Προσωπικός Μαγνητισμός ΝΕΟ ΑΣΤΡΟ



Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι μερικοί άνθρωποι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα φωτεινότητας και σαγήνης που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτά τα άτομα είναι η ένταση του προσωπικού τους μαγνητισμού
Αυτή η σαγήνη, η γοητεία του προσωπικού μαγνητισμού ορίζεται σαν μια ισχυρή, αλλά πολύ λίγο κατανοητή δύναμη, που ασκείται από ορισμένα άτομα και εξ αιτίας αυτής της δύναμης άλλα άτομα ελκύονται ή επηρεάζονται. Ο καθένας και όλοι κατέχουν κάποιο βαθμό προσωπικού μαγνητισμού και κάθε άτομο μπορεί να αυξήσει τον βαθμό αυτό και να ενισχύσει την δύναμη της γοητείας που ασκεί στους άλλους μέσα από την γνώση και την πρακτική.
Μερικά από τα στοιχεία αυτά που κάνουν ένα άτομο να έχει αυξημένο προσωπικό μαγνητισμό είναι και τα εξής:
•Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που εκπέμπουν αυτή την ελκτική γοητεία έχουν συνήθως ισχυρό χαρακτήρα, έχουν δηλαδή ισχυρά κίνητρα, στόχους και επιθυμίες. Κοντολογίς, έχουν ισχυρή ιδιοσυγκρασία και έντονη προσωπικότητα.
•Τα άτομα που σαγηνεύουν τους άλλους πιστεύουν βαθιά στον εαυτό τους, έχουν δηλαδή μια ισχυρή βάση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, ανεξάρτητα με αυτά που συμβαίνουν στην ζωή τους. Απλά γνωρίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν με ότι ασχοληθούν και δεν διστάζουν να κινηθούν με όλο τους το είναι προς την κατεύθυνση των στόχων τους.
•Βαθιά τους πίστη είναι ότι πράγματι μπορούν να γοητεύσουν και να πείσουν κάθε άτομο με το οποίο έρχονται σε επαφή.


Η τέχνη της Σαγήνης

Όπως είπαμε, ο καθένας μπορεί να αυξήσει τον προσωπική του γοητεία αν γνωρίζει πώς να το κάνει και να ασκηθεί σε αυτό. Σας δίνουμε εδώ μια πολύ δυνατή τεχνική για να αυξήσετε τον προσωπικό σας μαγνητισμό και την λάμψη σας:

- Αποκτήστε την συνήθεια πριν από κάθε ραντεβού, προσωπικό ή επαγγελματικό, να οραματίζεστε τον εαυτό σας ότι ΗΔΗ εκπέμπετε έντονη γοητεία. Δείτε με τα μάτια του νου το άλλο ή τα άλλα άτομα να προσπαθούν να είναι κοντά σας, να πείθονται με αυτά που λέτε, να σας ρίχνουν- αν το απαιτεί η περίσταση- θερμά ερωτικά βλέμματα. Ο οραματισμός αυτός όχι μόνο θα επιδράσει θετικά στην αυτοπεποίθησή σας, αλλά πράγματι θα βάλει τα θεμέλια για την θετική ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπό σας.


Η « ΛΑΜΨΗ» - Μια άσκηση στον καθρέπτη

Πριν φτάσετε στο σημείο να εκπέμπετε τον προσωπικό σας μαγνητισμό σε ένα άλλο άτομο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τον καθρέπτη. Δεν πρέπει να κάνετε το λάθος να υποθέσετε ότι αυτές οι ασκήσεις και οι τεχνικές μπροστά στον καθρέπτη είναι ένα παιδιάστικο παιχνίδι. Στην ουσία είναι η εκμάθηση του μηχανισμού της « αστραπιαίας λάμψης» και η εξάσκησή σας σε αυτό πριν τον εφαρμόσετε στην πράξη.
•Σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη και κοιτάξτε τον εαυτό σας στα μάτια. Φανταστείτε ότι το είδωλό σας είναι ένα άλλο άτομο που θέλετε να γοητεύσετε .Φροντίστε να μην ανοιγοκλείνετε τα βλέφαρα και εστιάστε το βλέμμα σας στην ρίζα της μύτης, ανάμεσα στα δυό μάτια. Με αυτόν τον τρόπο, το άλλο άτομο νιώθει όλη την ένταση του βλέμματός σας, ενώ εσείς δεν νιώθετε την πίεση από το δικό του. Όταν έχετε ασκηθεί αρκετά και ο προσωπικός μαγνητισμός έχει αυξηθεί αισθητά, μην διστάσετε να κοιτάξετε το άλλο άτομο βαθιά μέσα στα μάτια του, μόνο όμως όταν αισθάνεστε απόλυτη σιγουριά.
•Φανταστείτε ότι εκπέμπετε φως, με τον τρόπο που εκπέμπει φως ένας ηλεκτρικός λαμπτήρας. Μια εικόνα που μπορεί να σας βοηθήσει είναι αυτή του φωτοστέφανου. Δείτε λοιπόν, με τα μάτια του νου, ότι έχετε ένα ιδιαίτερα λαμπερό φωτοστέφανο που εκτείνεται περίπου πενήντα πόντους γύρω από κεφάλι σας.
•Με κάθε εκπνοή, φανταστείτε ότι το φωτοστέφανο βγάζει λάμψεις. Την ίδια στιγμή, κρατείστε τον νου σας συγκεντρωμένο σε μια ιδέα που θέλετε να υποβάλετε στο άλλο άτομο. Για να το πετύχετε καλύτερα, αποκτήστε την συνήθεια να « φωνάζετε» με την σκέψη σας. Χωρίς να ακουστεί κανένας ήχος εξωτερικά, πείτε δυνατά από μέσα σας την φράση-κλειδί. 

Αυτή η φράση-κλειδί πρέπει να είναι σύντομη και σε μορφή απόλυτης ΔΥΝΑΜΗς. Για παράδειγμα, μπορείτε να εκπέμψετε τις εξής σκέψεις με την δύναμη του μαγνητισμού σας:

ΕΙΜΑΙ ΦΩΣ
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΑ 
ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΣΤΕΛΝΩ ΚΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
by Νέο Άστρο

Φως και Χαρά

Follow him @ Twitter | Facebook | Google Plus