κρέας, τον καφέ, τα οστρακοειδή, τα φαστ φουντ, τις κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά, τις σοκολάτες κ.λπ. Αυτές είναι τροφές που έχουν χαμηλή δόνηση και μπορεί να εμποδίζουν την θεϊκή καθοδήγηση να φθάνει σε σας. Όπως επίσης και η χρήση ναρκωτικών, ηρεμιστικών ουσιών και το αλκοόλ. Όταν στο περιβάλλον μας υπάρχουν αρνητικά άτομα και καταστάσεις μπορεί να παρεμβάλλονται στην ροή της πνευματικής καθοδήγησης.
Κάντε αλλαγές εκεί όπου είναι δυνατόν, και προσπαθείτε να αποφεύγετε τα αρνητικά άτομα . Αν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω των υφιστάμενων καταστάσεων, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να συνδεθείτε, αλλά συνεχίστε την προσπάθεια, και σταδιακά θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με τις υψηλότερες συχνότητες.

Μπορεί να περάσουν μέρες, βδομάδες ή και μήνες για να λάβετε μια απάντηση που θα κατανοήσετε απόλυτα. Και καμιά φορά  η απάντηση θα έλθει μέσα από κάποιο γεγονός, κάτι που θα συμβεί, ή θα σας έλθει μια αναπάντεχη έμπνευση. Μπορεί να την λάβετε από ένα τυχαίο τηλεφώνημα από κάποιο φίλο, ή κάτι που θα διαβάσετε στην εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό, ή μέσα από μια συνομιλία που θα τύχει ν’ ακούσετε τυχαία από αγνώστους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να είστε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί.

Πάντοτε θα ελέγχετε και θα ξαναελέγχετε την κάθε απάντηση που συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε. Μόνο τότε θα είστε σίγουροι ότι έχετε την ορθή απάντηση.

Η υπομονή θα σας βοηθήσει να επιμείνετε ακόμα και αν δεν θα λάβετε αμέσως αποτελέσματα. Η υπομονή θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε πίστη στους αγγέλους, πιστεύοντας πως στην κατάλληλη στιγμή θα καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο νου σας. Η πίστη είναι το κλειδί που σας καθιστά αγαπητούς στους αόρατους σας υποστηριχτές, και ανοίγει χώρο για να γίνουν θαύματα. Τα θαύματα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μαζεύονται οι άγγελοι και νοιώθουν αγαλλίαση. Τα θαύματα δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλα και τρανταχτά. Τα θαύματα συνήθως είναι μικρά γεγονότα στην καθημερινή μας ζωή που μας κάνουν να νοιώθουμε καλά ή μας κάνουν να γελάμε ή ακόμη και να κλαίμε από ευτυχία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ:

Οι άγγελοι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον δικό σας άγγελο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε αν δεν τους το ζητήσουμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλώς ζητήστε την! Γι' αυτό τον λόγο ο Θεός σας έστειλε τους αγγέλους: για να είναι μαζί σας σε όλη σας την ζωή. Οι άγγελοι σας απλώς περιμένουν να τους ζητήσετε βοήθεια!

by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus