Πλάνες και Επιθυμίες ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Οι επιθυμίες σχετίζονται με το μέλλον. Ο νους έχει τη τάση να προσκολλάται σε επιθυμίες κι εμείς καλούμαστε να αποκαλύψουμε τα παιχνίδια του και να τον επαναφέρουμε στο Αιώνιο Τώρα με συνειδητότητα και εγρήγορση.


Οι πλάνες που υιοθετούμε από τo περιβάλλον μας είναι σαν σύννεφα στον καθαρό ουρανό της Συνειδητότητας. Στη καθημερινότητα μαζεύουμε πολλά τέτοια σκουπίδια με τη μορφή σκεπτομορφών ή πλάνης, αφού οι άνθρωποι και το περιβάλλον της γης είναι γεμάτο από αυτή την αιθερική μόλυνση που τυφλώνει την όρασή μας. Πολλές φορές πέφτουμε στη παγίδα να νομίζουμε ότι αυτές οι πλάνες είναι δικές μας. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι δικό μας εκτός από τη καθαρή Ύπαρξη, την Αγάπη και τη Συνειδητότητα.

Αν έχουμε περιπέσει σε κατάσταση απελπισίας, αρνητικότητας, αγωνίας, φόβου, επιθυμιών και έλλειψης διαύγειας, τότε είναι ώρα για κάθαρση! Ποτέ δεν πρέπει να αφηνόμαστε σε αυτές τις καταστάσεις, όσο κι αν προσπαθούν να μας αποκοιμίσουν. Χρειάζεται θέληση και αγάπη για να καθαριστούν όλα αυτά. 

Εκτός από τις παροδικές αρνητικές καταστάσεις, χρειάζεται να προσέξουμε ιδιαίτερα τις μόνιμες πλάνες που υπάρχουν στα πεδία μας. Η πλάνη είναι πεδίο, κραδασμική, ενεργειακή συχνότητα διαφορετική από αυτή του Φωτός. Κάποιος μπορεί να μην καταλαβαίνει την πλάνη στην οποία βρίσκεται επί πολλά χρόνια, από την παιδική του ηλικία ακόμα αλλά και από προηγούμενες ζωές. Πόση εγρήγορση χρειάζεται για να εντοπίσουμε αυτούς τους λεκέδες της συνειδητότητας μας...


by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus